MCsel Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Dobry wieczór. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 MCsel Trochę razi błyszczący krawat. Wełniany albo knit byłby dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 To jedwabny krawat bugatti. Masz racje, niestety nie miałem ze sobą pasującego knitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Niestety tylko takie mam. @ MCsel - pokaż spodnie w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Nad prawdziwym występem w CMDNS jeszcze się waham. Pozatym brak krawatu i zdjęcia z iPada cykane więc myślę, że do CMDNS jeszcze nie dorastają :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Wojskowy casual z parką w roli głównej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 O, idę tam jutro na "Ścigając zło". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 O, idę tam jutro na "Ścigając zło". Repertuar Capitolu zawsze trzymał poziom, a teraz po remoncie prezentuje się równie dobrze w kwestii budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Kurtka woskowana i kolorowe spodnie z moleskinu. Więcej zdjęć na blogu: http://mrvintage.pl/2014/01/kurtka-woskowana.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 @mr. v te zmaszowe sztyblety coś mi nie grają z kurtką. Osobiście założyłbym do tego zestawu chukka boots. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Dzisiaj Widzę marynareczkę z MD i krawat na którego się zamierzałem z CT. Mam pytanko co do krawatu. Czy nie sprawia on wrażenia mocno wypchanego w środku? Mam jeden od CT i jest strasznie wypchany w okolicy od szlufki na końcówkę do czubka w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Krawat to nie CT. Tamten był dla mnie zbyt wąski. Kupiłem go na ebay. Nie sprawia wrażenia zbyt wypchanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Vickson, bardzo ładna marynarka. Podłączam się do pytania gdzie ją kupiłeś/uszyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Łudząco podobną o ile nie taką samą widziałem w Massimo Dutti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Witam. Marynarka to faktycznie Massimo Dutti, kupiona w sklepie online na wyprzedaży. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Vickson, jak oceniasz jakość materiału i wykończenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Myślę, że jak na cenę, którą za nią zapłaciłem, jest bardzo ok. Co prawda mam ją zbyt krótko aby móc w pełni ją opisać, ale póki co wad nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Druga marynarka, kupiona w Massimo Dutti. Bawełna+kaszmir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 A teraz uprzejmie proszę o powrót do zamieszczania i komentowania zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Zestaw bardzo dobry (zwłaszcza krawat z poszetką), ale węzeł do poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Militarnych inspiracji ciąg dalszy z M65 i szalikiem w kratę blackwatch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 To nie jest m65:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 To nie jest m65:) Dokładny model na pewno nie, ale gatunkowe wyznaczniki są zachowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Żartobliwie rzecz ujmując: podobieństwo jak między ikonografią i ikonoklastą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi