Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech kolejne pięć osób wstawi ten obrazek, a potem przyjmie do wiadomości, że Pan Adam Kowal jest właścicielem serwisu repostuj.pl, a samo zdjęcie "rzekomo profilowe" jest dość popularne w internecie. :wacko:

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Ja uważam, że marynarka z szerokimi klapami to najlepszy wybór dla mężczyzny o wąskiej klatce piersiowej. Dwurzędowa tym bardziej. Autorzy książek i blogów w większości też tak twierdzą.

Opublikowano

Ja uważam, że marynarka z szerokimi klapami to najlepszy wybór dla mężczyzny o wąskiej klatce piersiowej. Dwurzędowa tym bardziej. Autorzy książek i blogów w większości też tak twierdzą.

Zatem inny gust mamy lub moje braki w edukacji powodują odmienny odbiór ww zdjęcia. Niemniej edukacja edukacją, a wrażenia jak widać

Opublikowano

Szczupła sylwetka, dwurzędowa marynarka, dość szerokie klapy -> połączenie wypada moim zdaniem niekorzystnie dla właściciela. Mało męskie proporcje? Chyba odrobinę :)

Dobrze, że piszesz to w temacie humor. Mogę po prostu sobie wmówić, że to żart. :D

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Dobrze, że piszesz to w temacie humor. Mogę po prostu sobie wmówić, że to żart. :D

Nie musisz. Miałem nadzieję na większą burzę. A tu tak szybko zostało odkryte przesłanie mojej jakże poważnej zaczepki:)

Opublikowano

:D hahaha :D

Zapewne... ...aczkolwiek z chęcią chciałbym móc się dowiedzieć co to znaczy Ravic być męskim, skoro rozumiem, że ubiór + 'zniewieściałość' nie odbierają mężczyźnie 'męskości'...(?)

...nie kojarzę takiego wątku na forum "Co to znaczy być męskim"...(?) ...chyba otworzę... :D

Ravic - więcej dystansu!  ;)   B)