Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 9 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Koszula MS&S MTM Albini Krawat RoT Poszetka: Studio Zaczkiewicz Marynarka: Jake's Spodnie: Ben Sherman Buty: SP 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2016 Full casual z Riccardo Vigano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Ataman, Waski - podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 14 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 No to z dzisiaj. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 @Ataman to na pewno Ty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 @Ataman to na pewno Ty ? No ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Tak trzymaj! A dziś tak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pakistanek Napisano 18 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wincenty Napisano 18 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 @Wincenty - skąd pomysł na tak niecodzienne połączenie szelek i dżinsów? Przyznam, że o ile nie mam szelek i nie planowałem ich zakupu, w mojej głowie zaczyna niebezpiecznie coś kiełkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Bardzo casualowo na uczelnię. Zastanawiam się czy sweterka nie wyrzucić, bo może już jest zbędny. I nie jest aż zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Sweter, jak sweter - może być. Według mnie koszula nie pasuje do tego zestawu. Widziałbym ją raczej w zestawie bez marynarki, no i przy braku krawata lepiej rozpiąć guzik przy kołnierzyku. Kolorystycznie koszula też gryzie mi się z marynarką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 7 minut temu, Aron napisał: Sweter, jak sweter - może być. Według mnie koszula nie pasuje do tego zestawu. Widziałbym ją raczej w zestawie bez marynarki, no i przy braku krawata lepiej rozpiąć guzik przy kołnierzyku. Kolorystycznie koszula też gryzie mi się z marynarką. A wywalić koszulę i zostawić sweter? Tylko z opięciem wokół szyi bym wolał, a niestety takie to mam tylko grubsze. Albo koszulę na bardziej stonowaną jeszcze zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Sądzę, że sweter może zostać. Tak, jak piszesz, wymień koszulę na spokojniejszą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 O, nawet nie wiedziałem, że na forum jest temat o casualu. Trochę ekstrawagancji na jutro. Chociaż cały czas mi chodzi po głowie, czy ta turkusowa koszula to się jednak ze spodniami nie gryzie? Zaczynam może od udziwnionych kombinacji na początek, ale tak jest ciekawiej z drugiej strony. Zdjęcie przeniesione z innego miejsca. No i marynarka się fatalnie ułożyła na zdjęciu. A i muszę się za jakaś ładną turkusową poszetką rozejrzeć, bo pasuje mi paru rzeczy (ale nie tego na zdjęciu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Ekstra połączenie!* *mam na myśli chinosy, buty i kartony, meble, dywan - suszarka trochę nie gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 26 minut temu, eye_lip napisał: Ekstra połączenie!* *mam na myśli chinosy, buty i kartony, meble, dywan - suszarka trochę nie gra. Uroki małego mieszkanka i braku dobrego miejsca do zrobienia zdjęcia w naturalnym świetle. A i od panów elegantów można wymagać codziennej zmiany ubrań, które przecież muszą gdzieś wyschnąć, ale może suszarka to egzotyka jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Unikatowy "air tie"* *Automatyczna suszarka jest bardziej fotogeniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 Dnia 19.12.2016 o 09:34, MH_fan napisał: @Wincenty - skąd pomysł na tak niecodzienne połączenie szelek i dżinsów? Przyznam, że o ile nie mam szelek i nie planowałem ich zakupu, w mojej głowie zaczyna niebezpiecznie coś kiełkować... Pomysł taki, że noszę dżinsy praktycznie codziennie, a szelki dużo wygodniejsze od paska. Po drugie, mam mało w talii, sporo w udach, żadne spodnie nie trzymałyby fasonu ściśnięte paskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 20 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiRiO Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Przepraszam za jakość zdjęć ale ostatnio Google "psuje" aparat w Nexusie co aktualizacja to robi gorsze zdjęcia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny durszlak Napisano 25 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 Dnia 21.12.2016 o 14:31, CiRiO napisał: kolego, co to za gajer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi