Jarek85 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca Brak kolby robi różnicę. Żeby nie było, że tylko krytykuję, to też coś wrzucę. Agenci Office of Secure Transportation amerykańskiego Departamentu Energii. Cytuj
NieMy Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca W dniu 20.03.2026 o 21:40, Jarek85 napisał(a): Fajne zdjęcie, ale KGB istniał do 1991. Widziałem też opis, że to ochrona Jelcyna w trakcie puczu Janajewa. 1 Cytuj
Non Vid Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca Trzeba na forum dodać sekcję "elegancka broń palna i biała". 1 2 Cytuj
lubo69 Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca 3 minuty temu, Non Vid napisał(a): Trzeba na forum dodać sekcję "elegancka broń palna i biała". Są co najmniej dwa wątki na ten temat; oto jeden: Biorąc pod uwagę dość liberalne trzymanie się tematu w wielu wątkach, nawet ze strony Panów Moderatorów, wnioskowałbym raczej o brzytwę Ockhama: jeden wątek pod nazwą "lumpeks", jeden "lustro" (CMDNS itd.) i trzeci "rozmowy", gdzie byłoby wszystko inne. Ale jeśli został martwy chatbox i reklamy nieistniejących usługodawców, nie spodziewam się większych zmian. Cytuj
Wodzu Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca 7 minut temu, Non Vid napisał(a): Trzeba na forum dodać sekcję "elegancka broń palna i biała". "Jaką broń mam dziś przy sobie" 5 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca 22 godziny temu, Wodzu napisał(a): "Jaką broń mam dziś przy sobie" Najczęściej taki Cytuj
Velahrn Opublikowano Poniedziałek o 17:31 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:31 Teraz coś pozytywnego Dziennikarz i youtuber Jakub Dymek, IMO jeden z najciekawiej ubierających się osobowości medialnych. Jakub pisał też do Magazynu Poszetki, więc może nawet nas czyta. 3 Cytuj
Kyle Opublikowano Poniedziałek o 20:11 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:11 A tutaj popowy piosenkarz, którego nikt u mnie w domu nie słucha, ale dzieciaki oglądały uroczystość rozdania nagród On Air, więc odnotowałem dobrze dopasowany klasyczny dwurzędowy garnitur, zapewne z flaneli we wzór chalkstripe. Potem doczytałem, że koszula ze współpracy Polanex X Mr Vintage. 4 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano Wtorek o 07:28 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 07:28 On nie miał garnituru, powiedzmy że "zestaw koordynowany" Trochę szkoda, bo góra wyglądała nieźle, ale mimo wszystko wyróżniał się na tle innych uczestników. . Cytuj
Kyle Opublikowano Wtorek o 09:17 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 09:17 Dzięki za info, jakoś automatycznie założyłem, że jak dwurzędówka w prążek, to musi być garnitur Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi