Brzydalllo Napisano 7 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2010 Po prostu celebryci. Temat na poprawę humoru (lub jego popsucie ). Wstawiajmy tu zdjęcia olśniewających "kreacji" różnej maści celebrytów. Ode mnie na pierwszy ogień Paweł Małaszyński (premiera filmu Skrzydlate Świnie, film pewnie tako sam wspaniały jak kreacja Małaszyńskiego), jakaś hybryda smokingu z garniturem, psi syn wi co to jest Oraz Majdan el Przeszczep Włosów w "modnej" marynarce z pagonami, i tak wygląda o klasę lepiej od Małaszyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2010 Brzydallo, czy na pewno tego tutaj potrzebujemy? Czy nie szkoda czasu, energii, kilobajtów na męczenie się takimi ciekawostkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2010 Brzydallo, czy na pewno tego tutaj potrzebujemy? Czy nie szkoda czasu, energii, kilobajtów na męczenie się takimi ciekawostkami?Też sobie tak pomyślałem, można się znęcać, ale to chyba marnowanie energii którą lepiej przeznaczyć na wyszukiwanie i pokazywanie tych dobrze ubranych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 7 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2010 Dobrze, widzę że temat się nie spodobał, bym go zamknął ale nie widzę tu takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek7 Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Wyluzujcie koledzy! Na złym przykładzie też się wiele można nauczyć! Można też się pośmiać, wyrzucić z siebie odrobinę złośliwości po ciężkim dniu pracy... Zdecydowanie popieram ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Trochę pudelkowy wątek My tu się zastanawiamy nad smaczkami, detalami - a to przykłady jak odcisk podeszwy na twarzy W zamian warto było by pokazywać różnego rodzaju hybrydy marynarkowe czy bardzo kontrastujące zestawienia, niecodzienne które wyglądają dobrze i stylowo - to było by naprawdę ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Marina Opania: marynarka jak płaszcz, rękawy za długie, fatalny węzeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 A mi się węzeł podoba - zawdiacko asymetryczny z krawatem z ładnymi fałdkami. Gdyby tylko koszula była porządnie zapięta to nie wyglądałby niechlujnie, tylko oryginalnie. Garnitur poza tym wygląda fatalnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 10 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 21 listopada, wybory samorządowe. Na plakatach, w internecie lub lokalnej telewizji, oto oni, kandydaci na polityków. Kampania się rozpoczęła, kampania trwa! Udają eleganckich ludzi, a nawet myślą iż naprawdę nimi są. Czarne garnitury o rozmiar, dwa, za duże. Przydługie rękawy, przydługie nogawki. Marynarki zapięte na ostatni guzik. Oczywiście wszystko wykonane ze 100% poliestru najwyższej jakości, tako garnitur jako krawat. Tak się prezentują kandydaci w moim małym 20000 tyś. miasteczku zapomnianym przez Boga. Z aktualnym burmistrzem zarabiającym ponad 10 tyś. zł na czele który ubiega się o reelekcję. To oni, elita, kwiat polskiego narodu. Wybaczcie Panowie, ale mam b. dobry humor Pooglądajcie tych wiśnioków (żeby nie było że się wywyższam to też mogę gnój przerzucać) w swoich miastach. Ich przedwyborczy bełkot pasuje idealnie do ubioru. Później można będzie mówić, jaki garnitur takie piastowanie urzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Z innej beczki... Skąd wiesz, że zarabia 10 tys. zł? Jest ustawa kominowa i tyle to zarabia prezydent 100-200 tys. miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Wybaczcie Panowie, ale mam b. dobry humor Pooglądajcie tych wiśnioków (żeby nie było że się wywyższam to też mogę gnój przerzucać) w swoich miastach. Ich przedwyborczy bełkot pasuje idealnie do ubioru. Później można będzie mówić, jaki garnitur takie piastowanie urzędu Jak czytam takie posty to wprost przeciwnie, nie mam dobrego humoru. Wydaje Ci się, że odkryłeś amerykę, czyniąc spostrzeżenia na temat ubioru polityków? To żadna nowość, że ludzie na takich stanowiskach nie potrafią się ubrać, a podniecanie się tym świadczy tylko o Tobie, nie wspominając o epitetach typu "wiśniok". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hjalmar Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 To oni, elita, kwiat polskiego narodu.Jaki ustrój, taka elita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek7 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 To oni, elita, kwiat polskiego narodu.Jaki ustrój, taka elita. Z tego co wiem mamy republikę parlamentarną. O co więc chodzi? Aż korci, żeby odpowiedzieć, ale było by to już wyjście poza tematykę forum, więc myślę, że nie poruszajmy dyskusji o wyższości różnych ustrojów nad innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Co stało się z tą marynarką (np. ramiona) ? Bespoke w stylu vintage, czy są to zmarszczki w "deseniu twarzy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iand Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Ta konstrukcja ramienia to con rollino. Lekkie zmarszczki są chyba normalne, ale te wcięcia rzeczywiście nie wyglądają dobrze. Z tego co pamiętam, Berlusconi ubiera się obecnie w Kiton. Marynarka wygląda na moje amatorskie oko bardzo jak Kiton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Ze strony: http://www.tweedandvelvet.com/2010_03_01_archive.html spalla camicia - two jackets on the left; con rollino - two jackets on the right spalla camicia , con rollino - są jakieś nazwy (odpowiedniki) angielskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iand Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 spalla camicia , con rollino - są jakieś nazwy (odpowiedniki) angielskie ? Nie wydaje mi się. To włoski sposób konstrukcji ramienia i używa się w angielskim nazw włoskich. Spalla camicia bywa nazywane 'Neapolitan shoulder'. Lepiej chyba jednak używać bardziej precyzyjnej nazwy włoskiej -- która oznacza dosłownie 'ramiona koszuli'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 To chyba jakiś modny celebryta z imprezy w której udział brał MT. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 To chyba jakiś modny celebryta z imprezy w której udział brał MT. Piękne. O ile sie nie myle to Rinke Rooyens. Moim zdaniem najgorsze sa kreacje osob, ktore starały sie byc klasycznie eleganckie i maja na sobie 3 rozmiary za duze garnitury lub buty koszmarki, albo sa tak nowatorskie ze ich ubior jest wariacja na temat klasycznej elegancji. Akurat jego ubranie jest szalone, ale nie razi mnie tak bardzo jak to o czym wspomnialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 to forum robi z ludźmi coś dziwnego - wszyscy się gapią na faceta w fiolecie. Czy nikt nie widzi postaci po lewej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Fiolet jednak bardziej przyciąga uwagę. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 A tak właściwie, to kim są owi dobrzy ludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 A tak właściwie, to kim są owi dobrzy ludzie? Imie i nazwisko Pana juz podalem, google Ci odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi