blekit Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 Dziękuję za wyróżnienie i zarazem gratuluję @FONos i pozostałym nagrodzonym. 2 Cytuj
Castorp Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 Wybór w pełni sprawiedliwy. 1 Cytuj
Ekscelencja Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 Gratuluję Zwycięzcom! 1 Cytuj
Solecalupo Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 Tego to się nie spodziewałem. Serdecznie dziękuję za fajny konkurs, możliwość wzięcia w nim udziału i takie wyróżnienie przez szacowne jury. Gratuluję pozostałym nagrodzonym i wyróżnionym 1 Cytuj
Mateusz Rodowicz Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 Dziękuję za wyróżnienie i gratuluję pozostałym nagrodzonym Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 Tak sobie oglądam konkursowe zgłoszenia i myślę że dobrze obrazują one grupę docelową organizatora konkursu słowa klucze: młodzi ludzie, feeria barw, Pitti Uomo, kraciaste marynarki, mr Vintage, Jan Adamski. Piszę bez żadnej złośliwości, ot taka luźna obserwacja. 4 Cytuj
4inHand Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2017 16 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Tak sobie oglądam konkursowe zgłoszenia i myślę że dobrze obrazują one grupę docelową organizatora konkursu słowa klucze: młodzi ludzie, feeria barw, Pitti Uomo, kraciaste marynarki, mr Vintage, Jan Adamski. Piszę bez żadnej złośliwości, ot taka luźna obserwacja. Nie widzę w tym co napisałeś żadnej złośliwości, ale chciałbym sprostować, że Twoje przemyślenia dot. grupy docelowej MiMe nie pokrywają się z rzeczywistością Cytuj
Aron Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2017 Niedawno był temat, że w Polsce nie ma ciekawych marynarek, same szare i granatowe garnitury. Wychodzi na to, że teraz jest ich za dużo. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi