Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 1 Sierpień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2022 AS 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2022 Yanko 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 24 Sierpień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2022 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mgns Napisano 28 Sierpień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2022 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 28 Sierpień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2022 Yohei Fukuda Dawno mnie tu nie było 14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2022 Pamietam, jak wrzucałeś zdjęcia nowych. Od tamtego czasu widać, że bardzo ładnie się złamały. Pięknie buty. Zastanawia mnie tylko, czemu w butach szytych na miarę po takim czasie (czyli już rozchodzone) nie schodzą Ci się obłożyny. Tak lubisz, czy na zdjęciu są luźno zawiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2022 Lubie je luzno zawiazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2022 TLB Mallorca 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mgns Napisano 2 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2022 Shoepassion no 644 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 4 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2022 Ślub (nie mój) był wczoraj o 17:00, więc założyłem brązowe CS 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2022 TLB Mallorca 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 5 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2022 W dniu 4.09.2022 o 11:09, kormox napisał: Ślub (nie mój) był wczoraj o 17:00, więc założyłem brązowe CS Prawdę mówiąc , to moim zdaniem niespecjalnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 6 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2022 18 godzin temu, Manul napisał: Prawdę mówiąc , to moim zdaniem niespecjalnie to wygląda. Rozwiń proszę myśl. Niespecjalnie wyglądają u kolegi brązowe buty do granatowego garnituru czy fakt, że założył oksfordy brązowe zamiast czarnych na ślub/wesele? IMHO taki brąz do granatu siedzi bardzo dobrze, a co się tyczy drugiej części to ma wrażenie, że popadamy w zbyt daleko idącą skrajność. Nie dość, że jak kolega napisał ślub o 17:00, to jeszcze uważam, nie można dać się zwariować i brązowe buty nie byłyby błędem nawet na ślubie rodziny/znajomego o godzinie 14:00. Oczywiście mówię tu za siebie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 6 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2022 3 godziny temu, JDC napisał: Rozwiń proszę myśl. Niespecjalnie wyglądają u kolegi brązowe buty do granatowego garnituru czy fakt, że założył oksfordy brązowe zamiast czarnych na ślub/wesele? IMHO taki brąz do granatu siedzi bardzo dobrze, a co się tyczy drugiej części to ma wrażenie, że popadamy w zbyt daleko idącą skrajność. Nie dość, że jak kolega napisał ślub o 17:00, to jeszcze uważam, nie można dać się zwariować i brązowe buty nie byłyby błędem nawet na ślubie rodziny/znajomego o godzinie 14:00. Oczywiście mówię tu za siebie. Nie podoba mi się ten zestaw. Moje subiektywne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 6 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2022 Godzinę temu, Manul napisał: Nie podoba mi się ten zestaw. Moje subiektywne odczucie. Krótka piłka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgns Napisano 7 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2022 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 8 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Carmina na kopycie Forest:) 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgns Napisano 8 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Na deszczowy dzień najtańsze buty z kolekcji 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 9 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Powrót w wątku bo dłuższej nieobecności. Niestety loginu nie pamietam 😅 Brogsy by Poszetka 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 10 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 17 godzin temu, Paweł_Kupras napisał: Powrót w wątku bo dłuższej nieobecności. Niestety loginu nie pamietam 😅 Brogsy by Poszetka Jakiś nowy projekt się szykuje czy po prostu Crownhille ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_Kupras Napisano 10 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 11 minut temu, JDC napisał: Jakiś nowy projekt się szykuje czy po prostu Crownhille ? Nowy projekt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 10 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 21 minut temu, Paweł_Kupras napisał: Nowy projekt To i tak musiało się prędzej czy później stać - trzymam kciuki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 10 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 5 godzin temu, Paweł_Kupras napisał: Nowy projekt Fajnie wyglądają. Kiedy można się spodziewać więcej szczegółów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_Kupras Napisano 10 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 1 godzinę temu, Jakub84 napisał: Fajnie wyglądają. Kiedy można się spodziewać więcej szczegółów? Nie chce robić za dużego off topic, ale jest szansa ze już w ten poniedziałek. Informacje pojawią się na pewno w nadchodzącym tygodniu w wątku Poszetki na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 10 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 Lato jeszcze nie ustępuje... (Vass) 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi