Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

.mateusz szukam takiej poszetki. Poproszę namiary. 

Proszę, tutaj. Wybór poszetek bardzo duży, ale jak dla mnie większość brzydka. Mam od nich jeszcze białą z granatowym brzegiem (ramka ma jednak ok. 1cm, nie ogranicza się tylko do rulonika; zdjęcia kłamią) i granatową w grochy z czerownym brzegiem (tu oszukali z obszyciem, jest maszynowe). Plusem dwóch pierwszych jest rozmiar - 45x45. Jest też sporo knitów, ale nie wiem, jak wyglądają na żywo.

Opublikowano

Świąteczna przejażdżka .

Myślałem, że połączenie koszuli i spodni, nie tylko ze względu na kolor, ale i fakturę, będzie najlepszą częścią tego zestawu. Po ujrzeniu ostatniej fotografii, wiśniowych butów wraz z żółtymi skarpetkami, które, jak mniemam, są w wiśniowe kropki - mam problem z oceną co bardziej mi się podoba w tym zestawie. Bezbłędny, przemyślany - od stóp, poprzez rower i torbę, do głów - zestaw.  ;-)

Opublikowano

Wiesz, że jest odrębny kocioł w piekle dla ludzi wrzucających niewyraźne zdjęcia na forum i oczekujących oceny? Tuż obok smażą się ci dający zbyt wymyślne filtry na instagramie. 

Zakładam, że marynarka jest szara, spodnie czarne, a golf grafitowy i wtedy zestaw mi się podoba. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Wiesz, że jest odrębny kocioł w piekle dla ludzi wrzucających niewyraźne zdjęcia na forum i oczekujących oceny? Tuż obok smażą się ci dający zbyt wymyślne filtry na instagramie. 

Zakładam, że marynarka jest szara, spodnie czarne, a golf grafitowy i wtedy zestaw mi się podoba. 

Gotowy filtr (i to nie Instagram, ale oczywiscie cos w ten desen - Pixlr-o-matic :twisted:) by było lepsze oddanie prawdziwego koloru, dla porownania dodalem oryginal.

Opublikowano

http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1195-płaszcz-kurtka-itd-dyskusje-i-porady/page-23#entry128802

"Zdjęcie średniej jakości, nie miałem dobrego światła."

Dajże spokój.

• Oceniam pozytywnie 3