Żorż Ponimirski Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 3 minuty temu, xkoziol napisał: Niestety oprócz piwa będzie tyskie i lech w puszce jak co roku Pytałem organizatorów - nie będzie przymusu picia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2020 Ciekawy browar się pojawił na kraftowej mapie Polski 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 21 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2020 @Pepo A jak walory smakowe? 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 21 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2020 46 minut temu, kamizelka napisał: @Pepo A jak walory smakowe? 😁 Nie mam pojęcia, zdjęcie mi mignęło na facebookowej grupce o krafcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2020 Polecam Benediktiner Weissbier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brondi421 Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Gdzie dostanę ten Benediktiner Weissbier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 Polecam Kronenbourg Blanc https://thesportingbrews.com/2018/04/16/kronenbourg-1664-blanc-review/ A jeżeli chodzi o mocniejsze piwa, to polecam też Bush Amber: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2021 Dziś przyjechała po mnie z Artezana: ...i było zaskakująco przyjemnie (kawowo-czekoladowo, ale nie słodko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2021 Zostało mi kilka butelek w bagażniku po wizycie w Artezanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi