Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Sweter, jak sweter - może być. Według mnie koszula nie pasuje do tego zestawu. Widziałbym ją raczej w zestawie bez marynarki, no i przy braku krawata lepiej rozpiąć guzik przy kołnierzyku. Kolorystycznie koszula też gryzie mi się z marynarką.

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
7 minut temu, Aron napisał:

Sweter, jak sweter - może być. Według mnie koszula nie pasuje do tego zestawu. Widziałbym ją raczej w zestawie bez marynarki, no i przy braku krawata lepiej rozpiąć guzik przy kołnierzyku. Kolorystycznie koszula też gryzie mi się z marynarką.

A wywalić koszulę i zostawić sweter? Tylko z opięciem wokół szyi bym wolał, a niestety takie to mam tylko grubsze. ;)

Albo koszulę na bardziej stonowaną jeszcze zmienię.

Opublikowano

O, nawet nie wiedziałem, że na forum jest temat o casualu.

Trochę ekstrawagancji na jutro. Chociaż cały czas mi chodzi po głowie, czy ta turkusowa koszula to się jednak ze spodniami nie gryzie? ;) Zaczynam może od udziwnionych kombinacji na początek, ale tak jest ciekawiej z drugiej strony.

Zdjęcie przeniesione z innego miejsca. No i marynarka się fatalnie ułożyła na zdjęciu. ;)

A i muszę się za jakaś ładną turkusową poszetką rozejrzeć, bo pasuje mi paru rzeczy (ale nie tego na zdjęciu).

20161216_132036.jpg.5ba9b20e1137e2ee5ba6b9e42546309e.jpg

Opublikowano
26 minut temu, eye_lip napisał:

Ekstra połączenie!*

*mam na myśli chinosy, buty i kartony, meble, dywan - suszarka trochę nie gra.

Uroki małego mieszkanka i braku dobrego miejsca do zrobienia zdjęcia w naturalnym świetle. :D

A i od panów elegantów można wymagać codziennej zmiany ubrań, które przecież muszą gdzieś wyschnąć, ale może suszarka to egzotyka jednak ;)

Opublikowano
Dnia 19.12.2016 o 09:34, MH_fan napisał:

@Wincenty - skąd pomysł na tak niecodzienne połączenie szelek i dżinsów? Przyznam, że o ile nie mam szelek i nie planowałem ich zakupu, w mojej głowie zaczyna niebezpiecznie coś kiełkować... ;-)

Pomysł taki, że noszę dżinsy praktycznie codziennie, a szelki dużo wygodniejsze od paska. Po drugie, mam mało w talii, sporo w udach, żadne spodnie nie trzymałyby fasonu ściśnięte paskiem.