Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zbyt Opublikowano 22 Października 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Października 2023 Z archiwum, zlecenie szycia u mistrza - Sebastian Tarek. Jak wszystko się ułoży, będę kontynuował naukę. 11 1 Cytuj
kanapa Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 To moje kolejne zamówienie u Jonata. Kiedyś zamówiłem standardowy pasek na testy, później był trochę większy projekt. Teraz wskoczyły customowe paski z „japońskiego catalogue”.Ten pleciony był prezentem dla Pani.Odnośnie dziurek - jestem prawie dwadzieścia kilo na minusie od lata i jakiś efekt jojo muszę zakładać. Proszę nie bić za jakość fotek - lepszejsze są na Insta wytwórcy. 3 Cytuj
Zbyt Opublikowano 12 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 Prezentowany wzór teczki z UK circa 1950s to ponadczasowy klasyk, wykonany tradycyjnymi technikami we Wrocławiu. 6 Cytuj
Velahrn Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 Piękne zamknięcie - co to takiego? Cytuj
lubo69 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 Dość typowy zamek, mam taki w teczce od Skalpela. Potrafi być funkcjonalnie upierdliwy. Cytuj
Zbyt Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Velahrn zamki Colombo https://mmcolombo.it/collections/online-shop @lubo69 może wd40 pomoże? Ten, który masz jest z innej firmy. Niestety siermiężnie wykonany, wiem bo rozkładałem go na części. Cytuj
lubo69 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Zbyt, dzięki, ale raczej chodzi mi o to, że zamykanie przy niewypełnionej teczce, nawet z grubej skóry, powoduje uginanie teczki i rysowanie obudowy zamka ryglem (jeśli tak nazywa się ten element). Cytuj
bratdominik Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 Dość typowy zamek, mam taki w teczce od Skalpela. Potrafi być funkcjonalnie upierdliwy. Też tak to sobie wyobrażałem, przez co do swojej teczki wybrałem ten szyfrowy na 2 tarcze.Jedyna funkcjonalna trudność powstaje gdy zapomnę właściwej kombinacji . Zgadzam się, że rygiel robi rysy, a zamykanie bywa utrudnione w opisanym przypadku. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
kanapa Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 Jonatan - te ceny za zamki to nie pomyłka?Około 60-70 euro za 1 zameczek?https://mmcolombo.it/products/707s-key-lock-for-trunk-1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 Pewnie że pomyłka, 6-7euro normalnie kosztują. Cytuj
Zbyt Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 i za 5eruro się znajdzie Key lock for briefcase | MMC COLOMBO (mmcolombo.it) Ten zamek też jest ciekawym rozwiązaniem. Pracuje z paskiem od klapy, gdzie regulacja dziurek - najlepiej oczkowane jak w butach, spotyka się z bolcem, widocznym po otwarciu zawiasu. Cytuj
Zbyt Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Klasyczne zamki do teczek, mają już ponad 100lat. Tutaj w dość zapomnianej odsłonie - ze skóry świńskiej: Dark Tan Leather Briefcase – Bentleys London 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 Paski standard i custom, na zamówienie. Fot. Tomasz Lewandowski 3 Cytuj
Zbyt Opublikowano 14 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2024 Wyszło trochę słońca i jak do tej pory, skóra od Sedgwicks, chyba najwierniej uchwycona. 6 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Paski do zegarków z tej skóry to złoto - raczej nie do zdobycia w PL, no chyba że u mnie https://www.jfjbaker.co.uk/russian-leather 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Portfele z tej samej skóry, w dobrej cenie, zapraszam do kontaktu, JS 2 Cytuj
Zbyt Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Paski dla użytkowników forum w promo cenie 250zł przy zamówieniu min. 2 sztuk. Jest to ręcznie barwiony i natłuszczany na gorąco, krupon bydlęcy pierwszego gatunku tzw. blank. Klamry stal nierdzewna lub mosiądz. Można też zamówić osobiście w lokalu na Łokietka 6 - Wrocław, zapraszam. 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @mosze na zdjęciach są 40tki, dostępne też 30 i 35mm - klamry do uzgodnienia. Cytuj
tryhp3 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 A jedna sztuka 35 mm z wysyłką ile wychodzi? Cytuj
Ropóh Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 9 godzin temu, Zbyt napisał: Można też zamówić osobiście w lokalu na Łokietka 6 - Wrocław, zapraszam. Witam, Na Łokietka znajduje się fizyczny sklep (pracownia), gdzie można na żywo zobaczyć Twoje wyroby? Cytuj
Zbyt Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 26 minut temu, Ropóh napisał: Witam, Na Łokietka znajduje się fizyczny sklep (pracownia), gdzie można na żywo zobaczyć Twoje wyroby? Tak, tylko najlepiej umówić się na konkretny dzień. Cytuj
Zbyt Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2024 Dla zainteresowanych udostępniam katalogi bespoke klamer dostępnych w stali, mosiądzu i srebrze: Fibbie-intercambiabili-2022-new.pdfCATALOGO-FIBBIE-ARGENTO-STERLING-SILVER-BUCKLES.pdf CATALOGO-FIBBIE-ARGENTO-STERLING-SILVER-BUCKLES.pdf Cytuj
Velahrn Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2024 2 godziny temu, Zbyt napisał: Dla zainteresowanych udostępniam katalogi bespoke klamer dostępnych w stali, mosiądzu i srebrze: Fibbie-intercambiabili-2022-new.pdf 3.87 MB · 5 downloads CATALOGO-FIBBIE-ARGENTO-STERLING-SILVER-BUCKLES.pdf 13.16 MB · 0 downloads CATALOGO-FIBBIE-ARGENTO-STERLING-SILVER-BUCKLES.pdf 13.16 MB · 2 downloads Srebrne, tj ze srebra, a nie w kolorze srebrnym? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi