eye_lip Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Dzisiaj sfotografowałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Dzisiaj sfotografowałem. Niezmiennie mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Autentyk z kartkówki w podstawówce. Mój kolega z klasy na pytanie " Dlaczego Katarynka jest nowelą?" Odpowiedział: " Bo jest nakręcana na korbkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Ech, trzy dni temu jakoś zgoliłem moje 10 cm... I to był przeważający komentarz na FB do tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Golenie zarostu może być ryzykowne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Co by mi pan radził zrobić przy moich żółtych zębach?- Najlepiej założyć brązowy krawat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Panowie wybaczcie, ale nie mogłem się oprzeć - http://allegro.pl/torba-torebka-damska-jacykow-franco-bellucci-i3742451425.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Kocha jak widać wszystkich, ale w odmienny "sposób" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Kwiatek wypatrzony przed chwilą na Allegro. Prawdziwa nowość w klasycznej modzie dla panów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 " TE TORBY POWSTAŁY Z MOJEJ MIŁOŚCI DO KOBIET." To kogo on w końcu kocha? Zgłupiałem Pełny opis to zwierzenie z frapującego fetyszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Kozioł, specjalnie dla Ciebie! http://m.9gag.com/gag/aZPr1y9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Ten zestaw jest moim ulubionym inne też są fajne http://www.logo24.pl/Logo24/56,134595,15031863,Kombinuj,,2.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Faktycznie dużo uciechy Stylistką była kobieta, co by sporo tłumaczyło. Jednak wybranie do sesji garniturów z domieszką tworzyw sztucznych to wyraz totalnej ignorancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Kobiety przyzwyczajone są że 99% ich ubrań ma takie domieszki, to by ją trochę tłumaczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Generalnie kaszana (jaki jest sens mieszania garnituru z poliestru z drogą i dobrą jakościowo koszulą E. Berg albo garnituru Rage Age i krawata z poliestru), ale producenci chyba sponsorują te przebieranki. Ja ze złości zjadłbym własne buty, gdybym z jakiegoś powodu wydał tyle kasy na jeden z tych zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 "Ja ze złości zjadłbym własne buty" "Challenge accepted!" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Fajnie jakby się wypowiedział ktoś kto ma kontakt ze środowiskiem prasowym. Osobiście odnoszę wrażenie, że takie materiały powstają, aby nabić ilość odsłon i tym samym zarabiać na reklamach. Firmy, których rzeczy się ukazały mogą nie mieć z tym nic wspólnego… i najnormalniej niektórych żal, że je pomazali z dziadostwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Tu chyba działa 'prastara' zasada - Nieważne jak, byle mówili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Zestaw marek, jakie pojawiają się w tego typu materiałach (sesja, stylizacja, lista produktów) nigdy nie jest dziełem przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 http://www.logo24.pl/Logo24/56,134595,15031863,Podwajamy_efekt,,4.html Proponuję zabawę na zasadzie "where is walter" - szukamy poszetki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Może o podszewkę chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Pan Model nie wiedział o co chodzi, wytarł nos poszetką i schował do kieszeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Ewentualnie pomylono poszetkę z prześcieradłem, co przy tym poziomie stylisty jest dość prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi