Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Jak uważacie? Zejdą coś jeszcze z cen bo pamiętam jak w tamtym roku ich beżowe chukka dało się nabyć za 179 zł a teraz są po 229. Możliwe jest że obniżą ostatni/ostatnie modele na stanie.

To już końcówka, rok temu kupiłem w ostatnim rzucie rabatów chukka za 129zł i było to około 10 lipca. Potem wszystko szło w tej samej cenie, aż zdjęli wyprzedaż. Widać również było zainteresowanie, bo po 2 dniach od rozpoczęcia nie było w czym wybierać (w stosunku do zeszłego roku gdzie było tego więcej cały czas).

To już końcówka, rok temu kupiłem w ostatnim rzucie rabatów chukka za 129zł i było to około 10 lipca. Potem wszystko szło w tej samej cenie, aż zdjęli wyprzedaż. Widać również było zainteresowanie, bo po 2 dniach od rozpoczęcia nie było w czym wybierać (w stosunku do zeszłego roku gdzie było tego więcej cały czas).

Będąc w ubiegłym tygodniu 2 razy w MD wszystkiego było dużo na wieszakach. Warto było również zapytać ekspedientki o rozmiary bo często przynoszą z zaplecza. Miałem to szczęście i nabyłem kurtkę safari. Upolowałbym z chęcią tam garnitur. W związku z tym że jestem bardzo szczupły mogę sobie zdekompletować garnitur. Dosyć wysoka pacha jest również na duży plus.

edit: kupiłeś 10 lipca a tu mamy już 22 także coś słabo idzie :P

Edytowane przez miszel

Tak przy okazji. Czy są jakieś modele pikowanych kurtek Barbour'a z rękawami dla osób o wzroście powyżej 190cm? W standardowych modelach nawet w rozmiarze XXL rękawy są za krótkie, nie mówiąc już o L, który jest dobry na mnie na szerokość.

Barbour produkuje wybrane modele w rozmiarze nawet do 6XL, natomiast nie produkują rozmiarów "extra long".

Ale można odesłać do nich dowolny model i oni wydłużają rękawy nawet o 15 cm poprzez doszycie "mankietów" z takiej samej tkaniny. Kosztuje to 27 funtów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.