Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Koszula MS&S MTM Albini Krawat RoT Poszetka: Studio Zaczkiewicz Marynarka: Jake's Spodnie: Ben Sherman Buty: SP 24 Cytuj
Styleman Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 Full casual z Riccardo Vigano 3 Cytuj
Clovis Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ataman, Waski - podoba mi się. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 No to z dzisiaj. 15 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 @Ataman to na pewno Ty ? 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 @Ataman to na pewno Ty ? No ja Cytuj
waski Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Tak trzymaj! A dziś tak 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pakistanek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wincenty Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 11 Cytuj
MH_fan Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Wincenty - skąd pomysł na tak niecodzienne połączenie szelek i dżinsów? Przyznam, że o ile nie mam szelek i nie planowałem ich zakupu, w mojej głowie zaczyna niebezpiecznie coś kiełkować... Cytuj
BrotherM Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Bardzo casualowo na uczelnię. Zastanawiam się czy sweterka nie wyrzucić, bo może już jest zbędny. I nie jest aż zimno. Cytuj
Aron Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Sweter, jak sweter - może być. Według mnie koszula nie pasuje do tego zestawu. Widziałbym ją raczej w zestawie bez marynarki, no i przy braku krawata lepiej rozpiąć guzik przy kołnierzyku. Kolorystycznie koszula też gryzie mi się z marynarką. 3 Cytuj
BrotherM Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 7 minut temu, Aron napisał: Sweter, jak sweter - może być. Według mnie koszula nie pasuje do tego zestawu. Widziałbym ją raczej w zestawie bez marynarki, no i przy braku krawata lepiej rozpiąć guzik przy kołnierzyku. Kolorystycznie koszula też gryzie mi się z marynarką. A wywalić koszulę i zostawić sweter? Tylko z opięciem wokół szyi bym wolał, a niestety takie to mam tylko grubsze. Albo koszulę na bardziej stonowaną jeszcze zmienię. Cytuj
Aron Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Sądzę, że sweter może zostać. Tak, jak piszesz, wymień koszulę na spokojniejszą. 1 Cytuj
BrotherM Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 O, nawet nie wiedziałem, że na forum jest temat o casualu. Trochę ekstrawagancji na jutro. Chociaż cały czas mi chodzi po głowie, czy ta turkusowa koszula to się jednak ze spodniami nie gryzie? Zaczynam może od udziwnionych kombinacji na początek, ale tak jest ciekawiej z drugiej strony. Zdjęcie przeniesione z innego miejsca. No i marynarka się fatalnie ułożyła na zdjęciu. A i muszę się za jakaś ładną turkusową poszetką rozejrzeć, bo pasuje mi paru rzeczy (ale nie tego na zdjęciu). Cytuj
eye_lip Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ekstra połączenie!* *mam na myśli chinosy, buty i kartony, meble, dywan - suszarka trochę nie gra. 1 Cytuj
BrotherM Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 26 minut temu, eye_lip napisał: Ekstra połączenie!* *mam na myśli chinosy, buty i kartony, meble, dywan - suszarka trochę nie gra. Uroki małego mieszkanka i braku dobrego miejsca do zrobienia zdjęcia w naturalnym świetle. A i od panów elegantów można wymagać codziennej zmiany ubrań, które przecież muszą gdzieś wyschnąć, ale może suszarka to egzotyka jednak Cytuj
Hargin Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Unikatowy "air tie"* *Automatyczna suszarka jest bardziej fotogeniczna. Cytuj
Wincenty Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dnia 19.12.2016 o 09:34, MH_fan napisał: @Wincenty - skąd pomysł na tak niecodzienne połączenie szelek i dżinsów? Przyznam, że o ile nie mam szelek i nie planowałem ich zakupu, w mojej głowie zaczyna niebezpiecznie coś kiełkować... Pomysł taki, że noszę dżinsy praktycznie codziennie, a szelki dużo wygodniejsze od paska. Po drugie, mam mało w talii, sporo w udach, żadne spodnie nie trzymałyby fasonu ściśnięte paskiem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 15 Cytuj
Rafix Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2016 Przepraszam za jakość zdjęć ale ostatnio Google "psuje" aparat w Nexusie co aktualizacja to robi gorsze zdjęcia 8 Cytuj
Gwiezdny durszlak Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Dnia 21.12.2016 o 14:31, CiRiO napisał: kolego, co to za gajer ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi