Jamjest Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 ... znowu ktoś udostępnił wyniki moich testów IQ? Niech ja go znajdę...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Nieeee, no co Ty... masz zbyt mało +++++++++++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 11 minut temu, Jamjest napisał: Biorąc pod uwagę, że jako jedyny na tym forum posiadam zdolności artystyczne z NAJWYŻSZEJ półki (jak udowodniłem w konkursie loake), zgłaszam swoja kandydaturę na jurora. Można nie klęczeć Dziękuję za chęć pomocy, ale nie chciałbym łamać regulaminu: Cytuj *NABÓR do JURY!Osoby, które nie będą brały udziału w konkursie, mogące wylegitymować się co najmniej 500 punktami forumowej reputacji mogą zasiąść w 3-5 osobowym JURY i bez udziału sponsora zadecydować o werdykcie. Chętni proszeni są o składanie CV na PRIV. W przypadku braku odpowiednich kandydatów, nie będzie już tak obiektywnie i nagrody zostaną przyznane przez nas W tym momencie mamy już 3-osobowe JURY i tak zostanie (ja umywam ręce): @xkoziol @Hargin @Koval Ciężkie decyzje Panowie przed Wami! Szczerze współczuję Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 11 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Haha Wodzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 20 minut temu, saphir.pl napisał: W tym momencie mamy już 3-osobowe JURY i tak zostanie (ja umywam ręce): @xkoziol @Hargin @Koval Ciężkie decyzje Panowie przed Wami! Szczerze współczuję Powodzenia! Hmmm... nie będzie w tym roku Mikołaja mamy podobnie spaczone poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Oj tak, oj tak! Heheszki, heheszkami, ale chciałbym zwrócić uwagę najbardziej rumakującym - robicie sobie 'bekę' z Pana Jurora!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Oj, to będzie długi wątek... I dość monotonny... Naprawdę ostatnie. Słowo harcerza. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 1 godzinę temu, lubo69 napisał: Naprawdę ostatnie. Słowo harcerza. Damn. Właściwie to nie byłem harcerzem, tylko zuchem. Czy jakiś litościwy Moderator mógłby dać mi bana? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 10 minut temu, lubo69 napisał: Czy jakiś litościwy Moderator mógłby dać mi bana? Proszę nie słuchać, bredzi. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Eeee, to wszystko masoński spisek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Na dobranoc: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Ostatni na dzisiaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuberos Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 To i ja dorzucę coś od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 12 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2016 Takie chukka z cordovanu można założyć na nieformalne spotkanie w gronie rodziny. Zwłaszcza, jeśli członkiem naszej rodziny jest Pan Marek Siudym i chcemy usłyszeć z jego ust kultowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 12 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2016 Przy odrobienie talentu manualnego można takie cordovanowe chukka przerobić na instrument muzyczny, np.: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 12 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2016 Takie coś wyłuskałem w blenderze. Nie wiedziałem, że mam takie zdolności Full res: http://i.imgur.com/IvPdOOJ.png 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Napisano 12 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2016 Spróbuję sił w innej konkurencji Co zmieniło się w moim życiu po zakupach w Patine.pl komedia w dwóch aktach dramatis personae: Mietek (alter ego) Mietkowa (żona alter ego). AKT I (przed) Wieczór. W słabo oświetlonej izbie panuje nieład. Mietek leży w barłogu. Wchodzi Mietkowa. MIETKOWA (zrzędliwie): Stary, te gumofilce byś zabrał z wiatrołapu, małom się o nie nie wykopyrtła! MIETEK: Dobra dobra stara, zara zabiere. MIETKOWA: I te łonuce byś zabrał ze stołu! Ile można? MIETEK (poirytowany): No dobra, zara zabiere łonuce. Spać daj. MIETKOWA (siada przy stole, patrzy przez okno zrezygnowana; do siebie): A mogłam za Romka od Kałużów pójść, miałabym tera korale na szyi, a nie łonuce na stole... Światła gasną. MIETEK chrapie. AKT II (po) Wieczór. Przestronny, nowocześnie urządzony salon. Mietek siedzi przy biurku. Wchodzi Mietkowa. MIETKOWA (zrzędliwie): Zniósłbyś kilka par tych butów do piwnicy, już się w szafce nie mieszczą. Te mokasyny zamszowe na przykład, w grudniu będziesz w nich chodził, po śniegu? MIETEK: Dobrze kochanie. Masz na myśli loafersy 498 Softy Cognac? Słuszna uwaga. Zrobię sobie miejsce na te wymarzone lotniki 201 Burdeos... MIETKOWA (krzyczy): Po moim trupie! Na buty szlaban...! MIETEK (przymilnie): A może chociaż... jakieś piękne damskie butki dla mojego kotka? Teraz akurat 435 Cuero White są w outlecie... MIETKOWA (zła): No pewnie, pewnie, wszystko wiesz co w promocji, co w outlecie, cały dzień w Internecie tylko siedzisz... (wzdycha) Pranie rozwiesiłeś? MIETEK: Tak, kochanie. Nie mogłem tylko znaleźć jednej fioletowej podkolanówki Bastille, nie widziałaś jej gdzieś czasem? MIETKOWA (siada przy stole, patrzy przez okno zrezygnowana; do siebie): A mogłam wyjść za Romka Kałużę, szukałabym teraz pierścionka z diamentem od Cartiera, a nie brudnej podkolanówki... Światła gasną. MIETEK stuka w klawiaturę. KURTYNA (opada litościwie). Wszelkie podobieństwo do prawdziwych postaci, zdarzeń i obuwia jest przypadkowe. 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 w kategorii mem chciałbym dorzucić taki obrazek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Konkurencja no. 1, podejście pierwsze. Zdjęcie z serii: "Nie tylko laski takie są", zatytułowane: "Ej, widzieliście moją nową szczotkę do zamszu?". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 19 godzin temu, swordfishtrombone napisał: Spróbuję sił w innej konkurencji Paweł mnie zainspirował, ale o ile On posłużył się znaną od wieków formą literacką, ja zaproponuję nowoczesną, mianowicie sms. Dwie krótkie wiadomości tekstowe (obie dokładnie przepisowe 160 znaków, można sprawdzić), od Statystycznej Żony do Statystycznego Męża, odpowiednio pre-Patine i post-Patine: O kt wracasz?Bede w galerii,podjedz?RylkoSa mega szpilki czarne,niewiem czy skora czy eko,ty sie znasz:-*Jaka pasta,Kiwi czy Buffalo?Zjemy sushi?Potem kino?xoxo Byl kurier.Prawidla mega,PACHNA!Skonczyl sie renowator,nie zamowiles?:-(Wez i dla taty hangers project na garn, koszulowym zachwycony! Z kasa krucho,jemy w Macu 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Świetny konkurs! Zespół Yanko trzyma wysoką formę! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Czy mogę jeszcze na Wiadomy Temat? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi