Modna_Patrycja Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 W październiku biorę ślub - suknia już jest, praktycznie zostały przy niej jedynie drobne poprawki, natomiast butów jak nie było, tak nie ma. Zdecydowanie nie chcę białych, bo niepraktyczne i ich więcej nie założę. Rozglądam się za tymi w kolorze nude, lub bardziej nietypowymi jakieś np. z pastelowymi kwiatami. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Białe, ale skórzane (o ile takie są), a potem przemalować na krwistoczerwone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Jak to białe? Tylko czarne oksfordy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 2 godziny temu, Servetch napisał: Jak to białe? Tylko czarne oksfordy. Pannie młodej raczej nie będzie twarzowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Mniemam, że to żart był z tymi czarnymi oksfordami. Ale sam ciekaw jestem, jakie są klasyczne zasady odnośnie koloru butów panny młodej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Nie był to żart. Kolega pewnie nie zauważył, że to pytanie z działu damskiego @Modna Patrycja, do białej/ecru sukni proponuję pastelowy kolor, bardzo mdły i wyblakły, róż, błękit, zieleń. Moim zdaniem to nawet ciekawsze niż buty w kolorze sukni. Ważne tylko, żeby nie były zbyt widoczne, czyli żeby suknia była długa. Przykładowy kolor na załączonym zdjęciu - krój buta niekoniecznie najlepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Był żart, odnosił się do ostatniej dyskusji o brązowych butach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modna_Patrycja Napisano 8 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Ooo, tak opcja z przemalowaniem na czerwień rozbudziła we mnie wyobraźnię: to to co byłoby najlepsze. Dzięki @Lebowski32 za Twoją opinię - taki kolor bardzo by mi odpowiadał. Też mi się wydaje, że mogę pozwolić sobie na inny kolor niż biały, suknia jest długa więc buty nie będą się wybijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LinR Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Wiśniowe buty pięknie wyglądają do białej/ śmietankowej sukienki. Nie wiem, czy nie przeszłabym od razu do takich na Pani miejscu. Jaki bukiet jest w planach? Czerwone róże by wówczas pasowały jak ulał : ) Polecam razem z drobnym bluszczem- miałam taki na swoim ślubie. Jeśli jednak nie lubi Pani mocnych akcentów, pastelowobłękitne buty też będą fajnie wyglądać i kwiaty można dobrać do tego tak, żeby całość jakoś współgrała. Nude również będą ok. Wszystko zależy od dodatków, stylu sukni i ,,typu" Pani urody. Jak wspomniano wyżej, można też zawsze przemalować, ale imo to zbędne podwajanie kosztów. Przemalowałam jedną parę, nie do końca jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
betsy Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Mam pytanie co do butów panny młodej; czy są jakieś kolory/buty, które są absolutnym faux-pas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Chyba tylko czarne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Nie wiem, czy absolutnym, ale wg mnie wszystkie poza bielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Godzinę temu, mosze napisał: Nie wiem, czy absolutnym, ale wg mnie wszystkie poza bielą. Dlaczego właściwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 Dnia 8.06.2017 o 09:53, Modna_Patrycja napisał: Ooo, tak opcja z przemalowaniem na czerwień rozbudziła we mnie wyobraźnię: to to co byłoby najlepsze. Dzięki @Lebowski32 za Twoją opinię - taki kolor bardzo by mi odpowiadał. Też mi się wydaje, że mogę pozwolić sobie na inny kolor niż biały, suknia jest długa więc buty nie będą się wybijać. Dnia 8.06.2017 o 22:43, LinR napisał: Wiśniowe buty pięknie wyglądają do białej/ śmietankowej sukienki. Nie wiem, czy nie przeszłabym od razu do takich na Pani miejscu. Jaki bukiet jest w planach? Czerwone róże by wówczas pasowały jak ulał : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasmina27 Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Pudowy róż też świetnie się prezentuje Podoba mi się też kolor brzoskwiniowy. Taka intensywna wiśnia jak na powyższym zdjęciu to dla mnie za duże szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcheweczka Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Różnie ludzie podchodzą do tematu. Znajoma miała żółte - taki mieli kolor przewodni. Czerwone może faktycznie za bardzo się będą oznaczać. Szła bym w każdy pudrowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awokado Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 A jakie masz zdobienia, torebkę? Może do tego uda Ci się dobrać kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LinR Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Pewnie już dawno ,,po ptakach", ale w ramach sprostowania mojej opinii: powyższe połączenie ze zdjęcia jest faktycznie bardzo wyraziste (i szalenie patriotyczne : ). Właściwie myślałam o takich głębszych i nieco ciemniejszych tonach czerwieni. Ze śmietankową suknią, taka soczysta, ciemna wiśnia wygląda pięknie. Zwłaszcza wieczorem. Ale nie namawiam. Nie każdy czuje się dobrze w czerwieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalessi Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 A jakie masz dodatki do sukienki, kwiaty? Pod to możesz dobrać kolor butów i będzie to ładnie wyglądać. Dużo osób teraz stawia na kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekstra_Kajetan Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Kremowe, czasem lekko złote moim zdaniem mogłyby dalej wyglądać dobrze i subtelnie a nie byłby to już biały:P Moja żona miała robione buty na miarę i zamawiała je w jednym sklepie z butami do tańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martkaa94 Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 to jakies nude moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 nude O, tak! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 😈 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margo Napisano 8 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2022 W dniu 29.08.2017 o 12:34, jasmina27 napisał: Pudowy róż też świetnie się prezentuje Podoba mi się też kolor brzoskwiniowy. Taka intensywna wiśnia jak na powyższym zdjęciu to dla mnie za duże szaleństwo Myślę, że brzoskwiniowy to dobry kolor. Jednak jeszcze bardziej pasuje chyba ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielaax Napisano 5 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2022 Właśnie ja bym wybrała jakiś intensywny kolor, białe mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi