Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Właśnie przyszła paczka FedEx ze Skoaktiebolaget z adelajdami od Enzo Bonafe. Jeszcze raz dziękuje koledze @R50 za wypatrzenie ich. Balmorale/adelajdy są bardzo wygodne, dobrze dopasowane, dopracowane szczegóły, bevelled waist, piękna skóra, są lekkie i sprężyste. Aż nie chciało się ich zdejmować. Napiszę więcej jak pochodzę w nich cały dzień. Zdecydowanie zakup bardzo udany i polecam Skoaktiebolaget bo obsługa klienta na najwyższym poziomie, dobry kontakt mailowy i zrobili dla mnie 15 zdjęć butów przed ich wysłaniem. Szybka darmowa przesyłka ze Szwecji do USA. Sklep i obsługa klasa. 2 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Grudzień 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Po zakochaniu się od „pierwszego włożenia” w moich adelajdach od Enzo Bonafe dosłownie w ostatniej chwili bo już po północy 30 listopada zauważyłem te przepięknej wholecuts w MTO. Nie wahałem się ani sekundy modlac się żeby Skoagtiebolaget nie odrzucili mojego zamówienia po oficjalnym czasie składania zamówień do końca miesiąca. Zamówienie przeszło i nie mogę się już doczekać maja 2018 kiedy będą wysłane z Bolonii. Polecam wszystkim buty mistrza Enzo bo lekka konstrukcja w Blake sprawia że buty są sprężyste i wygodne bez rozchodzenia. Enzo używa także bardzo wysokiej jakości skór i buty przylegają do mojej stopy jak zamówienie bespoke a są sprzedawane w tak śmiesznej cenie trochę ponad $500. Przy Vassie to moim zdaniem best bang for your buck. 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 23 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 To i ja się pochwale w dedykowanym wątku...Lazyman w wiosennym, zielonym kolorze 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 Widzę, że kol. @Mateo86 goni kol. @Beny23 w budowaniu kolekcji. To zapewne będzie pasjonujący wyścig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 W dniu 3.12.2017 o 02:25, Beny23 napisał: Po zakochaniu się od „pierwszego włożenia” Wiem, łopata i te sprawy, ale dopiero teraz przeczytałem i ogromnie spodobało mi się powyższe określenie. Jutro zacytuję koleżankom 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 2 godziny temu, Mateo86 napisał: To i ja się pochwale w dedykowanym wątku...Lazyman w wiosennym, zielonym kolorze Piękne buty! Lazyman shoes takiej jakości to jeden z moich niezrealizowanych planów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 3 godziny temu, Mateo86 napisał: To i ja się pochwale w dedykowanym wątku...Lazyman w wiosennym, zielonym kolorze Niedorzeczne oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 Wszyscy się tutaj zachwycają butami od Enzo, sam zreszta swoją parę bardzo lubię, ale dla równowagi trochę krytyki nie zaszkodzi. Mam nadzieje, ze pokaże też to, że wszystkim firmom zdążają się wpadki. Swoje buty zamówiłem z Skoaktiebolaget, jako jeden z modeli RTW. Dosyć długo się takich butów naszukałem, bo chciałem ciemno brązowych broguesow na dainte sole i smukłym kopycie. Niestety po otworzeniu pudełka trafiłem na takie kwiatki jak na fotografiach poniżej. Buty są bardzo mocno złamane - nie wiem jak przymierzanie w sklepie mogło do tego doprowadzić, nie świadczy to zbyt dobrze o jakości skóry. Zobaczymy jak będzie z trwałością. Druga sprawa to dziwne ślady na skórze na bocznym panelu - jakby to był słoń to jeszcze rozumiem. sklep na szczęście podszedł do sprawy profesjonalnie oferując albo pełny zwrot kosztów zwrotu albo rabat. Jak widać buty zostały u mnie - głównie ze względu na to jak trudno było je znaleźć. Dziwne natomiast było tłumaczenie sklepu. Złamania tłumaczone były tym,że to przecież normalne i zaraz o tak by się pojawiły - jakoś drugi but cały czas wyglada znacznie lepiej. A ślady na skórze tłumaczone były ręcznym - w przeciwieństwie do maszynowego - ‚lasting’ butów, ale uznano to za błąd rzemieślnika i przeoczenie ich QC. Moja przygoda z marką zakończy się na tej parze. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 6 godzin temu, Mateo86 napisał: To i ja się pochwale w dedykowanym wątku...Lazyman w wiosennym, zielonym kolorze Te "skrzela" mają wszytą gumę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 @rumcajs43 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 8 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Tym razem bez fajerwerków, klasyczne lotniki w ciemnym brązie - meleze na kopycie 946. Pojedyńcza skórzana podeszwa z fiddleback waist - u Enzo zwany Donkey bomb waist:) Za niecałe 400 € długo się nie zastanawiałem... tylko ponad 16 tygodni czekania 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Moje nowe chelsea boots od Enzo Bonafe. Uwielbiam ten żywy kolor. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2020 Enzo Bonafe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi