Wincenty Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Również odwiedziłem butik dziś. Wrażenia pozytywne, rozmawiałełem dość długo z panią, która zdejmuje miare z klientów. Będzie w końcu porządny MTM we Wrocławiu. Koszule z niezliczonymi kombinacjami do wyboru, od 300 zł do 2000 zł. Bardzo ładne szale kaszmir/jedwab, jednak cena wysoka. Będą również spodnie na miarę. Dodatkowa informacja- szyją w Polsce. Na pewnoe zdecyduję się na kolorowe sztruksy, niecałe 600 zł z poprawkami to niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Od jakiej kwoty zaczynają się C&J? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 23 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 1750zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Lakierki w cenie >1300 zł z tego co pamiętam... Pozdrawiam, Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebo.PL Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Czy ktoś z was może polecić jubilera, który wykombinowałby coś bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Gdzie we Wrocławiu nabędę jedwabną, białą poszetkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Może w tym nowym Bergu? Ja swoje zamawiam z poszetka.com, nie widziałem nigdzie w sklepach stacjonarnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Gdzie we Wrocławiu nabędę jedwabną, białą poszetkę? w TK Maxx w prezentach świątecznych są poszetki jedwabne jefferson bridge (w tym białe) Edit. w cenie 39,99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Gdzie we Wrocławiu nabędę jedwabną, białą poszetkę? Bytom w pasażu grunwaldzkim lub Magnolia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 (edytowane) We Wrocławiu ostatnio trafiłem na sklep z koszulami. Myślę, że to adres warty uwagi szczególnie dla fanów "smart casual". https://www.facebook.com/sklep.grishop Sklep znajduje się na ul. Kiełbaśniczej, obok hotelu Patio (po prawej stronie). Jakość materiału na koszule i ich wykonanie jest moim zdaniem bardzo dobre. Wszystkie koszule są z bawełny egipskiej. Edytowane 9 Grudzień 2013 przez pol606 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Jak dla mnie te koszule straszne, z tymi różnego rodzaju kontrastującymi elementami, kołnierzykami itp. Brakuje tu jeszcze tylko podwójnych wyłogów kołnierzyka koniecznie zapinanych na guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Różni ludzie, różny gust, mi się podobały 2 modele (jeden pod letni tropik) ,które oglądałem podczas ostatniej wizyty, ale wiem że nie jest to produkt trafiający w klasyczne klimaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 "Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera www.grishop.pl." Domena wygasa za 2 tygodnie, więc może w ogóle jest po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Olgierd byłem tam w zeszłym tygodniu, szczerze mówiąc nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Dobry wieczór, byliby Państwo tak mili i zaprezentowali fotki choć jednego modelu prostej, klasycznej koszuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bossman Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Domena wygasa za 2 tygodnie, więc może w ogóle jest po sprawie. Witam dzisiaj jest jakaś konserwacja serwera i nie wiem co sie dzieje ale część oferty można jeszcze zobaczyć na sklepie allegro www.gs.na.allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Jakiś dobry Nano Protector do butów gdzie kupię? Przez internet znalazłem sklep "Ciżemka" na Traugutta, a bardziej w centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 A Traugutta to daleko od centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olciaz1 Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 A Traugutta to daleko od centrum? całe 10 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 No cóż, jestem leniwym człowiekiem, zwłaszcza w tej pogodzie. Poszedłem jednak tam, cena niższa niż widziałem w internecie, niezgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugi Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Gdzie we wrocławiu dostanę materiał na poszetkę? Interesuje mnie len, wełna i jakiś jedwab w ładne wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilB Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Czy mogłby się ktoś wypowiedzieć na temat bespoke u Pana Antoniego Wielądka ? Jestem zainteresowany uszyciem swojego pierwszego bespoke (najlepiej Wrocław). Proszę o jak najwiecej szczegółowych informacji (zdjęcia , cena igły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilB Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 http://www.krawiectwomiarowe.com/index.html Znalezione dzisiaj rano, nie sprawdzone. Opis firmy, jak i doświadcznie krawca brzmi bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 I chyba nie ma czego sprawdzać. "Galeria" zamiast wykonanych zamówień prezentuje park maszynowy krawca oraz tabliczkę na drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 http://www.krawiectwomiarowe.com/index.html Znalezione dzisiaj rano, nie sprawdzone. Opis firmy, jak i doświadcznie krawca brzmi bardzo ciekawie. Nie ryzykował bym. Jednak jeśli zaryzykujesz podziel się proszę wrażeniami Czy mogłby się ktoś wypowiedzieć na temat bespoke u Pana Antoniego Wielądka ? Jestem zainteresowany uszyciem swojego pierwszego bespoke (najlepiej Wrocław). Proszę o jak najwiecej szczegółowych informacji (zdjęcia , cena igły). Z Wrocławskich forumowiczów kilku szyło u Pana Wielądka, zdaje się, że zakład jest gdzieś w okolicy pl. Kościuszki. Niestety żaden z klientów nie pochwalił się zdjęciami ani pełnym opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi