marxik Napisano 25 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 J.FitzPatrick Footwear www.jfitzpatrickfootwear.com - 20% zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzeii Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 12 minut temu, JDC napisał: Kiedy próbuję dodać kamizelkę z CT do koszyka nie wyświetla się cena. Dlaczego? widnieje tylko N/A. I 2 pytanko gdzie wpisuje się ten kod? Not available. Czyli spóźniłeś się:) Kod wpisuje się w koszyku, pod koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Aaa ok ok. No to bardzo dziwne, bo jak wbieram rozmiar to wyskakuje "in stock" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 36 minut temu, JDC napisał: Kiedy próbuję dodać kamizelkę z CT do koszyka nie wyświetla się cena. Dlaczego? widnieje tylko N/A. I 2 pytanko gdzie wpisuje się ten kod? bo już są wyprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Nie są wyprzedane, nadal są na stronie. @JDC Spróbuj wyczyścić cookies, wejdź jeszcze raz na ich stronę, ustaw walutę na funty i sprawdź sekcję Clearance. Ja tam ciągle widzę tę kamizelkę dostępną, za 30 funtów w praktycznie wszystkich rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Po zmianach waluty i wyczyszczeniu danych przeglądania i przejściu do sekcji Clearance wciąż nic, ciągle N/A :< nie wiem co zrobić już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 No to nie wiem. Sprawdzałem przed chwilą i są. Może spróbuj z telefonu albo komputera kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 16 minut temu, JDC napisał: Po zmianach waluty i wyczyszczeniu danych przeglądania i przejściu do sekcji Clearance wciąż nic, ciągle N/A :< nie wiem co zrobić już To "znak" że nie powinieneś jej kupować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 A może mówicie o różnych szarych kamizelkach?... ...albo to Ty, Pawle powinieneś wyczyścić cookies... Z 7 wyświetlanych w zakładce 'Waistcoats' produktów - 5 jest dostępnych, ale w cenach 57-58 GBP, więc raczej to żadna z tych, zakupionych przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: To "znak" że nie powinieneś jej kupować Na to wygląda, bo nawet z telefonu nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 1 godzinę temu, Koval napisał: A może mówicie o różnych szarych kamizelkach?... ...albo to Ty, Pawle powinieneś wyczyścić cookies... Z 7 wyświetlanych w zakładce 'Waistcoats' produktów - 5 jest dostępnych, ale w cenach 57-58 GBP, więc raczej to żadna z tych, zakupionych przez Ciebie. Sprawdzałeś w sekcji "Clearance" (clearance->suits->waistcoasts), czy w normalnej? W Clearance wszyskie kamizelki są w cenie 50 GBP albo mniej. Ja nadal widzę tę kamizelkę i nawet mogę kliknąć add to bag i kupić kolejną... O tej którą kupiłem dostałem już informację, że zamówienie zostało przyjęte i nawet już wysłane... Print screen sprzed minuty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiel Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 A nie jest to kwestia zalogowania? Może produkt jest dostępny tylko po zalogowaniu? Osobiście nie sprawdzałem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ89 Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 https://kieljamespatrick.com/ - 25% Czy ktoś chciałby skorzystać z promocji i dokonać wspólnego zamówienia? Koszt wysyłki do Polski jest niestety wysoki (30$), więc chętnie rozbiłbym go na kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 I pomyśleć, że tyle zamieszania z powodu przyszłorocznego Black Friday (sądząc po tytule wątku) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Niestety u mnie tez nie można zakupić tej kamizelki mimo dostępności rozmiaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Zalando -20%, też na artykuły przecenione (polecam np. koszule Eton, zresztą sam Eton też ma na swojej stronie -20% na niektóre modele). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Zalando niestety wycofało się z Oscara Jacobsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 22 minuty temu, Krzysiek_W napisał: Zalando niestety wycofało się z Oscara Jacobsona w RC masz do 30% zniżki - poszukaj tam. Swoją drogą ładne krawaty mają Oscara. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 4 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Sprawdzałeś w sekcji "Clearance" (clearance->suits->waistcoasts), czy w normalnej? W Clearance wszyskie kamizelki są w cenie 50 GBP albo mniej. Ja nadal widzę tę kamizelkę i nawet mogę kliknąć add to bag i kupić kolejną... O tej którą kupiłem dostałem już informację, że zamówienie zostało przyjęte i nawet już wysłane... Print screen sprzed minuty: Widocznie zostałeś wybrany skoro nie tylko ja mam ten problem. Wielka szkoda, bo fajna okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Przejrzałem całą zakładkę "Clearence" w CT będąc niezalogowanym i kamizelka pokazana przez @Zajac Poziomka nie była widoczna, po zalogowaniu się pojawiła, jednak zamiast ceny wyświetlał się napis "N/A". Co ciekawe, niektóre rozmiary były jeszcze dostępne. Spróbowałem więc sfinalizować zakup, jednak po przejściu do koszyka pojawiła się informacja, że produkt został wyprzedany. Konkluzja z tego taka, że skrypt sklepu się posypał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 51 minut temu, Wodzu napisał: Konkluzja z tego taka, że skrypt sklepu się posypał. Wolałem wersję, że zostałem wybrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 46 minut temu, Wodzu napisał: Przejrzałem całą zakładkę "Clearence" w CT będąc niezalogowanym i kamizelka pokazana przez @Zajac Poziomka nie była widoczna, po zalogowaniu się pojawiła, jednak zamiast ceny wyświetlał się napis "N/A". Co ciekawe, niektóre rozmiary były jeszcze dostępne. Spróbowałem więc sfinalizować zakup, jednak po przejściu do koszyka pojawiła się informacja, że produkt został wyprzedany. Konkluzja z tego taka, że skrypt sklepu się posypał. Miałem dokładnie tak samo. mimo braku pewności co do rozmiaru, spróbowałem i odpuściłem, uznałem tak jak stwierdził Krzysiek W, że to znak aby jej nie kupować I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 2 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Wolałem wersję, że zostałem wybrany A może faktycznie tak było... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Wolałem wersję, że zostałem wybrany Naszło mnie takie spiskowe myślenie, że skrypt sklepu CT został tak skonstruowany, żeby te ciekawsze produkty wyświetlać tylko tym osobom, które zostawiły już u nich XXX funtów. A może... @ Żeby nie było tylko OT - za Styleforum, lista sklepów oferujących przeceny z okazji Black Friday: http://journal.styleforum.net/styleforum-black-friday-sale-list-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Swoją drogą trochę żałuję że kupiłem tylko kamizelkę - za niecałe 150 funtów można było mieć 3 częściowy garnitur, którego kamizelka jest częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi