Jump to content

Życzenia świąteczne

saphir.pl
 Share

Recommended Posts

Panie i Panowie,

Nieśmiało pozwoliłem sobie na założenie życzeniowego wątku, gdyż mimo iż powtarzane niemal automatycznie (po stokroć w ostatnim czasie) "Wesołych Świąt" może wydać się banalne, wzajemnej życzliwości nigdy za wiele i tradycję warto podtrzymywać.

Życzę Wam ZDROWIA przede wszystkim, bo dopiero jego brak uświadamia jak mało istotne są inne, na pozór poważne problemy życia codziennego.

Życzę Wam SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT SPĘDZONYCH BEZ POŚPIECHU I CODZIENNEJ GONITWY, niech czas zwolni i pozwoli na chwilę refleksji i błogiego lenistwa.

Życzę Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, OBY KAŻDY JEGO DZIEŃ BYŁ 2x LEPSZY OD DNIA POPRZEDNIEGO - nawet jak zacznie się nie najlepiej, po tygodniu będzie już fantastycznie, a z końcem roku ... :)

pozdrawiam

To ja się pochwalę prezentem - akurat nie dostałem, a żona dostała ode mnie :) Zainteresowania mamy podobne, więc bardzo się spodobał :)

Kurs kroju i szycia - 120 godzin.

Zrobiłem szybki research na ten temat i wychodzi na to, że najlepszą ofertą w W-wie jest kurs prowadzony przez p. Annę Rackmann. Informacje tutaj: http://www.hanka.mth.pl/

Niestety np.żakiet i płaszcz jest na II stopniu kursu (krawiectwo ciężkie) więc na klasyczne projekty będę musiał trochę poczekać :)

• 3 months later...
  • 7 months later...

Spokojnych, a zarazem radosnych, pełnych refleksji (także nad bespoke`owymi zakupami :D ) świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2012 Roku, oby więcej postów pojawiało się w CMDNS i Nowych Nabytkach, tego życzę wszystkim forumowiczom :)