The-Bigwig Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 Zmienili to. Całkiem niedawno była możliwość zwrotu wyłącznie do Hiszpanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 To super wiadomość, dzięki. Kiedyś się tak naciąłem i przestałem tam kupować właśnie z tego powodu. Koszt wysyłki kurierem wyszedł ponad 200zł (sic!) a PP się zwyczajnie bałem wysyłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Trwa już wyprzedaż w Drakes London. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 czy orientujecie się gdzie mogę kupic stópki (krótkie, by nie wystawały z mokasynów) w necie? wielopak na wyprzedaży mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Czy orentujecie się może gdzie w necie mogę kupic stópki (krótkie, by nie wystawały z mokasynów). Wielopak na wyprzedaży mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Calzedonia 5 szt-50zł, czarne, granatowe, cieliste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Albo H&M - trzy pary w cenie 21 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Dobre gatunkowo - Falke (wysyłka do Polski darmowa) http://www.asos.com/Falke/Falke-Invisible-Step-Navy-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2106972&SearchQuery=falke&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Navy http://www.asos.com/Falke/Falke-Invisible-Step-Nude-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1657244&SearchQuery=falke&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Beige http://www.asos.com/Falke/Falke-Invisible-Step-White-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1153915&SearchQuery=falke&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=White http://www.asos.com/Falke/Falke-Invisible-Step-Black-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1007191&SearchQuery=falke&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Od dziś w MD wyprzedaż do -70%. Jak uważacie? Zejdą coś jeszcze z cen bo pamiętam jak w tamtym roku ich beżowe chukka dało się nabyć za 179 zł a teraz są po 229. Możliwe jest że obniżą ostatni/ostatnie modele na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Jak uważacie? Zejdą coś jeszcze z cen bo pamiętam jak w tamtym roku ich beżowe chukka dało się nabyć za 179 zł a teraz są po 229. Możliwe jest że obniżą ostatni/ostatnie modele na stanie. Myślę, że jeszcze ceny drgną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Calzedonia 5 szt-50zł, czarne, granatowe, cieliste mona kupić gdzieś w necie czy tylko sklepy stacjonarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 mona kupić gdzieś w necie czy tylko sklepy stacjonarne? nie wiem, ja nabyłem w sklepie stacjonarnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Jak uważacie? Zejdą coś jeszcze z cen bo pamiętam jak w tamtym roku ich beżowe chukka dało się nabyć za 179 zł a teraz są po 229. Możliwe jest że obniżą ostatni/ostatnie modele na stanie. To już końcówka, rok temu kupiłem w ostatnim rzucie rabatów chukka za 129zł i było to około 10 lipca. Potem wszystko szło w tej samej cenie, aż zdjęli wyprzedaż. Widać również było zainteresowanie, bo po 2 dniach od rozpoczęcia nie było w czym wybierać (w stosunku do zeszłego roku gdzie było tego więcej cały czas). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 (edytowane) To już końcówka, rok temu kupiłem w ostatnim rzucie rabatów chukka za 129zł i było to około 10 lipca. Potem wszystko szło w tej samej cenie, aż zdjęli wyprzedaż. Widać również było zainteresowanie, bo po 2 dniach od rozpoczęcia nie było w czym wybierać (w stosunku do zeszłego roku gdzie było tego więcej cały czas). Będąc w ubiegłym tygodniu 2 razy w MD wszystkiego było dużo na wieszakach. Warto było również zapytać ekspedientki o rozmiary bo często przynoszą z zaplecza. Miałem to szczęście i nabyłem kurtkę safari. Upolowałbym z chęcią tam garnitur. W związku z tym że jestem bardzo szczupły mogę sobie zdekompletować garnitur. Dosyć wysoka pacha jest również na duży plus. edit: kupiłeś 10 lipca a tu mamy już 22 także coś słabo idzie Edytowane 22 Lipiec 2013 przez miszel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Model Liddesdale od Barbour z dobrym rabatem (-38%), cała rozmiarówka: http://www.zalando.pl/barbour-lightweight-liddesdale-kurtka-przejsciowa-niebieski-ba222g009-502.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Nie otwiera się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Nie otwiera się ależ tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Odczarowałeś i małe sprostowanie, nie cała, brakuje rozmiaru XS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Model Liddesdale to ten świecący czy matowy? Zawsze mi się mylą A i jaki rozmiar polecacie na 176 cm wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Model Liddesdale to ten świecący czy matowy? Zawsze mi się mylą A i jaki rozmiar polecacie na 176 cm wzrostu? Błyszczący. Wzrost przy takich rozmiarach jest drugorzędną sprawą. Jaka tęgość i obwód klatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Tak przy okazji. Czy są jakieś modele pikowanych kurtek Barbour'a z rękawami dla osób o wzroście powyżej 190cm? W standardowych modelach nawet w rozmiarze XXL rękawy są za krótkie, nie mówiąc już o L, który jest dobry na mnie na szerokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Błyszczący. Wzrost przy takich rozmiarach jest drugorzędną sprawą. Jaka tęgość i obwód klatki? 100 w pasie, 115 w klatce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Eskdale (+~10 cm z długości względem Liddesdale), XS. 180/105 http://the-bigwig.blogspot.com/2012/11/barbour-eskdale-i-jeansy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Tak przy okazji. Czy są jakieś modele pikowanych kurtek Barbour'a z rękawami dla osób o wzroście powyżej 190cm? W standardowych modelach nawet w rozmiarze XXL rękawy są za krótkie, nie mówiąc już o L, który jest dobry na mnie na szerokość. Barbour produkuje wybrane modele w rozmiarze nawet do 6XL, natomiast nie produkują rozmiarów "extra long". Ale można odesłać do nich dowolny model i oni wydłużają rękawy nawet o 15 cm poprzez doszycie "mankietów" z takiej samej tkaniny. Kosztuje to 27 funtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi