eye_lip Napisano 7 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2023 Wątek ma tytuł "jakie buty mam dziś na sobie" i takie buty ma na sobie autor/ka posta. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. baw Napisano 17 Lipiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2023 Niejaki Michael Alba - kupione w sklepie marki w Wiedniu. 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 25 Lipiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2023 Sezon letni to u mnie głównie rotacja 3 par loafersów. Dziś nr 2, po pensówkach Partigiani, Crownhill 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Lipiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2023 Stefano Bemer na kopycie JS 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 26 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2023 Wow! Kiedyś i u mnie przyszwa się tak zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2023 Godzinę temu, JDC napisał: Wow! Kiedyś i u mnie przyszwa się tak zejdzie. Ale to nie jest przyszwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 26 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2023 47 minut temu, eye_lip napisał: Ale to nie jest przyszwa;) Damn, chodziło o kwatery. Teraz będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2023 Idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 1 Sierpień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2023 Berwick: 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 2 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 18 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2023 Dżins + zamsz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2023 W dniu 1.08.2023 o 21:17, phantom napisał: Jakoś mi ten wpis umknął; to dobrze, bo mam lęk wysokości. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2023 Jakoś mi ten wpis umknął; to dobrze, bo mam lęk wysokości.Co zatem powiesz na wiekowe Martensy w akcji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2023 Nie, to spoko. Zgodnie z zasadą „nie patrz w dół, Shrek, ja w dół patrzę”, widzę tylko waciak i ubabrane obuwie, a dolnych szczebli drabiny się jedynie domyślam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 28 Wrzesień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2023 Kto pamięta? Pierwsze założenie w tym roku 🫣 18 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 28 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2023 Niezmiennie podobają mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 2 Październik 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2023 Najbardziej budżetowe z moich butów, zauważyłem je wczoraj na strychu 😆 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2023 @Krzysiek_W poszukaj dobrze , może znajdziesz jakiegoś Rolexa po dziadku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 2 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2023 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2023 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 Węgierska chabeta, czyli Vass Theresianer z bardzo ładnego, czystego cordovanu. Jeszcze tylko magiczny specyfik, zakupiony we Frans Boone Store w Knokke (Belgia - polecam wizytę) i w drogę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 W dniu 2.10.2023 o 08:19, Krzysiek_W napisał: Najbardziej budżetowe z moich butów, zauważyłem je wczoraj na strychu 😆 To są buty z "francuskiego ebaya"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2023 20 godzin temu, Kyle napisał: To są buty z "francuskiego ebaya"? Nie, to Bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2023 W dniu 7.10.2023 o 08:51, Krzysiek_W napisał: Nie, to Bata Połamane tak paskudnie, jak moje z tego ebaya, stąd mi się skojarzyło. No może Twoje trochę mniej paskudnie, moje były czarne i jeszcze bardziej rzucało się to w oczy,a już w sztucznym świetle to była zupełna tragedia. Wyrzuciłem po dwóch założeniach. Wrzucam zaległe zdjęcie z piątku - było mocno brałn i tałn. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 9 Październik 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2023 Kelner, jeszcze raz to samo. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi