lubo69 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 Wtedy tak. Konieczne zdjęcia z przymiarki z widoczną rozwartą przyszwą. 2 Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 Dla mnie jeśli o współczesne gruy chodzi, to niezrównany pozostaje Arvi Teikari, niezależny twórca gier głównie w stylistyce retro. Kolegom obić się mogła o uszy gra ,,Baba is you", która jeśli chodzi o gry łamigłówkowe może chytba bez problemu ubiegać się o tytuł najwybitniejszej w historii. Z mniej znanych gorąco polecam za to rzucić okiem na jego ,,Enivronmental Station Alpha" - jeśli się ktoś nie odbije od dyskusyjnej stylistyki, to czeka go świetna metroidvania wypełniona po brzegi sekretami w bardzo staroszkolnym stylu - żadnych wskazówek w menu ani nic, tylko trzeba wszystko notować, łamać szyfry, i objętość gry nagle okazuje się podwajać, jeśli nie potrajać. Cytuj
jaskokoz Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 Od kilku dni dumam czy nie odkurzyć PS i nie pozyskać Commandos 2 i North & South. Dotychczas mam tylko jedną grę - Dirt + kierownik w piwnicy. Cytuj
frik Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 11 godzin temu, The-Bigwig napisał: Iron Harvest, fajna gra dla wielbicieli rtsów osadzonych w alternatywnej rzeczywistości. Trochę offtop, ale mam od paru lat pierwowzór planszówkowy tego, czyli Scythe i jest to jedna z moich ulubionych planszówek. Grafiki Różalskiego są świetne, a mechanika jest też bardzo dobra i stosunkowo oryginalna. Cytuj
NieMy Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 W dniu 10.05.2021 o 12:09, lubo69 napisał: Gołe baby tak, ale tylko nieużywane. "Stompasz" po kruchym lodzie. Nie idźmy tą drogą. Cytuj
Avallach Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 Ja jestem w sumie aktywnym graczem od czasów pierwszego Dooma, czyli będzie już niedługo 30 lat. Jeśli idzie o polecanki, to wiadomo, zależy co kto lubi. Jeśli interesuje nas rewelacyjnie napisana fabuła i postaci, dawno nie grałem w nic tak dobrego jak Red Dead Redemption II. Jeśli interesuje nas coś w stylu platformowego horroru, krótkiego, ale intensywnego i niezwykle klimatycznego (bez jump scare'ów) - Little Nightmares i Little Nightmares II. Jeśli jesteśmy masochistami i chcemy jakiegoś battle royala - Apex Legends to najlepszy w jaki grałem. Jeśli wymagający fps ale single player - Doom Eternal to moim zdaniem dobry kandydat. Jeśli crpg wzorowany trochę moim zdaniem na automatach - zbierający mnóstwo Hades jest świetny. Jeśli wymagający pod względem umiejętności zręcznościowych crpg - wszystkie gry od From Software (szczególnie Sekiro), oraz Nioh i Nioh 2. I można tak dalej wymieniać i wymieniać, jakby kogoś interesowało jeszcze co innego, chętnie coś polecę (jeśli będę umiał). 1 Cytuj
Runior Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2021 Kilka lat z World of Warcraft skutecznie zabiło moje zainteresowanie grami komputerowymi. Zresztą i tak ceny kart graficznych poszły w kosmos, a obsługi konsolowego pada nigdy nie opanowałem, więc nie widzę możliwości powrotu do tego hobby. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2021 Ceny kart graficznych to aktualnie kosmos, chciałem zmodernizować nieco sprzęt, ale widząc koszty zakupu nowych i starych GPU złapałem się za głowę. Posiedzę jeszcze jakiś czas na 2060S tym bardziej, że ostatnio tyram jedynie Quake III Arena i Quake Live, z którymi poradzą sobie nawet grafiki z CPU. W Quake III Arena po zainstalowaniu modu CPMA można grać z mega mądrymi botami, w praktyce takimi samymi, jak dobry ludzki przeciwnik. W Quake Live za to tylko multi. Polecam. Cytuj
frik Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Ja się cieszę, że w dniu premiery kupiłem za ludzką jeszcze cenę 3060Ti. Teraz ta sama karta w tym samym sklepie kosztuje blisko 3x drożej i jest oczywiście niedostępna... Cytuj
Velahrn Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Ja gram właściwie tylko w jeden gatunek gier, który ostatnio trochę podupadł, mianowicie gry strategiczne. Polecam wszystko ze szwedzkiego studia Paradox. Nabiłem jakąś nieludzką ilość godzin (2000?) w Crusades Kings 2, teraz zabrałem się za Europę Universalis 4. Tzw. grand startegy game. Bardzo polecam fanom rozbudowanych sandboxów 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 Gołe baby tak, ale tylko nieużywane.Wtedy tak. Konieczne zdjęcia z przymiarki z widoczną rozwartą przyszwą.Wiem, że monotematycznie i off topic (przepraszam założyciela wątku i równocześnie oddaję honor, bo okazuje się, że temat bije rekordy popularności na Forum), ale to rozwiewa wszelkie wątpliwości. 4 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 A propos:http://www.aston-martin.com/2013/02/24/ad-for-used-aston-martins-fake-or-real/ 1 Cytuj
roter6 Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2021 Taka ciekawostka „growa”: https://pl.gear.cdprojektred.com/wolf-school-messenger-bag.html 1 Cytuj
Forto Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Było kilka gier... Civilisation I Panzer Generały Might&Magic 6,7, 8 HOMM II i III Fallout 1 i 2 ale najwięcej czasu zjadł mi mud Arkadia https://arkadia.rpg.pl/ Cytuj
piotrassss Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 Jeszcze w temacie, Godna polecenia przygodówka - Black Dahlia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi