Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zbyt Napisano 22 Październik 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2023 Z archiwum, zlecenie szycia u mistrza - Sebastian Tarek. Jak wszystko się ułoży, będę kontynuował naukę. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 9 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2023 To moje kolejne zamówienie u Jonata. Kiedyś zamówiłem standardowy pasek na testy, później był trochę większy projekt. Teraz wskoczyły customowe paski z „japońskiego catalogue”.Ten pleciony był prezentem dla Pani.Odnośnie dziurek - jestem prawie dwadzieścia kilo na minusie od lata i jakiś efekt jojo muszę zakładać. Proszę nie bić za jakość fotek - lepszejsze są na Insta wytwórcy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 12 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2023 Prezentowany wzór teczki z UK circa 1950s to ponadczasowy klasyk, wykonany tradycyjnymi technikami we Wrocławiu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2023 Piękne zamknięcie - co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2023 Dość typowy zamek, mam taki w teczce od Skalpela. Potrafi być funkcjonalnie upierdliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 13 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2023 @Velahrn zamki Colombo https://mmcolombo.it/collections/online-shop @lubo69 może wd40 pomoże? Ten, który masz jest z innej firmy. Niestety siermiężnie wykonany, wiem bo rozkładałem go na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2023 @Zbyt, dzięki, ale raczej chodzi mi o to, że zamykanie przy niewypełnionej teczce, nawet z grubej skóry, powoduje uginanie teczki i rysowanie obudowy zamka ryglem (jeśli tak nazywa się ten element). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 13 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2023 Dość typowy zamek, mam taki w teczce od Skalpela. Potrafi być funkcjonalnie upierdliwy. Też tak to sobie wyobrażałem, przez co do swojej teczki wybrałem ten szyfrowy na 2 tarcze.Jedyna funkcjonalna trudność powstaje gdy zapomnę właściwej kombinacji . Zgadzam się, że rygiel robi rysy, a zamykanie bywa utrudnione w opisanym przypadku. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 14 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2023 Jonatan - te ceny za zamki to nie pomyłka?Około 60-70 euro za 1 zameczek?https://mmcolombo.it/products/707s-key-lock-for-trunk-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2023 Pewnie że pomyłka, 6-7euro normalnie kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 14 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2023 i za 5eruro się znajdzie Key lock for briefcase | MMC COLOMBO (mmcolombo.it) Ten zamek też jest ciekawym rozwiązaniem. Pracuje z paskiem od klapy, gdzie regulacja dziurek - najlepiej oczkowane jak w butach, spotyka się z bolcem, widocznym po otwarciu zawiasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 18 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2023 Klasyczne zamki do teczek, mają już ponad 100lat. Tutaj w dość zapomnianej odsłonie - ze skóry świńskiej: Dark Tan Leather Briefcase – Bentleys London 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 18 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2023 Paski standard i custom, na zamówienie. Fot. Tomasz Lewandowski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 14 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty Wyszło trochę słońca i jak do tej pory, skóra od Sedgwicks, chyba najwierniej uchwycona. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 16 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień Paski do zegarków z tej skóry to złoto - raczej nie do zdobycia w PL, no chyba że u mnie https://www.jfjbaker.co.uk/russian-leather 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 16 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień Portfele z tej samej skóry, w dobrej cenie, zapraszam do kontaktu, JS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 17 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień Paski dla użytkowników forum w promo cenie 250zł przy zamówieniu min. 2 sztuk. Jest to ręcznie barwiony i natłuszczany na gorąco, krupon bydlęcy pierwszego gatunku tzw. blank. Klamry stal nierdzewna lub mosiądz. Można też zamówić osobiście w lokalu na Łokietka 6 - Wrocław, zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień Jaka szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 17 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień @mosze na zdjęciach są 40tki, dostępne też 30 i 35mm - klamry do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 17 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień A jedna sztuka 35 mm z wysyłką ile wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 17 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień @tryhp3 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 17 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 9 godzin temu, Zbyt napisał: Można też zamówić osobiście w lokalu na Łokietka 6 - Wrocław, zapraszam. Witam, Na Łokietka znajduje się fizyczny sklep (pracownia), gdzie można na żywo zobaczyć Twoje wyroby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 17 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 26 minut temu, Ropóh napisał: Witam, Na Łokietka znajduje się fizyczny sklep (pracownia), gdzie można na żywo zobaczyć Twoje wyroby? Tak, tylko najlepiej umówić się na konkretny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 7 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj Dla zainteresowanych udostępniam katalogi bespoke klamer dostępnych w stali, mosiądzu i srebrze: Fibbie-intercambiabili-2022-new.pdfCATALOGO-FIBBIE-ARGENTO-STERLING-SILVER-BUCKLES.pdf CATALOGO-FIBBIE-ARGENTO-STERLING-SILVER-BUCKLES.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Maj Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2 godziny temu, Zbyt napisał: Dla zainteresowanych udostępniam katalogi bespoke klamer dostępnych w stali, mosiądzu i srebrze: Fibbie-intercambiabili-2022-new.pdf 3.87 MB · 5 downloads CATALOGO-FIBBIE-ARGENTO-STERLING-SILVER-BUCKLES.pdf 13.16 MB · 0 downloads CATALOGO-FIBBIE-ARGENTO-STERLING-SILVER-BUCKLES.pdf 13.16 MB · 2 downloads Srebrne, tj ze srebra, a nie w kolorze srebrnym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi