Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również odwiedziłem butik dziś. Wrażenia pozytywne, rozmawiałełem dość długo z panią, która zdejmuje miare z klientów. Będzie w końcu porządny MTM we Wrocławiu. Koszule z niezliczonymi kombinacjami do wyboru, od 300 zł do 2000 zł. Bardzo ładne szale kaszmir/jedwab, jednak cena wysoka. Będą również spodnie na miarę. Dodatkowa informacja- szyją w Polsce. Na pewnoe zdecyduję się na kolorowe sztruksy, niecałe 600 zł z poprawkami to niedrogo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

We Wrocławiu ostatnio trafiłem na sklep z koszulami.

Myślę, że to adres warty uwagi szczególnie dla fanów "smart casual".

https://www.facebook.com/sklep.grishop

Sklep znajduje się na ul. Kiełbaśniczej, obok hotelu Patio (po prawej stronie).

Jakość materiału na koszule i ich wykonanie jest moim zdaniem bardzo dobre.

Wszystkie koszule są z bawełny egipskiej.

post-811-0-95035800-1386592676_thumb.jpg

post-811-0-48712300-1386592685_thumb.jpg

post-811-0-13487700-1386592695_thumb.jpg

post-811-0-37815300-1386592702_thumb.jpg

post-811-0-31847000-1386592710_thumb.jpg

post-811-0-75791000-1386592717_thumb.jpg

Edytowane przez pol606
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Jak dla mnie te koszule straszne, z tymi różnego rodzaju kontrastującymi elementami, kołnierzykami itp. Brakuje tu jeszcze tylko podwójnych wyłogów kołnierzyka koniecznie zapinanych na guziki. :lol:

Opublikowano

Różni ludzie, różny gust, mi się podobały 2 modele (jeden pod letni tropik) ,które oglądałem podczas ostatniej wizyty, ale wiem że nie jest to produkt trafiający w klasyczne klimaty.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

"Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera www.grishop.pl."

Domena wygasa za 2 tygodnie, więc może w ogóle jest po sprawie.

Opublikowano

Domena wygasa za 2 tygodnie, więc może w ogóle jest po sprawie.

Witam :)

dzisiaj jest jakaś konserwacja serwera i nie wiem co sie dzieje ale część oferty można jeszcze zobaczyć na sklepie allegro www.gs.na.allegro.pl

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy mogłby się ktoś wypowiedzieć na temat bespoke u Pana Antoniego Wielądka ? Jestem zainteresowany uszyciem swojego pierwszego bespoke (najlepiej Wrocław). Proszę o jak najwiecej szczegółowych informacji (zdjęcia , cena igły).

Opublikowano

http://www.krawiectwomiarowe.com/index.html

Znalezione dzisiaj rano, nie sprawdzone. Opis firmy, jak i doświadcznie krawca brzmi bardzo ciekawie.

Nie ryzykował bym. Jednak jeśli zaryzykujesz podziel się proszę wrażeniami :)

Czy mogłby się ktoś wypowiedzieć na temat bespoke u Pana Antoniego Wielądka ? Jestem zainteresowany uszyciem swojego pierwszego bespoke (najlepiej Wrocław). Proszę o jak najwiecej szczegółowych informacji (zdjęcia , cena igły).

Z Wrocławskich forumowiczów kilku szyło u Pana Wielądka, zdaje się, że zakład jest gdzieś w okolicy pl. Kościuszki. Niestety żaden z klientów nie pochwalił się zdjęciami ani pełnym opisem.