Kyle Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 bar_open, jak Ty go mieścisz pod mankietem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 i z rana kiedy się zdecyduje na ten właśnie zegarek doceniam to, że nie muszę go nakręcać Ja uwielbiam nakręcać swój zegarek ja też, ale nie w biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 ja też, ale nie w biegu Ja mam różne "patenty" na nakręcanie. Np. czasem zdarzało mi się to robić po cichutku na jakimś wykładzie (tak, żeby nie wzbudzać niczyjego zainteresowania). Ja myślę, że nie ma co dyskredytować ludzi noszących zegarki kwarcowe. Sam zresztą też mam kwarca. Kto co lubi, nie każdy się musi zachwycać mechanizmem zegarka. Byleby pasował do ubioru w miarę, a nie że g-shock do smokingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 bar_open, jak Ty go mieścisz pod mankietem? fakt, lekko nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Również mam słabość do większych zegarków... niestety przez to zdarza się nosić je przed mankietem... ...ma to kolejną wadę - mankiety szybciej się niszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Edox, . Pasek z węża. [/url] Uploaded with ImageShack.us Można więcej zdjęć tego paska? Szukam jakiegoś brązowego paska. Widziałem fajny hirsch z "nacięciami", ale może znajdę coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Jestem w pewnym oddaleniu od tego paska , ale to czego nie widać wygląda mniej wiecej tak jak ten w dolnym lewym rogu; widać odstępny poniedzu łuskami. BTW jak rozmawiałem z B. Kurkusem (o skórze z pytona) to się okazało, że już na etapie produkcji skóry niektórzy producenci ją rozciągaja, co oczywiście eliminuje skórę jako przydatną na buty. pozdrawiam damiance p.s. pokaż zegarek do którego szukasz paska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Jestem w pewnym oddaleniu od tego paska , ale to czego nie widać wygląda mniej wiecej tak jak ten w dolnym lewym rogu; widać odstępny poniedzu łuskami. BTW jak rozmawiałem z B. Kurkusem (o skórze z pytona) to się okazało, że już na etapie produkcji skóry niektórzy producenci ją rozciągaja, co oczywiście eliminuje skórę jako przydatną na buty. damiance p.s. pokaż zegarek do którego szukasz paska... To Twojej produkcji paski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 ..... To Twojej produkcji paski? Bardzo bym chciał ale życia nie wystarczy do wprawianiu sie w różne ciekawe tematy rzemieślnicze. Te i mój z Edoxem są od hiszpańskiego Diloy'a. BTW - mam przecieki, że niedługo Eye_lip wyprodukuje high-endowy pasek z pytona , deklasujący te pokazane ... pozdrawiam, damiance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Potwierdzam. Jak na razie wszystkie moje paski można zobaczyć tu: http://www.sote.sklep.tarrago.pl/webpag ... arkow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 ..... To Twojej produkcji paski? Bardzo bym chciał ale życia nie wystarczy do wprawianiu sie w różne ciekawe tematy rzemieślnicze. Te i mój z Edoxem są od hiszpańskiego Diloy'a. BTW - mam przecieki, że niedługo Eye_lip wyprodukuje high-endowy pasek z pytona , deklasujący te pokazane ... pozdrawiam, damiance Wspomniałeś przy etui do cygar o skórze pytona, dlatego myslalem, ze to jest uzytek jaki z niej zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Potwierdzam. Jak na razie wszystkie moje paski można zobaczyć tu: http://www.sote.sklep.tarrago.pl/webpag ... arkow.html Robisz je tylko na swój uzytek, czy tez mozna je gdzies kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Jestem w pewnym oddaleniu od tego paska , ale to czego nie widać wygląda mniej wiecej tak jak ten w dolnym lewym rogu; widać odstępny poniedzu łuskami. BTW jak rozmawiałem z B. Kurkusem (o skórze z pytona) to się okazało, że już na etapie produkcji skóry niektórzy producenci ją rozciągaja, co oczywiście eliminuje skórę jako przydatną na buty. p.s. pokaż zegarek do którego szukasz paska... Teraz mam aligatora i zestawienie pt. : "ostry elegant". Szukam paska w brązie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Potwierdzam. Jak na razie wszystkie moje paski można zobaczyć tu: http://www.sote.sklep.tarrago.pl/webpag ... arkow.html Robisz je tylko na swój uzytek, czy tez mozna je gdzies kupic? Robię na zamówienie, taki... bespoke Można wybrać kolor nici, ilość dziurek, kolor skóry itp. itd. nawet jest odpowiedni wątek na temat pasków w ogłoszeniach na tym forum. Jak coś byś kiedyś potrzebował to pisz śmiało na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Potwierdzam. Jak na razie wszystkie moje paski można zobaczyć tu: http://www.sote.sklep.tarrago.pl/webpag ... arkow.html Robisz je tylko na swój uzytek, czy tez mozna je gdzies kupic? Robię na zamówienie, taki... bespoke Można wybrać kolor nici, ilość dziurek, kolor skóry itp. itd. nawet jest odpowiedni wątek na temat pasków w ogłoszeniach na tym forum. Jak coś byś kiedyś potrzebował to pisz śmiało na pw. Jak zdecyduje sie na bespoke pasek, to odezwe sie do Ciebie na 100%. Inicjatywa warta wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Ja polecam paski Hirsch, chyba jeszcze nie padła ich nazwa w tym wątku. Według mnie bardzo dobra jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Myślę o takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Hirsh Riva - całkiem fajny pasek. A zegarek to IWC Mark XVI Spitfire UTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Wspomniałeś przy etui do cygar o skórze pytona, dlatego myslalem, ze to jest uzytek jaki z niej zrobiłeś Jeszcze nie zrobiłem, ale temat "in progress" wszystko się w czasie rozciągą. Musze jeszcze jedno miejsce zweryfikować pod kątem w miarę budżetowego wykonania etui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Potwierdzam. Jak na razie wszystkie moje paski można zobaczyć tu: http://www.sote.sklep.tarrago.pl/webpag ... arkow.html Ooo ... znalazłem zdjęcie mojego paska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Myślę o takim: .... Zbieg okoliczności - oglądałem ten pasek kilka dni temu w Złotych Tarasach. Moim zdaniem do twojego ML nie będzie on najlepiej pasował ze wzgledu na design (za kolorowy w stosunku do srebrnej, zimnej tarczy). Może spróbuj przymierzyć się do ciemnobrązowego strusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Wspomniałeś przy etui do cygar o skórze pytona, dlatego myslalem, ze to jest uzytek jaki z niej zrobiłeś Jeszcze nie zrobiłem, ale temat "in progress" wszystko się w czasie rozciągą. Musze jeszcze jedno miejsce zweryfikować pod kątem w miarę budżetowego wykonania etui. Jestem Ciekawy jaki bedzie finał i co to znaczy budzetowy, bo u Kielmana nie mieli ostatnio etui, a osoba bedaca w sklepie nie była w stanie powiedziec nic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 budżetowy - miałem na myśli wykonawce innego niż Kielman lub Pani Olga W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 budżetowy - miałem na myśli wykonawce innego niż Kielman lub Pani Olga W. Wiem, jestem tylko ciekawy jaka finalnie bedzie roznica w cenie wykonania Kielmana i Twojego podwykonawcy. Wiesz, ze jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2011 Ulysse Nardin Black Ocean Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi