mr.vintage Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Niestety nie. Zaryzykowałem. Na zwrot jest 30 dni. Za przesyłkę nie płacę, bo obiorę w ich sklepie. PS. Guziki mi się nie podobają, ale to akurat mały problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 widziałem dziś wyprzedaż marynarek w Bytomiu - 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Jest wyprzedaż na stronie internetowej Massimo Dutti. Ok. 40% obniżka. dzięki, skusiłem się na małe co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 widziałem dziś wyprzedaż marynarek w Bytomiu - 50%fajnie, ale nie każdy ma blisko na Górny Śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Niestety nie. Zaryzykowałem. Na zwrot jest 30 dni. Za przesyłkę nie płacę, bo obiorę w ich sklepie. PS. Guziki mi się nie podobają, ale to akurat mały problem. Z mojej strony prośba o podanie długości tej marynarki kiedy już dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Na Asosie do 50% przeceny na buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 widziałem dziś wyprzedaż marynarek w Bytomiu - 50%fajnie, ale nie każdy ma blisko na Górny Śląsk no dobrze, dobrze - w "Bytomiu" marynarki w kratę - ok. 300 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 no dobrze, dobrze - w "Bytomiu" marynarki w kratę - ok. 300 PLNI koszule w cenach 99-139 (zwykła cena: 200). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Byłem wczoraj w Massimo Dutti w Złotych Tarasach i oferta już po jednym dniu wyprzedaży mocno przebrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Bexley jeszcze taniej: http://www.bexley.fr/Bexley/chaussure-C ... pupPromo=X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 W salonie Fashion Connection dawniej Royal C. W Panoramie w Warszawie 50% obniżka ,maja duzo rzeczy Brunello Cucinelli w tym jak zwykle super koszule . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 http://www.thomaspink.com/sale/men/fcp-category/list Niektóre koszule po 25 £ co wg. mnie jest mega dobrą ceną za ich koszule. Jak dla mnie do tej pory nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Kilka modeli butów Emling przecenione nawet do 100 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Mam pytanko, do kiedy będzię trwać wyprzedaż w MD? Pzdr, Tom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Sądzę, że max. do polowy sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Dobrze by było aby tak długo. Właśnie wyjeżdżam na urlop i będę pod koniec lipca i chciałbym jeszcze zastać te przeceny który i tak są wysokie lecz naprawdę MD robi ciekawe i nie standardowe rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Sądzę, że max. do polowy sierpnia.A kiedy można się spodziewać większych przecen? Marynarki po ponad 300 zł to jednak nadal więcej niż chciałbym za nie dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Sądzę, że max. do polowy sierpnia.A kiedy można się spodziewać większych przecen? Marynarki po ponad 300 zł to jednak nadal więcej niż chciałbym za nie dać. Kolejny etap przecen za 2-3 tygodnie. Akurat marynarki poniżej 300 zł raczej nie schodzą w Massimo Dutti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Sądzę, że max. do polowy sierpnia.A kiedy można się spodziewać większych przecen? Marynarki po ponad 300 zł to jednak nadal więcej niż chciałbym za nie dać. Kolejny etap przecen za 2-3 tygodnie. Akurat marynarki poniżej 300 zł raczej nie schodzą w Massimo Dutti. Jestem niemalże pewien że w zeszłym roku w Bielsku-białej sprzedawali je pod koniec wyprzedaży po 100 zł. Niestety były na mnie minimalnie za małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 Tak, w pewnym momencie wełniane po 300, sztruksowe po 150. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 W Vistuli zaczęła się właśnie wyprzedaż. Przeceny różne, "do 50%". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 5 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2012 W Massimo Dutti znowu poleciały ceny marynarek, niektóre z 499zł na 369zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2012 Kolejny etap przecen za 2-3 tygodnie. dzisiaj byłem i już są kolejne obniżki - to samo w sklepie internetowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Niestety nie. Zaryzykowałem. Na zwrot jest 30 dni. Za przesyłkę nie płacę, bo obiorę w ich sklepie. PS. Guziki mi się nie podobają, ale to akurat mały problem. Z mojej strony prośba o podanie długości tej marynarki kiedy już dotrze. 72 cm. Marynarka w rzeczywistości jest bardziej niebieska niż na zdjęciach ze strony MD. Nie jest to granat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 7 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2012 Niestety nie. Zaryzykowałem. Na zwrot jest 30 dni. Za przesyłkę nie płacę, bo obiorę w ich sklepie. PS. Guziki mi się nie podobają, ale to akurat mały problem. Z mojej strony prośba o podanie długości tej marynarki kiedy już dotrze. 72 cm. Marynarka w rzeczywistości jest bardziej niebieska niż na zdjęciach ze strony MD. Nie jest to granat. Dziękuję, a który to rozmiar według ich tabelki i jaka jest zewnętrzna długość rękawa? Swoją drogą nie rozumiem dlaczego nie mogą podać takiej podstawowej wiadomości jak długość rękawa na swojej stronie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi