Koval Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Michał, bo to nie jest cała metka! Poniżej było napisane: 'Niepotrzebne skreślić' Cytuj
RadW Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 ...nie mogłem się powstrzymać 2 Cytuj
Misza Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1,125292,15169269,Niezwykla_promocja_margaryny_w_Tesco__3_sztuki_w_cenie___.html?biznes=warszawa#BoxBizTxt Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 Znana nam osoba z forum pojawiła się nawet na portalu ze śmiesznymi obrazkami, tym razem jednak solidarnie broniona: http://repostuj.pl/img/80707/meskich-nie-bylo-/ 2 Cytuj
zala666 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 Znana nam osoba z forum pojawiła się nawet na portalu ze śmiesznymi obrazkami, tym razem jednak solidarnie broniona: http://repostuj.pl/img/80707/meskich-nie-bylo-/ Wybacz, ale obrony tam brak. Solidarność za to w ataku, tradycyjnie. A pierwotne pytanie w mojej opinii zasadne . Cytuj
Misza Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 A pierwotne pytanie w mojej opinii zasadne . Wyjaśnij proszę. Cytuj
Skalpel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 We wątku "gryfnie wyrichtowany chłop" już było po ślonsku to niech teraz i tu bydzie co po naszymu Jo był gotowy jak żech to obejrzoł http://www.smog.pl/wideo/59879/maly_slazak_rozwala_system Edyta: Ciekawe czy Pan Prezydent wszystko rozumie Cytuj
bartazz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Niech kolejne pięć osób wstawi ten obrazek, a potem przyjmie do wiadomości, że Pan Adam Kowal jest właścicielem serwisu repostuj.pl, a samo zdjęcie "rzekomo profilowe" jest dość popularne w internecie. 1 Cytuj
zala666 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wyjaśnij proszę. Szczupła sylwetka, dwurzędowa marynarka, dość szerokie klapy -> połączenie wypada moim zdaniem niekorzystnie dla właściciela. Mało męskie proporcje? Chyba odrobinę Cytuj
.mateusz Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ja uważam, że marynarka z szerokimi klapami to najlepszy wybór dla mężczyzny o wąskiej klatce piersiowej. Dwurzędowa tym bardziej. Autorzy książek i blogów w większości też tak twierdzą. Cytuj
zala666 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja uważam, że marynarka z szerokimi klapami to najlepszy wybór dla mężczyzny o wąskiej klatce piersiowej. Dwurzędowa tym bardziej. Autorzy książek i blogów w większości też tak twierdzą. Zatem inny gust mamy lub moje braki w edukacji powodują odmienny odbiór ww zdjęcia. Niemniej edukacja edukacją, a wrażenia jak widać Cytuj
Misza Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Szczupła sylwetka, dwurzędowa marynarka, dość szerokie klapy -> połączenie wypada moim zdaniem niekorzystnie dla właściciela. Mało męskie proporcje? Chyba odrobinę Dobrze, że piszesz to w temacie humor. Mogę po prostu sobie wmówić, że to żart. 3 Cytuj
zala666 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dobrze, że piszesz to w temacie humor. Mogę po prostu sobie wmówić, że to żart. Nie musisz. Miałem nadzieję na większą burzę. A tu tak szybko zostało odkryte przesłanie mojej jakże poważnej zaczepki:) Cytuj
MCsel Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 I nikt nie ma wątpliwości ze buty są z jaszczurki 5 Cytuj
RadW Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie mogłem się powstrzymać aby nie wrzucić... ...straszne, aczkolwiek prawdziwe. ...masakra 1 Cytuj
Breslauer Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 ...masakra Oj tam masakra. Wyrozumiałym trzeba być Cytuj
Ravic Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jak dla mnie, dość irytujące sa takie obrazki. Jesli ktos naprawde sadzi, ze o byciu "męskim" świadczy wygląd, to jest w błędzie. Edit-literówka. Cytuj
Misza Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie ma to, jak zacząć poważny temat odnosząc się postów napisanych w temacie "humor". 4 Cytuj
RadW Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 hahaha Zapewne... ...aczkolwiek z chęcią chciałbym móc się dowiedzieć co to znaczy Ravic być męskim, skoro rozumiem, że ubiór + 'zniewieściałość' nie odbierają mężczyźnie 'męskości'...(?) ...nie kojarzę takiego wątku na forum "Co to znaczy być męskim"...(?) ...chyba otworzę... Ravic - więcej dystansu! Cytuj
Misza Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Męskim Panie Kolego, to trzeba być wewnątrz, a nie na pokaz! Cytuj
arche Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Vistula chyba oszczędza na sesjach i wkleja pasy smokingowe w Photoshopie. 1 Cytuj
feliz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 http://gapmannequinproject.tumblr.com - gdy się nudzi na zakupach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi