marxik Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 J.FitzPatrick Footwear www.jfitzpatrickfootwear.com - 20% zniżki Cytuj
andrzeii Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 12 minut temu, JDC napisał: Kiedy próbuję dodać kamizelkę z CT do koszyka nie wyświetla się cena. Dlaczego? widnieje tylko N/A. I 2 pytanko gdzie wpisuje się ten kod? Not available. Czyli spóźniłeś się:) Kod wpisuje się w koszyku, pod koniec. Cytuj
JDC Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Aaa ok ok. No to bardzo dziwne, bo jak wbieram rozmiar to wyskakuje "in stock" Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 36 minut temu, JDC napisał: Kiedy próbuję dodać kamizelkę z CT do koszyka nie wyświetla się cena. Dlaczego? widnieje tylko N/A. I 2 pytanko gdzie wpisuje się ten kod? bo już są wyprzedane Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Nie są wyprzedane, nadal są na stronie. @JDC Spróbuj wyczyścić cookies, wejdź jeszcze raz na ich stronę, ustaw walutę na funty i sprawdź sekcję Clearance. Ja tam ciągle widzę tę kamizelkę dostępną, za 30 funtów w praktycznie wszystkich rozmiarach. Cytuj
JDC Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Po zmianach waluty i wyczyszczeniu danych przeglądania i przejściu do sekcji Clearance wciąż nic, ciągle N/A :< nie wiem co zrobić już Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 No to nie wiem. Sprawdzałem przed chwilą i są. Może spróbuj z telefonu albo komputera kolegi... Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 16 minut temu, JDC napisał: Po zmianach waluty i wyczyszczeniu danych przeglądania i przejściu do sekcji Clearance wciąż nic, ciągle N/A :< nie wiem co zrobić już To "znak" że nie powinieneś jej kupować 1 Cytuj
Koval Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 A może mówicie o różnych szarych kamizelkach?... ...albo to Ty, Pawle powinieneś wyczyścić cookies... Z 7 wyświetlanych w zakładce 'Waistcoats' produktów - 5 jest dostępnych, ale w cenach 57-58 GBP, więc raczej to żadna z tych, zakupionych przez Ciebie. Cytuj
JDC Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: To "znak" że nie powinieneś jej kupować Na to wygląda, bo nawet z telefonu nie daje rady Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 1 godzinę temu, Koval napisał: A może mówicie o różnych szarych kamizelkach?... ...albo to Ty, Pawle powinieneś wyczyścić cookies... Z 7 wyświetlanych w zakładce 'Waistcoats' produktów - 5 jest dostępnych, ale w cenach 57-58 GBP, więc raczej to żadna z tych, zakupionych przez Ciebie. Sprawdzałeś w sekcji "Clearance" (clearance->suits->waistcoasts), czy w normalnej? W Clearance wszyskie kamizelki są w cenie 50 GBP albo mniej. Ja nadal widzę tę kamizelkę i nawet mogę kliknąć add to bag i kupić kolejną... O tej którą kupiłem dostałem już informację, że zamówienie zostało przyjęte i nawet już wysłane... Print screen sprzed minuty: Cytuj
Zagiel Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 A nie jest to kwestia zalogowania? Może produkt jest dostępny tylko po zalogowaniu? Osobiście nie sprawdzałem....... Cytuj
MJ89 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 https://kieljamespatrick.com/ - 25% Czy ktoś chciałby skorzystać z promocji i dokonać wspólnego zamówienia? Koszt wysyłki do Polski jest niestety wysoki (30$), więc chętnie rozbiłbym go na kilka osób. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 I pomyśleć, że tyle zamieszania z powodu przyszłorocznego Black Friday (sądząc po tytule wątku) 2 Cytuj
PantaRhei Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Niestety u mnie tez nie można zakupić tej kamizelki mimo dostępności rozmiaru... Cytuj
lubo69 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Zalando -20%, też na artykuły przecenione (polecam np. koszule Eton, zresztą sam Eton też ma na swojej stronie -20% na niektóre modele). Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Zalando niestety wycofało się z Oscara Jacobsona Cytuj
Vit Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 22 minuty temu, Krzysiek_W napisał: Zalando niestety wycofało się z Oscara Jacobsona w RC masz do 30% zniżki - poszukaj tam. Swoją drogą ładne krawaty mają Oscara. 1 Cytuj
JDC Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 4 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Sprawdzałeś w sekcji "Clearance" (clearance->suits->waistcoasts), czy w normalnej? W Clearance wszyskie kamizelki są w cenie 50 GBP albo mniej. Ja nadal widzę tę kamizelkę i nawet mogę kliknąć add to bag i kupić kolejną... O tej którą kupiłem dostałem już informację, że zamówienie zostało przyjęte i nawet już wysłane... Print screen sprzed minuty: Widocznie zostałeś wybrany skoro nie tylko ja mam ten problem. Wielka szkoda, bo fajna okazja Cytuj
Wodzu Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Przejrzałem całą zakładkę "Clearence" w CT będąc niezalogowanym i kamizelka pokazana przez @Zajac Poziomka nie była widoczna, po zalogowaniu się pojawiła, jednak zamiast ceny wyświetlał się napis "N/A". Co ciekawe, niektóre rozmiary były jeszcze dostępne. Spróbowałem więc sfinalizować zakup, jednak po przejściu do koszyka pojawiła się informacja, że produkt został wyprzedany. Konkluzja z tego taka, że skrypt sklepu się posypał. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 51 minut temu, Wodzu napisał: Konkluzja z tego taka, że skrypt sklepu się posypał. Wolałem wersję, że zostałem wybrany Cytuj
artisan Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 46 minut temu, Wodzu napisał: Przejrzałem całą zakładkę "Clearence" w CT będąc niezalogowanym i kamizelka pokazana przez @Zajac Poziomka nie była widoczna, po zalogowaniu się pojawiła, jednak zamiast ceny wyświetlał się napis "N/A". Co ciekawe, niektóre rozmiary były jeszcze dostępne. Spróbowałem więc sfinalizować zakup, jednak po przejściu do koszyka pojawiła się informacja, że produkt został wyprzedany. Konkluzja z tego taka, że skrypt sklepu się posypał. Miałem dokładnie tak samo. mimo braku pewności co do rozmiaru, spróbowałem i odpuściłem, uznałem tak jak stwierdził Krzysiek W, że to znak aby jej nie kupować I Cytuj
artisan Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 2 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Wolałem wersję, że zostałem wybrany A może faktycznie tak było... ? Cytuj
Wodzu Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Wolałem wersję, że zostałem wybrany Naszło mnie takie spiskowe myślenie, że skrypt sklepu CT został tak skonstruowany, żeby te ciekawsze produkty wyświetlać tylko tym osobom, które zostawiły już u nich XXX funtów. A może... @ Żeby nie było tylko OT - za Styleforum, lista sklepów oferujących przeceny z okazji Black Friday: http://journal.styleforum.net/styleforum-black-friday-sale-list-2016/ Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Swoją drogą trochę żałuję że kupiłem tylko kamizelkę - za niecałe 150 funtów można było mieć 3 częściowy garnitur, którego kamizelka jest częścią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi