alabuz Napisano 2 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2020 @poszetka.com a czy pojawią się jeszcze espadryle w kolorze khaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2020 17 godzin temu, DonAlex napisał: A jak kołnierz? Czy mógłbyś zmierzyć ile cm jest przy poszetce? Czy odpowiada tabeli. Bo miler ma przy 39 rzeczywiście 39.5cm A przy poszetce jest napisane że 39 ma 40,4 Zgadza się, jest dobrze napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonAlex Napisano 4 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2020 Ma ktoś może na sprzedaż granatowe espadryle w rozm 43.5 lub 44? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 4 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2020 Mimo sąsiedztwa, hiszpańska interpretacja rozmiaru mocno odbiega od portugalskiej. Oba rozmiary to 45. Dodam, że większość klasycznych butów mam UK10 (stopa 29 cm) . @poszetka.com czy w przyszłości pojawi się rozmiar "46-47", czyli długość wkładki 29 cm? 5 godzin temu, DonAlex napisał: Ma ktoś może na sprzedaż granatowe espadryle w rozm 43.5 lub 44? Mam do zwrotu granatowe 44 i bordowe 45, zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 4 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2020 W dniu 23.06.2020 o 07:10, eduardo napisał: I właśnie dzięki takim radom kupowałem 3 razy Mowa o Espadrij l´originale. Wpierw kupiłem 46, bo przecież większe muszą być. Jak przyszły i zobaczyłem tą płetwę to prewencyjnie kupiłem 44 i 45. Finalnie noszę 43. Stopa 28,5 cm. Jak mieścisz 43 (26 cm) na stopę o długości 28,5 cm? @poszetka.com jaka jest długość dla rozmiaru 43,5 i 44,5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 4 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2020 @poszetka.com Czy rzeczywiście jest różnica w rozmiarówce w zależności od koloru? Rozmiar 42 w burgundowych 25,5cm, w innych kolorach 26cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2020 14 godzin temu, Cineos napisał: @poszetka.com Czy rzeczywiście jest różnica w rozmiarówce w zależności od koloru? Rozmiar 42 w burgundowych 25,5cm, w innych kolorach 26cm. nie ma różnicy błąd na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Summer Sale w Poszetce, cała kolekcja - 10%, darmowa dostawa od 400 pln: http://bit.ly/outlet_posz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matematyk60 Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 On 7/4/2020 at 12:04 PM, Mamrot said: Mimo sąsiedztwa, hiszpańska interpretacja rozmiaru mocno odbiega od portugalskiej. Oba rozmiary to 45. Dodam, że większość klasycznych butów mam UK10 (stopa 29 cm) . @poszetka.com czy w przyszłości pojawi się rozmiar "46-47", czyli długość wkładki 29 cm? Mam do zwrotu granatowe 44 i bordowe 45, zapraszam na PW. Dzisiaj na stronie wleciały 46 (z tego co widziałem to wszystkie kolory). Nie wiem czy to pomyłka, ale dla siebie zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 Nie pomyłka mamy nowe rozmiary 46 oraz 39 (prośba od płci pięknej). Dodatkowo 3 nowe kolory: czarny, brąz i niebieski. Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2020 Zapraszamy na naszego bloga firmowego, gdzie czekają dwa wpisy:1. Subiektywna Selekcja Wyprzedażowa - Mateusz Tryjanowski"Jako że propozycja selekcji i ubrania jej w tekst trafiła do mnie, zdecydowałem się podejść do tematu w sposób subiektywny. Starałem się w niej skupić na rzeczach, o których jeszcze nie miałem okazji pisać, ale uważam, że są zdecydowanie warte uwagi. Wybrałem 7, każdą z innego powodu. Jest coś, co już mam i uwielbiam, jest coś, nad czym się poważnie zastanawiałem, są i rzeczy, których sam nie potrzebuję/nie założyłbym, ale z czystym sumieniem mogę polecić innym. Sprawdźcie!"https://bit.ly/selekcjawyprzedazowa2. Wiosna/Lato 2020 - nasze tkaniny - Jakub Ziółkowski"Poza tekstami, które opowiadają jak nosić nasze rzeczy, warto raz po raz zagłębić się w bardziej techniczne tematy i dowiedzieć się, jak i z czego powstają. Tym razem skupimy się na tkaninach, czyli fundamencie każdej marynarki, spodni i kurtki.Nie przedłużając, zapraszamy na opowieść o czterech odmiennych od siebie producentach, których jednak łączy kilka cech, dwie przede wszystkim - wysoka jakość i obecność w naszej najnowszej kolekcji."https://bit.ly/naszetkaninyss2020Zapraszamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 26 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2020 Godzinę temu, poszetka.com napisał: 2. Wiosna/Lato 2020 - nasze tkaniny - Jakub Ziółkowski Wydaje mi się, że zdjęcia w tekście obrazujące tkaninę danego producenta są poprzestawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 27 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2020 15 godzin temu, Solecalupo napisał: Wydaje mi się, że zdjęcia w tekście obrazujące tkaninę danego producenta są poprzestawiane. Górne zdjęcie dotyczy tekstu poniżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2020 Czy wiecie co to jest ciąg liczb Fibonacciego ? Czy wiecie, że ta liczba oraz jej graficzny odpowiednik - złota spirala, pojawiaja się wokół nas ? W przyrodzie, w architekturze, inżynierii i sztuce, muzyce, fizyce, matematyce a nawet w anatomii ludzkiego ciała ? To właśnie wariację na temat złotej spirali, autorstwa Maciej Szewczyk, przenieśliśmy na nasze poszetki i apaszki. ∮⌠≈⊒ https://bit.ly/fibonacci_square 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2020 Cytat Zapraszam do skorzystania z 5% RABATU dla forumowiczów. W celu otrzymania indywidualnego kodu zniżkowego proszę o PW. Witam, czy rabaty dla forumowiczów są nadal aktualne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2020 W dniu 29.07.2020 o 18:41, piotrassss napisał: Witam, czy rabaty dla forumowiczów są nadal aktualne ? tak sprawdź pm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2020 Summer Sale | Drugie cięciePoszetka.com - 15% Darmowa dostawa.http://bit.ly/outlet_posz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 tak sprawdź pmCzy również mógłbym otrzymać kod rabatowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2020 Czy sklep w Krakowie już działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2020 5 minut temu, Blondas napisał: Czy sklep w Krakowie już działa? Trwają ostatnie pracę stolarskie, ale nieoficjalnie możemy ogłosić że mamy już otwarte drzwi. Zapraszamy od 11:00 do 19:00. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2020 A jakiś adresik? Dietla jest długa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic132 Napisano 19 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2020 @Blondas z tego co widziałem na instagramie to okolice Angel Wawel, niedaleko mostu Grunwaldzkiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 19 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2020 19 hours ago, Blondas said: A jakiś adresik? Dietla jest długa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2020 Pogromcy Enigmy to nasza kolejna poszetkowa nowość. Jest to projekt (podobnie jak Dywizjon 303, czy Bitwa pod Somosierrą) w którym chcemy poruszyć zapomnianą tematykę, wymagającą w naszej opinii większej atencji. Oprócz uświadomienia Polaków, chcieliśmy również pokazać naszym zagranicznym fanom (a jest ich coraz więcej, z czego się niezmiernie cieszymy) wyjątkową i często trudną historię naszego kraju. Niestety w przypadku łamania kodu Enigmy, są to często fakty nieznane oraz nieodkryte. Dodatkowo, przy okazji ukazania tej poszetki chcemy wesprzeć szczytną inicjatywę jaką jest gra miejska "Łamacze Szyfrów". Każda zakupiona „Enigma: to wsparcie dla rzeczonej gry, która na skalę krajową i międzynarodową upowszechnia tą wyjątkową historię. Projekt wykonał, londyński artystka Jonny Leigh 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 19 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2020 Dzięki, "umkła" mi ta Sukiennicza. Dietla kołatało tylko we łbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi