Velahrn Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 Gustowna kurtka puchówka oraz czapka z choinką nieodłącznym elementem stroju wierzchniego do smokingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 Ale wchodzi, czy wychodzi, bo jeśli wychodzi, to mogło być tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Maj Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj Pamiętajcie - podkolanówki do garnituru to nie wybór. To konieczność. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 8 Maj Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj Chyba, że masz mniej niż 170 cm wzrostu. Wtedy tzw. zwykłe skarpety to podkolanówki. Swoją drogą... Mój dziadek miał 168 cm wzrostu. Mam jego zdjęcie z wojska, w kompanii był w pierwszej czwórce. Chyba musimy po prostu uznać, że to, co było standardem 70 lat temu trochę się... Zdezaktualizowało. E: dla młodszych: formacja zasadniczo jest ustawiana od najwyższych do najniższych. Pierwszy w czwórce w kompanii oznacza właściwie "jeden z czterech najwyższych z 60-100 ludzi wylosowanych z ogółu społeczeństwa". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Maj Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 15 godzin temu, Rudolf napisał: Chyba, że masz mniej niż 170 cm wzrostu. Wtedy tzw. zwykłe skarpety to podkolanówki. Swoją drogą... Mój dziadek miał 168 cm wzrostu. Mam jego zdjęcie z wojska, w kompanii był w pierwszej czwórce. Chyba musimy po prostu uznać, że to, co było standardem 70 lat temu trochę się... Zdezaktualizowało. E: dla młodszych: formacja zasadniczo jest ustawiana od najwyższych do najniższych. Pierwszy w czwórce w kompanii oznacza właściwie "jeden z czterech najwyższych z 60-100 ludzi wylosowanych z ogółu społeczeństwa". Żeby nosić te skarpetki, co ma Nawrocki, jako podkolanówki, to trzeba by być karłem. W ogóle to najgorsza możliwa długość skarpetek - do kostek. Nie są niewidoczne, jak tzw stopki, i nie zakrywają łydki, tworząc brzydki, nieestetyczny pasek między butami a spodniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Maj Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj Chyba, że masz mniej niż 170 cm wzrostu. Wtedy tzw. zwykłe skarpety to podkolanówki. Swoją drogą... Mój dziadek miał 168 cm wzrostu. Mam jego zdjęcie z wojska, w kompanii był w pierwszej czwórce. Chyba musimy po prostu uznać, że to, co było standardem 70 lat temu trochę się... Zdezaktualizowało. E: dla młodszych: formacja zasadniczo jest ustawiana od najwyższych do najniższych. Pierwszy w czwórce w kompanii oznacza właściwie "jeden z czterech najwyższych z 60-100 ludzi wylosowanych z ogółu społeczeństwa".Może dziadek był czołgistą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Ciekawostka z wizyty Dudy w Kanale Zero To z bransoletkami to już chyba na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Takie czasy. Dobrze, że nie ma kolczyka w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 2 godziny temu, rumcajs43 napisał: Takie czasy. Dobrze, że nie ma kolczyka w nosie. Albo dodatku poliestru w bieliźnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi