fan_dobrego_buta Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 AS Moore to świetne buty, ogólnie AS to rewelacyjny producent. Dziś zamówiłem 2 pary butów od tego producenta, w tym Moore w kolorze Chestnut. As Moore znalazły się na ostatnim miejscu. Jednak ranking nie dotyczył wszystkich butów, kt posiadam, a 3 najlepszych par butów. Namdrugim miejscu są Herring Drake, kt wyprodukował Alfred Sargent, gdyż uważam, że sa lepiej wykonane niż Moore. Potwierdził zresztą to mój kontak w AS. Jeszcze raz podkreslę, że Moore to piekne buty, wykonane z przepięknej skóry, na ładnym kopycie 724, które jednak lepiej wygląda w przypadku Radwell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 As moore to jedne z moich ulubionych butów. Świetne kopyto, materiały i detale. Moja subiektywna opinia jest taka że kopyto lepiej pasuje do oxfordów niż do modelu radwell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Oczywiście najlepszych, dlatego napisałem o podium. Wszystko jasne, dzięki. Nie ukrywam, że poranno-poniedziałkową gorzką refleksję na temat aktualnych cen regularnych sprowokował mój wewnętrzny anarchista - ~50% wyjściowej do góry w niecałe cztery lata... Co w takiej sytuacji rzekłby Siara? Na szczęście to nie jedyna opcja i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 As moore to jedne z moich ulubionych butów. Świetne kopyto, materiały i detale. Moja subiektywna opinia jest taka że kopyto lepiej pasuje do oxfordów niż do modelu radwell. W pełni się zgadzam, jednak moje stopy pokazują coś innego, lub wolą Radwell. Co nie zmienia faktu, że Moore to przepiękne buty, o czym pisałem już dziś A w czerni prezentują się wyśmienicie!!!!! Gratuluję wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Oczywiście najlepszych, dlatego napisałem o podium. Wszystko jasne, dzięki. Nie ukrywam, że poranno-poniedziałkową gorzką refleksję na temat aktualnych cen regularnych sprowokował mój wewnętrzny anarchista - ~50% wyjściowej do góry w niecałe cztery lata... Co w takiej sytuacji rzekłby Siara? Na szczęście to nie jedyna opcja i dobrze. Zawsze można zaplanować zakup i w okresie 6 miesięcy szukać/dzwonić do sklepów fabrycznych. Wybrać 1-2 modele z AS, Cheaney, C&J i innych producentów, i jestem przekonany, że uda się kupić jeden z wybranych modeli za - 30 - 50% ceny. Mi się nigdy nie spieszy i ostatecznie zawsze kupię to co planowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 @fan_niezliczonej_ilości_dobrych_butów ( ) - świetne buty! Dziękuję WoDzU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 W pełni się zgadzam, jednak moje stopy pokazują coś innego, lub wolą Radwell. Co nie zmienia faktu, że Moore to przepiękne buty, o czym pisałem już dziś A w czerni prezentują się wyśmienicie!!!!! Gratuluję wyboru. Dzięki.. Podwójnie Radwell też jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Nie wiem, czy ktoś jest szczęsliwym posiadaczem któregoś z poniższych modeli Cheaney Elliott & Thomas: Również dostępne w czarnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Niestety trzeba oszczędzać. Dziś ostatecznie postanowiłem kupić tylko 1 parę AS w zamówieniu grupowym, gdyż Cheaney Elliot - zostały wpisane na moją listę specjalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Niestety trzeba oszczędzać. Dziś ostatecznie postanowiłem kupić tylko 1 parę AS w zamówieniu grupowym, gdyż Cheaney Elliot - zostały wpisane na moją listę specjalną. Ha, ja rozmyślam o Chiswickach... Za tę cenę jednak się nie zdecyduję prędko, a w Anglii bywam rzadko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Świetne . Sam bym rozważał zakup takich gdyby cena była bardziej przystępna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Panowie, Na stronie Cheaney ruszyła wyprzedaż. Darmowa wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Nie miałem w planach zakupu butów przez kolejne min pół roku. Niestety nie moglem się powstrzymać przed skorzystaniem z rewelacyjnej okazji: Cheaney Avon Darf Leaf na podeszwie skórzanej. Planowałem zakup tych butów od ponad 2 lat (po zakupie trzewików Cheany Tweed), czekając na okazję, która właśnie dziś się pojawiła. Nowe buty z wystawy za 145 GBP. Dodatkowe zdjęcia wrzucę po dostawie. Poniżej zdjęcie ze strony Cheaney: Zdjęcia orginalnych butów z aukcji: EDIT: Uważam, że sa to jedne z ładniejszych butów w tym stylu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Zgadzam się. Też na nie poluję, ale jakoś nie mogę trafić takiej okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Dziś dotarły Cheany Avon Dark Leaf, opisywane wyżej. Buty dostarczone zostały w orginalnym pudełku, z workami na buty, zapakowane jeszcze w foliowe worki. Zgodnie z opisem sprzedawcy, buty są w idealnym stanie, oprócz różnicy w odcieniu skóry. Dziś dokonałem pierwszego pastowania. Niestety na zdjęcia efektu finalnego nie było już dobrego światał. Poniżej kilka zdjęć pokazujących różnicę odcieniu i napastwoanych butów. różnica w odcieniach różnica w odcieniach pierwsze napastowanie Jutro wrzucę finalne fotki. Zdjęcia w świetle dziennym: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dziś-na-sobie/page-222 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z kopytem 214? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Zupełnie zapomnialem wrzucić zdjęcia Avon po 1 pastowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Stwierdzam, że choć Cheaney robi świetne buty, to są bandą amatorów jeżeli chodzi o sprzedaż internetową. Wraz ze znajomymi zamówiliśmy na obecnej wyprzedaży łącznie cztery pary butów (w środę), dzisiaj każdy z nas dostał wiadomość, że buty są niestety niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 To mi się przyfarciło w takim razie - moje dotarły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Niech się dobrze noszą ale mam nadzieję, że nie "moje";) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Stwierdzam, że choć Cheaney robi świetne buty, to są bandą amatorów jeżeli chodzi o sprzedaż internetową. Wraz ze znajomymi zamówiliśmy na obecnej wyprzedaży łącznie cztery pary butów (w środę), dzisiaj każdy z nas dostał wiadomość, że buty są niestety niedostępne. Brexit P.S. Ja swoje zamówiłem i opłaciłem w poniedziałek. Do dzisiaj- ani widu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Brexit P.S. Ja swoje zamówiłem i opłaciłem w poniedziałek. Do dzisiaj- ani widu... Płaciłem w euro (bo po atrakcyjniejszej cenie w funtach nie chcieli mi sprzedać), to przynajmniej jestem jeden złoty czterdzieści pięć groszy do przodu po zwrocie pieniędzy na konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 28 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Dziś odebrałem zakupione Cheaney Lulu na podeszwie Vibram lite. Obdarowana zadowolona Skóra jest wyśmienitej jakości, jest to prawdopodobnie ta sama garbarnia która dostarczyła skóry na Alfred Sargent Hannover. W tym przypadku kolor to głęboki oliwkowy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 18 minut temu, eye_lip napisał: Dziś odebrałem zakupione Cheaney Lulu na podeszwie Vibram lite. Rewelacyjne! Gratuluję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Jest to kolejny przykład, że Cheaney robi świetne buty! Gratuluję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi