sestriere Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 w czasach kiedy chodziłem w tzw "rumunach" (na gołą stopę tak, tak), to pewnie bym łyknął (ale nie za taką cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Europoseł Czarnecki. Klasyczna poliestrowa butonierka z kartonowym stelażem z zestawu krawatnego, ulubiony gadżet pana posła stosowany do różnych garniturów i krawatów. Przeglądam sobie ten temat i kilka stron wcześniej znajduje pana eurodeputowanego. Szczerze powiedziawszy, nie wiem dlaczego niektórzy z was widzą w nim "stylistyczny koszmar". Jak dla mnie wygląda całkiem znośnie i poprawnie. Z jakiego materiału jest butonierka moim zdaniem nie da się stwierdzić po tym zdjęciu. Na tle polityków polskich, którzy chyba nie poświęcają zbyt wiele czasu na swój ubiór, p. Czarnecki wygląda całkiem przyzwoicie i w porządku. Śmiem twierdzić, że jest jednym z lepiej ubierających się polskich polityków (co nie znaczy, że najlepiej). Chyba @eyelip po prostu nie lubi tego polityka . Ale my tu przecież o ubiorze, a nie poglądach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Z jakiego materiału jest butonierka moim zdaniem nie da się stwierdzić po tym zdjęciu.Powiedz, że to sprytnie ukryty żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Z jakiego materiału jest butonierka moim zdaniem nie da się stwierdzić po tym zdjęciu.Powiedz, że to sprytnie ukryty żart dokładnie . Rozgryzłeś mnie z tą "butonierką" ;p. Sprawdzałem spostrzegawczość forumowiczów . A tak poważniej, osoba którą cytowałem napisała "butonierka" i to mnie po prostu zwiodło, jeśli mnie forumowicze rozumieją.Wyłączyłem myślenie o nazewnictwie, bo byłem zbulwersowany tak surową oceną . Ale nie tylko ja się pomyliłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Na tle polityków polskich, którzy chyba nie poświęcają zbyt wiele czasu na swój ubiór, p. Czarnecki wygląda całkiem przyzwoicie i w porządku. Śmiem twierdzić, że jest jednym z lepiej ubierających się polskich polityków (co nie znaczy, że najlepiej). Chyba @eyelip po prostu nie lubi tego polityka . Ale my tu przecież o ubiorze, a nie poglądach. A może @eye lip nie lubi nowego teścia posła Czarneckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Czarnecki nie wygląda wacale źle. Poszetka jest normalna tzn. można by rzec "self-fold" . Mogę o tym zaświadczyć, wiem to z pierwszej reki . Z drugiej strony jednak mógłby lepiej, pamiętajmy, że wychował się w Londynie i miał skąd czerpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Czarneckiego nie lubią także w Fakcie http://www.fakt.pl/Europosle-Czarnecki-Zmien-trzewiki-,artykuly,52456,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 26 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Buty z nowej kolekcji Vistuli: http://sklep.vistula.pl/product-pol-111 ... a-RED.html Dobre buty na motor, innego zastosowania nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Na pewno nie myślałem o wynalazku szatana czyli ścigaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Tylko dużo trudniej o wywrotkę na np. Harleyu lub chopperze niż na ścigaczu (na pewno nie wiedziałeś to ci pisze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Tylko dużo trudniej o wywrotkę na np. Harleyu lub chopperze niż na ścigaczu (na pewno nie wiedziałeś to ci pisze).Yyy, a to ze względu? Owszem środek ciężkości leżący niżej, ale masa często dwukrotnie większa. Prędkości i przyspieszenie w codziennej jeździe niewiele mniejsze. Brzydalllo, co miałeś na myśli? Pytam z perspektywy 12-letniego poruszania się jednośladami mojego i 40-letniego mojej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Gold Winga, który waży 400 kg łatwo położyć na stojąco nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Gold Winga, który waży 400 kg łatwo położyć na stojąco nawet.W sumie to głównie na stojąco jest niebezpieczny - potem już się toczy i podobno daje się prowadzić bardzo łatwo i pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Tzn. ja nie prowadziłem, ale jeździłem z ojcem i właśnie dwie wywrotki mieliśmy, jedną na stojąco już pod domem, a drugą przy minimalnej prędkości. Jednak postawienie takiego kolosa z podnóżka to niezła sztuka. Udało mi się chyba raz i to z wielkim trudem. Muszę w końcu zrobić prawko na motocykl. Koniec offtopu, bo przyjdzie Immune i nas skrzyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Koniec offtopu, bo przyjdzie Immune i nas skrzyczy. Nie egzekwuję tutaj swojej jurysdykcji, ponieważ jest to sala klubowa. Myślę, jednak że rozsądnym posunięciem byłoby rozmawiać o motocyklach w temacie o... motocyklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Prawie aktorka z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Fail!!! Było już na forum. Ten gościu jest już kultową postacią w tym wątku. Jakbym wiedział, jak się nazywa, zostałbym jego fanem na fb, bo pewnie jest znany i ma swoj fanpage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 A to przepraszam, nie zauwazylem, umknelo mi. Nazywa się Łopucki i jest sportowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placebo Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Prawie aktorka z mężem.Czuję się zawiedziony, ze dolny guzik pozostał odpięty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 AAA sportowcem. Teraz już wszystko rozumiem. Panowie, to nie garnitury, a stroje sportowe (pewnie jakiś rodzaj kimona) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Ten przypadek jest widze opisany na pierwszych stronach wątku, facet by miał nawet fajny 'pimp look' gdyby nie poszedl w strone tandety tylko awangardy gatunku. Musi troche poogladac teledyski Snoopa i bedzie cacy, zobaczy co robi źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 On w ogóle wygląda, jak syn swojej partnerki, co to mu się wąs dopiero pod nosem sypnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 On w ogóle wygląda, jak syn swojej partnerki, co to mu się wąs dopiero pod nosem sypnął Jest z 5 lat starsza i pewnie sie nie prowadzila tak dobrze jak sportowiec , medalista fitness. Druga rzecz, ze jesli o sam wyglad chodzi to mezczyzni troche sie pozniej niz przed 40tka zaczynaja sypac . Laska po 40tce to juz jak mowia po 5-6ej 'przecenie' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hungrymumin Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Nie dotarłem co prawda do końca tematu, ale spieszę nadmienić, że temat mi się podoba. Śmiech to zdrowie, a i z oglądania tych koszmarów też jakaś lekcja płynie. Jak zresztą zauważyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi