saphir.pl Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Panie i Panowie, Nieśmiało pozwoliłem sobie na założenie życzeniowego wątku, gdyż mimo iż powtarzane niemal automatycznie (po stokroć w ostatnim czasie) "Wesołych Świąt" może wydać się banalne, wzajemnej życzliwości nigdy za wiele i tradycję warto podtrzymywać. Życzę Wam ZDROWIA przede wszystkim, bo dopiero jego brak uświadamia jak mało istotne są inne, na pozór poważne problemy życia codziennego. Życzę Wam SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT SPĘDZONYCH BEZ POŚPIECHU I CODZIENNEJ GONITWY, niech czas zwolni i pozwoli na chwilę refleksji i błogiego lenistwa. Życzę Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, OBY KAŻDY JEGO DZIEŃ BYŁ 2x LEPSZY OD DNIA POPRZEDNIEGO - nawet jak zacznie się nie najlepiej, po tygodniu będzie już fantastycznie, a z końcem roku ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Życzę Wam wszystkim wesołych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku, dużo garniturów bespoke, krawatów, koszul, no i rzecz jasna butów. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Ja dodam tylko, abyście mieli jak najwięcej radości na twarzy i jak najmniej zmartwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Wesołych świąt panowie. Możecie się pochwalić czy gwiazdor był bogaty w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2010 A można umieszczać tylko ubraniowe prezenty? Bo ja z tej kategorii nic nie dostałem. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modus Napisano 26 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 To ja się pochwalę prezentem - akurat nie dostałem, a żona dostała ode mnie Zainteresowania mamy podobne, więc bardzo się spodobał Kurs kroju i szycia - 120 godzin. Zrobiłem szybki research na ten temat i wychodzi na to, że najlepszą ofertą w W-wie jest kurs prowadzony przez p. Annę Rackmann. Informacje tutaj: http://www.hanka.mth.pl/ Niestety np.żakiet i płaszcz jest na II stopniu kursu (krawiectwo ciężkie) więc na klasyczne projekty będę musiał trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Wszystkim zaangażowanym w życie naszego forum chciałbym klasycznie życzyć wesołych i spokojnych Świat Wielkanocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Dr Kilroy życzy wszystkim Wesołych Świąt. Dress code: morning dress. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Wesołych świąt! Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Spelnienia w te dni tego, czego spelnienia pragniecie pozdrowienia gccg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Razem z moim ulubionych Łukaszem Cranachem składam serdeczne życzenia świąteczne. Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Także dołączam się i życzę wszystkim forumowym kolegom spokojnych i pogodnych Świąt oraz trochę odpoczynku od codziennych spraw. Pozdrawiam Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Co prawda jestem mało aktywny na forum ale wypada złożyć wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Te buty to może Corthay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Te buty to może Corthay?Tak. A teraz za karę, że nawet w temacie pobudzającym do refleksji piszesz posty nie od rzeczy, złóż grzecznie wszystkim życzenia świąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Te buty to może Corthay?Tak. A teraz za karę, że nawet w temacie pobudzającym do refleksji piszesz posty nie od rzeczy, złóż grzecznie wszystkim życzenia świąteczne. Ja żełaju wam wsiewo charoszewo, druzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Wesołych Świąt Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Spokojnych, a zarazem radosnych, pełnych refleksji (także nad bespoke`owymi zakupami ) świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2012 Roku, oby więcej postów pojawiało się w CMDNS i Nowych Nabytkach, tego życzę wszystkim forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 We wish you a Bespoke Christmas, We wish you a Bespoke Christmas, We wish you a Bespoke Christmas, And a Preppy New Year! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Pewnie czeka nas atak zestawów na CMDNS po Wigilii (świątecznych - żeby nie było że nie w temacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi