Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, JDC napisał:

Kiedy próbuję dodać kamizelkę z CT do koszyka nie wyświetla się cena. Dlaczego? widnieje tylko N/A.  I 2 pytanko gdzie wpisuje się ten kod?

Not available. Czyli spóźniłeś się:) Kod wpisuje się w koszyku, pod koniec.

Opublikowano

A może mówicie o różnych szarych kamizelkach?...B)

...albo to Ty, Pawle powinieneś wyczyścić cookies...

Z 7 wyświetlanych w zakładce 'Waistcoats' produktów - 5 jest dostępnych, ale w cenach 57-58 GBP, więc raczej to żadna z tych, zakupionych przez Ciebie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Koval napisał:

A może mówicie o różnych szarych kamizelkach?...B)

...albo to Ty, Pawle powinieneś wyczyścić cookies...

Z 7 wyświetlanych w zakładce 'Waistcoats' produktów - 5 jest dostępnych, ale w cenach 57-58 GBP, więc raczej to żadna z tych, zakupionych przez Ciebie.

Sprawdzałeś w sekcji "Clearance" (clearance->suits->waistcoasts), czy w normalnej? W Clearance wszyskie kamizelki są w cenie 50 GBP albo mniej. Ja nadal widzę tę kamizelkę i nawet mogę kliknąć add to bag i kupić kolejną... O tej którą kupiłem dostałem już informację, że zamówienie zostało przyjęte i nawet już wysłane... Print screen sprzed minuty:

CT.JPG

Opublikowano
4 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

Sprawdzałeś w sekcji "Clearance" (clearance->suits->waistcoasts), czy w normalnej? W Clearance wszyskie kamizelki są w cenie 50 GBP albo mniej. Ja nadal widzę tę kamizelkę i nawet mogę kliknąć add to bag i kupić kolejną... O tej którą kupiłem dostałem już informację, że zamówienie zostało przyjęte i nawet już wysłane... Print screen sprzed minuty:

Widocznie zostałeś wybrany :) skoro nie tylko ja mam ten problem. Wielka szkoda, bo fajna okazja

Opublikowano

Przejrzałem całą zakładkę "Clearence" w CT będąc niezalogowanym i kamizelka pokazana przez @Zajac Poziomka nie była widoczna, po zalogowaniu się pojawiła, jednak zamiast ceny wyświetlał się napis "N/A". Co ciekawe, niektóre rozmiary były jeszcze dostępne. Spróbowałem więc sfinalizować zakup, jednak po przejściu do koszyka pojawiła się informacja, że produkt został wyprzedany. 

Konkluzja z tego taka, że skrypt sklepu się posypał. ;)

Opublikowano

46 minut temu, Wodzu napisał:

Przejrzałem całą zakładkę "Clearence" w CT będąc niezalogowanym i kamizelka pokazana przez @Zajac Poziomka nie była widoczna, po zalogowaniu się pojawiła, jednak zamiast ceny wyświetlał się napis "N/A". Co ciekawe, niektóre rozmiary były jeszcze dostępne. Spróbowałem więc sfinalizować zakup, jednak po przejściu do koszyka pojawiła się informacja, że produkt został wyprzedany. 

Konkluzja z tego taka, że skrypt sklepu się posypał. ;)

Miałem dokładnie tak samo. mimo braku pewności co do rozmiaru, spróbowałem i odpuściłem, uznałem tak jak stwierdził Krzysiek W, że to znak aby jej nie kupować :) I

Opublikowano
4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał:

Wolałem wersję, że zostałem wybrany :D 

Naszło mnie takie spiskowe myślenie, że skrypt sklepu CT został tak skonstruowany, żeby te ciekawsze produkty wyświetlać tylko tym osobom, które zostawiły już u nich XXX funtów.

A może... ;)

@ Żeby nie było tylko OT - za Styleforum, lista sklepów oferujących przeceny z okazji Black Friday:

http://journal.styleforum.net/styleforum-black-friday-sale-list-2016/