Non Vid Opublikowano 17 Września Zgłoś Opublikowano 17 Września W dniu 17.08.2026 o 17:22, Velahrn napisał(a): Jeśli jest to profesjonalny i dobrze wykonane - co wcale nie musi być oczywiste! - to jest to dobra cena. Same barwniki/kosmetyki do skóry mogą wynieść cię podobnie, z tym zastrzeżeniem, że po całej operacji zostanie jakieś 90% opakowania Niestety/Na szczęście profesjonalista (pan z Katany) uznał, że jednak nie będzie potrafił tego zrobić dobrze, więc się nie podejmuje, żeby nie zniszczyć mi butów. Masz może kogoś innego, kogo poleciłbyś w takim temacie? Cytuj
lubo69 Opublikowano 17 Września Zgłoś Opublikowano 17 Września Shoe’n’bag spa w Łodzi. Dobrze i raczej droźej niż 150zł. Usługi drożeją, bo nie ma fachowców. Ubrań i butów jest natomiast nadprodukcja. Niedługo naprawy nie będą dostępne, chyba że wyrzuceni z rynku przez SI (wpisać zawód zagrożony) będą się przekwalifikowywać. 1 Cytuj
Non Vid Opublikowano 18 Września Zgłoś Opublikowano 18 Września 23 godziny temu, lubo69 napisał(a): Shoe’n’bag spa w Łodzi. Dobrze i raczej droźej niż 150zł. Usługi drożeją, bo nie ma fachowców. Ubrań i butów jest natomiast nadprodukcja. Niedługo naprawy nie będą dostępne, chyba że wyrzuceni z rynku przez SI (wpisać zawód zagrożony) będą się przekwalifikowywać. Sprawdziłem. Mówią, że bardzo chętnie, ale zaśpiewali 350 zł… Postanowiłem, że póki co spróbuję samemu kremem pociemnić i zapatynować. Pan z Katany zaoferował się zrobić pierwszą warstwę, nawet znalazł krem jeszcze ciemniejszy od mojego. 💪 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi