Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś w TK MAXX (Poznań Galeria Malta) kupiłem dość fajną kurtkę Pierre Cardin. Od pierwszego spojrzenia na nią nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że wzorowana na Barbourze :) Z resztą pierwsze co pomyślałem jak ją zobaczyłem to właśnie: co? Barbour w TK MAXX? Na bank nie jest woskowana, ale sprawia wrażenie takiej :)

Moja ma ładniejszy kolor wnętrza (zielone kolory) nie tak jak na stronie niebieskie:

Dołączona grafika

W sklepie nie jest dokładnie ten model co na zdjęciu powyżej. Moja kurtka nie ma zapinanych rękawów (mankiety) i ma brązowy sztruksowy kołnierz, a nie stójkę z paskiem.

Zdjęcie nie oddaje tego jak wygląda w rzeczywistości, bo wygląda o wiele lepiej! Kolor kurtki taki ni to brąz nie to khaki.

Na zbliżającą się jesień jak znalazł :)

Cena niecałe 300 PLN - normalnie niecałe 800 PLN :) W Galerii Malta zostały jeszcze dwie w rozmiarze L i dwie w rozmiarze M. Chyba, że jeszcze gdzieś były poukrywane. TK MAXX, Poznań Galeria Malta, na pietrze, tuż przy schodach.

--

Pozdrawiam,

Marcin

Wszystkich.

Poza tymi, które w ogóle nie są wysyłane do Polski, ponieważ np. producent "dyskryminuje" niektóre kraje. ZTCP produkty Barbour nie są do nas wysyłane. Trzeba każdorazowo sprawdzać na stronie produktu info o wysyłce; jeżeli nie piszą np. "UK only", to wysyłka do Polski darmowa.

Widzę Michał, że nie wierzysz w jakość tych butów. ;) Jest jakiś przelicznik, który mówi na ile starcza jedna para, że od razu zamówiłeś 3? :)

Pytanie nie do mnie, ale moje boat shoes zamówione w asosie wytrzymały 3 dni niezbyt intensywnego noszenia, więc nie dziwię się Michałowi, że 3 pary od razu wiął.

Widzę Michał, że nie wierzysz w jakość tych butów. ;) Jest jakiś przelicznik, który mówi na ile starcza jedna para, że od razu zamówiłeś 3? :)

Espadryle traktuję jako buty jednosezonowe, nie tylko ze względu na obniżoną trwałość w stosunku do innych butów, ale także ze względów higienicznych - ich po prostu nie da się wyprać czy porządnie wyczyścić.

Espadryle z Asosa, które miałem w zeszłym roku przetrwały mi całe lato. Teraz wziąłem hurtem 3 pary, bo uważam, że za cenę 20-25 złotych nie znajdę lepszych w przyszłym roku. Dla porównania, w Zarze w tym roku espadryle wycenili na 99 zł :)

Espadryle traktuję jako buty jednosezonowe, nie tylko ze względu na obniżoną trwałość w stosunku do innych butów, ale także ze względów higienicznych - ich po prostu nie da się wyprać czy porządnie wyczyścić.

Espadryle z Asosa, które miałem w zeszłym roku przetrwały mi całe lato. Teraz wziąłem hurtem 3 pary, bo uważam, że za cenę 20-25 złotych nie znajdę lepszych w przyszłym roku. Dla porównania, w Zarze w tym roku espadryle wycenili na 99 zł :)

Kierujac sie podobnym tokiem rozumowania wlasnie dokonalem zamowienia - dzieki za info :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.