123 Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 To mój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 Nie, ale z tej samej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 23 godziny temu, Pepo napisał: Jeszcze cieplutki Zapomniałeś dziurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 Zawsze o czymś zapominam ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Mógłbym zapytać przez PW, ale może komuś się też przyda taka informacja - czy masz jakieś skóry zamszowe, a jeśli nie, to kiedy planujesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 23 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 @Wodzu nie mam i obecnie nie planuję, ale napisz, może coś się uda wymyślić, czasami jestem w stanie coś załatwić bez potrzeby zamawiania całego błamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 3 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 Panowie, mam dostępne od ręki pięć portfeli, wykonane są jak zwykle w całości ręcznie, z włoskich skór Pueblo z garbarni Badalassi Carlo w kolorze Ortensia oraz Buttero z garbarni Conceria Walpier w kolorach (od najciemniejszego): black, foresta, medium brown, tan. Cena portfela to 250 złotych, natomiast, spośród wszystkich pięciu kupców zostanie wylosowana jedna osoba, która otrzyma zwrot owych 250 złotych, czyli portfel otrzyma za darmo. Oferta jest również wystawiona poza forum w serwisie wykop.pl, decyduje oczywiście kolejność zgłoszeń. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 Można prosić o wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 3 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 @pi_senny rozłożony 13x20 cm, złożony 13x10cm +-3mm mogą czasem wystąpić, jeżeli to istotne podaj który kolor konkretnie, to zmierzę dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 Dzięki @PepoW sumie powinienem się domyślić po tym jak ułożone są kieszenie na karty, lecz potrzebuję czegoś mniejszego. Tak czy inaczej, bardzo ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 Jeżeli wchodzi bez problemu dowód rejestracyjny w zwyczajowym plastikowym etui (wymiary sugerują, że powinien) to biorę ten medium brown . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 4 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 Wchodzi, to się jakoś umówimy na odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 2 minuty temu, xkoziol napisał: Ja korzystając ze zmiany przepisów już nie noszę. Mam kopię w schowku. To samo powiedziała mi żona, jak jej pokazałem te portfele. Wszystko potraficie zepsuć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 4 minuty temu, Żorż Ponimirski napisał: To samo powiedziała mi żona, jak jej pokazałem te portfele. Wszystko potraficie zepsuć Powiedz Żonie, żeby przycięła swoje zdjęcie do rozmiarów dowodu rejestracyjnego i pomogła Ci wybrać kolor portfela😏 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Ja mam 15 minut temu, xkoziol napisał: Ja korzystając ze zmiany przepisów już nie noszę. Mam kopię w schowku. Ja jednak celebruję codzienne rytuały. Jednym z nich jest moment wkładania... dowodu rejestracyjnego do portfela i wybór między autem do łopaty i do kościoła. Sytuację komplikuje fakt, że auto "do łopaty" jest lepsze i czasami jeżdżę nim do kościoła. I na odwrót . EDIT: sam jestem ciekaw, co jeszcze wymyślę, żeby zracjonalizować kolejny zbędny zakup. Może tak: lubię ładne przedmioty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 19 minut temu, lubo69 napisał: Powiedz Żonie, żeby przycięła swoje zdjęcie do rozmiarów dowodu rejestracyjnego i pomogła Ci wybrać kolor portfela😏 Myślisz, że nie próbowałem ? Jest czujna jak @xkoziol przy marketingu szeptanym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 21 minut temu, Tanatos70 napisał: Ja jednak celebruję codzienne rytuały. Jednym z nich jest moment wkładania... Pogratulować częstotliwości w tym wieku...😏 Przepraszam jeśli żart niestosowny, ale forum jest z natury męskie, a wielokropek dodałeś sam😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 4 minuty temu, lubo69 napisał: Pogratulować częstotliwości w tym wieku...😏 Przepraszam jeśli żart niestosowny, ale forum jest z natury męskie, a wielokropek dodałeś sam😀 W sumie częściej niż w młodości. Chyba z tego powodu, że mam więcej aut . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 5 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 3 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Myślisz, że nie próbowałem ? Jest czujna jak @xkoziol przy marketingu szeptanym... Zawsze można zrobić mniejszy 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Portfel dotarł. Świetne wykonanie, bardzo ładnie zapakowany. Gorąco polecam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 Kosmiczny pasek do kosmicznego zegarka, jak Wam się podoba efekt? To było drugie podejście do tego paska (pierwszy był na prostych teleskopach i ocierał się o kopertę, więc zrobiłem klientowi nowy, już na wygiętych teleskopach) i co prawda, pierwszego podejścia nie pokazałem, ale z drugiego jestem bardzo dumny na żywo wygląda jeszcze lepiej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 23 Maj 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 Kolejny pasek powstały przy współpracy z Andrzejem @arsen, którego tutaj nie trzeba przedstawiać Posiadaczem zegarka jest osoba o dość konkretnym nadgarstku, sam zegarek również jest masywny, a w uszach ma tylko 20mm. Aby zrekompensować te wymiary, pasek został wykonany tak, żeby pasować do całej szerokości uszu, czyli 25mm, zwężany następnie do 22mm. Do tego grube wypełnienie, nić dopasowana do akcentów na indeksach i wskazówkach, no i sam kolor paska dobrany tak, żeby dobrze zgrywał się z kolorem tarczy. 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 31 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 Takie dwa czarnulki do Tag Heuer Carrera 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 15 Czerwiec 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Miałem dzisiaj ogromną przyjemność odwiedzić ten wspaniały przybytek: Była to wizyta kierowana zamiarem zakupów, jednak nie o obuwie w tym wypadku chodziło, a o tę "zabawkę": Znalazłem ją na olx, i dopiero podczas wpłacania zaliczki, wyszło, że jest to własność zakładu Malton&Kielman, co bardzo mnie ucieszyło, od razu poczułem się pewniejszy, że maszyna działa tak jak powinna i nie trafiłem na handlarza, który będzie próbował opchnąć złom Dzisiaj udałem się do Warszawy żeby obejrzeć i przetestować dwojarkę. Na miejscu spotkałem się z panem Maciejem Kielmanem, przesympatycznym człowiekiem z którym chwilę sobie porozmawialiśmy, otrzymałem kilka cennych rad i wskazówek. Pokazał mi pracownie Malton&Kielman oraz produkty które wychodzą spod ich rąk Oczywiście napatrzyłem się również na te wszystkie piękne buty z przeróżnych skór w przeróżnych kombinacjach. Niesamowity kunszt wykonania, można tam spędzić kilka godzin oglądając wyłącznie półki z butami No, także bardzo udany był to dzień, a ja jaram się niesamowicie na myśl, że już niedługo ta dwojarka trafi pod mój dach (jak tylko ogarnę jak te kobyłę przetransportować) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi