The-Bigwig Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Dzisiejszo. Więcej na Blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Piękny kolor spodni - uwielbiam królewski błękit W całym zestawie trochę razi to logo na rękawie - nie da się tego odpruć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Piękny kolor spodni - uwielbiam królewski błękit W całym zestawie trochę razi to logo na rękawie - nie da się tego odpruć? Tym razem się boję. Dość luźno szyty jest. Jeden zły ruch i zostanie bezrękawnik spodnie farbowane z beżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Chyba nie ma Twojego zestawu, który nie wylądował u mnie na dysku edit - jednak nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Z tymi rubieżami to nie przesadzajmy - jak dla mnie zestaw statica to klasyczny casual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Dzisiejszo. Więcej na Blogu. Świetny zestaw. Kolor spodni zabójczy, a sweter - niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Świetny zestaw. Kolor spodni zabójczy, a sweter - niesamowity. Dzięki! Kolor spodni mnie zmartwił po farbowaniu. Takiej żarówy się nie spodziewałem...Ale przywykłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Świetnym pomysłem jest jasna góra i dół o bardzo intensywnej barwie. Nie można przejść niezauważonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prozac Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Farbowanie spodni też opisywałeś na stronie? Kolor genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJN Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Panowie, Debiutuję w tym dziale, dlatego proszę o wyrozumiałość. Zdjęcia robione po długiej imprezie, dlatego spodnie są w takim stanie a buty... no cóż - proszę o wybaczenie Następnym razem popracuję również nad pozowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Dobre pozowanie jest być może równie trudne jak znalezienie/uszycie dobrej marynarki czy spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Świetny zestaw. Kolor spodni zabójczy, a sweter - niesamowity. Dzięki! Kolor spodni mnie zmartwił po farbowaniu. Takiej żarówy się nie spodziewałem...Ale przywykłem Lubię cardigany. Spodnie indywidualistyczne. Świetne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 30 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 To dzisiaj śnieg. Więcej na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Na Blogu reszta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Ta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Bardzo ciekawe buty, sam malowałeś, czy oryginalnie były takie dwukolorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 malowałem sam, ponad rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 M65...prawie więcej na Blogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Spodnie we wzór "ekran akustyczny" - interesujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Spodnie we wzór "ekran akustyczny" - interesujące. To są tzw. critter pants. Popularny element stylu new preppy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 REWELACYJNE SPODNIE! w stylu "Preppy must have" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Inspirowane brytyjskim country: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 O ile góra wyglada nawet nieźle (koszula mnie nie przekonuje) o tyle dół, brr. Zwłaszcza te spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prozac Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Brytyjskie country z wycieranymi dżinsami? Do mnie nie trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Chciało by się zaśpiewać: "Gdybym miał flanelę, to bym nosił ją...". A z powodu tego, że się nie ma, trzeba szukać susbstytutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi