maciato Napisano 19 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2011 http://www.herringshoes.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Dziś w TK MAXX (Poznań Galeria Malta) kupiłem dość fajną kurtkę Pierre Cardin. Od pierwszego spojrzenia na nią nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że wzorowana na Barbourze Z resztą pierwsze co pomyślałem jak ją zobaczyłem to właśnie: co? Barbour w TK MAXX? Na bank nie jest woskowana, ale sprawia wrażenie takiej Moja ma ładniejszy kolor wnętrza (zielone kolory) nie tak jak na stronie niebieskie: W sklepie nie jest dokładnie ten model co na zdjęciu powyżej. Moja kurtka nie ma zapinanych rękawów (mankiety) i ma brązowy sztruksowy kołnierz, a nie stójkę z paskiem. Zdjęcie nie oddaje tego jak wygląda w rzeczywistości, bo wygląda o wiele lepiej! Kolor kurtki taki ni to brąz nie to khaki. Na zbliżającą się jesień jak znalazł Cena niecałe 300 PLN - normalnie niecałe 800 PLN W Galerii Malta zostały jeszcze dwie w rozmiarze L i dwie w rozmiarze M. Chyba, że jeszcze gdzieś były poukrywane. TK MAXX, Poznań Galeria Malta, na pietrze, tuż przy schodach. -- Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Jeśli ktoś z Gliwic szuka ciekawej kurtki pikowanej to w gliwickim RC jest świetna Oscara Jacobsona . Cena : 230 pln . Zostały 2 sztuki (stan na wczoraj ) rozmiary 48 i 50 . Pozdrawiam Marcelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 W fashion house w Piasecznie w piątek ma być wyprzedaż do 90% cokolwiek to znaczy http://www.fashionhouse.pl/index.php?mall=4 Być może w innych outletach też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Na Asos.com klasyczne espadryle w przecenie 50% i więcej (ceny 2-10 funtów na parę): http://www.asos.com/search/espadrilles- ... 20&sort=-1 Ja zamówiłem 3 pary, będą na przyszły rok. Wysyłka do Polski darmowa bez względu na wartość zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Darmowa wysyłka dotyczy wszystkich produktów z asos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Darmowa wysyłka dotyczy wszystkich produktów z asos? Tak, dzisiaj zamówiłem tą trzecią parę espadryli, która kosztowała 5 funtów i wysyłka jest darmowa. Za przesyłkę zapłacą więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Widzę Michał, że nie wierzysz w jakość tych butów. Jest jakiś przelicznik, który mówi na ile starcza jedna para, że od razu zamówiłeś 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Wszystkich.Poza tymi, które w ogóle nie są wysyłane do Polski, ponieważ np. producent "dyskryminuje" niektóre kraje. ZTCP produkty Barbour nie są do nas wysyłane. Trzeba każdorazowo sprawdzać na stronie produktu info o wysyłce; jeżeli nie piszą np. "UK only", to wysyłka do Polski darmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Widzę Michał, że nie wierzysz w jakość tych butów. Jest jakiś przelicznik, który mówi na ile starcza jedna para, że od razu zamówiłeś 3? Pytanie nie do mnie, ale moje boat shoes zamówione w asosie wytrzymały 3 dni niezbyt intensywnego noszenia, więc nie dziwię się Michałowi, że 3 pary od razu wiął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Widzę Michał, że nie wierzysz w jakość tych butów. Jest jakiś przelicznik, który mówi na ile starcza jedna para, że od razu zamówiłeś 3? Espadryle traktuję jako buty jednosezonowe, nie tylko ze względu na obniżoną trwałość w stosunku do innych butów, ale także ze względów higienicznych - ich po prostu nie da się wyprać czy porządnie wyczyścić. Espadryle z Asosa, które miałem w zeszłym roku przetrwały mi całe lato. Teraz wziąłem hurtem 3 pary, bo uważam, że za cenę 20-25 złotych nie znajdę lepszych w przyszłym roku. Dla porównania, w Zarze w tym roku espadryle wycenili na 99 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Widzę Michał, że nie wierzysz w jakość tych butów. Jest jakiś przelicznik, który mówi na ile starcza jedna para, że od razu zamówiłeś 3? Espadryle traktuję jako buty jednosezonowe, nie tylko ze względu na obniżoną trwałość w stosunku do innych butów, ale także ze względów higienicznych - ich po prostu nie da się wyprać czy porządnie wyczyścić. Espadryle z Asosa, które miałem w zeszłym roku przetrwały mi całe lato. Teraz wziąłem hurtem 3 pary, bo uważam, że za cenę 20-25 złotych nie znajdę lepszych w przyszłym roku. Dla porównania, w Zarze w tym roku espadryle wycenili na 99 zł Kierujac sie podobnym tokiem rozumowania wlasnie dokonalem zamowienia - dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Kod promocyjny EXTRA20 pozwala zaoszczędzić w ASOSie dodatkowe 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Kod promocyjny EXTRA20 pozwala zaoszczędzić w ASOSie dodatkowe 20% Tego nie znałem. Za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Kod promocyjny EXTRA20 pozwala zaoszczędzić w ASOSie dodatkowe 20% Tego nie znałem. Za późno. Ten kod nie działał na espadryle - dotyczy tylko wybranych towarów z wyprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Kod działa, także na przecenione espadryle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Na którym kroku trzeba wpisać ten kod? Przy koszyku czy przy wpisywaniu danych karty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Na którym kroku trzeba wpisać ten kod? Przy koszyku czy przy wpisywaniu danych karty? Właśnie gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 "at checkout" Nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 po kliknięciu 'Pay securely now' - pojawiało się okienko na wpisanie kodu - nie da się go przeoczyć. Po wpisaniu EXTRA20 odliczyło mi 5,2 z 25 funtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Tak, dosłownie na ostatnim kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2011 Na BuyVip jest Hacket London, ale spora część już wyprzedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 http://www.groupon.pl 3 krawaty Wółczanki za 100zł, dostępne tylko krawaty promocyjne (około 40 do wyboru). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Ja czekam na smsa o promocji na fiszbiny. Podobno za parę dni maja być tańsze o 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi