Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 21 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj W końcu cieplej... Berwick vs. Loake -> ja: Berwick 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joaskka Napisano 21 Maj Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj Berwick ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 26 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj Artista 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 26 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj Carlos Santos Handgrade 1357 Coimbra Tassel Loafer 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj C&J Radstock. W tej formie już nieprodukowane. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 27 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj Patine 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj Co prawda to tylko Hugo, ale się spodobały i trafiły na stopy... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Maj Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj Car shoes marki Car Shoe Loafersy, wiązane, skarpetki są, ale nie widać - wszystkie frakcje forumowe powinny być zadowolone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj @lubo69wszystko się zgadza o ile to nie joggery 😁 U mnie jedne z ulubionych 😉 /Patine/ 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Jakieś 90 letnie buty, niestety podbicie kompletnie nie na mnie :X 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 30 minut temu, Milten napisał: Jakieś 90 letnie buty, niestety podbicie kompletnie nie na mnie :X Gdzie można znaleźć randomowe 90 letnie buty? Swoją drogą, pięknie wyprofilowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 31 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Teraz, Velahrn napisał: Gdzie można znaleźć randomowe 90 letnie buty? Swoją drogą, pięknie wyprofilowane. Ja poluję głównie na ebay/etsy, czasem ktoś na vintage menswear wystawi na fb, warto też znać ludzi którzy interesują się dawną modą, ogólnie trzeba mieć do tego trochę cierpliwości. Niestety w tak starych butach zwykle skóra jest przesuszona/popękana i nie nadaje się do regularnego użytku (te są w naprawdę dobrym) Najlepsze jakie znalazłem, ale też nie na moje stopy to Wow-Bow boots z lat 00s-10s. Edwardiańskie buty to często totalnie inny design i inna jakość niż w dzisiejszych butach, standard wykończenia w gotowcach był wtedy niesamowity. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 9 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec W dniu 31.05.2025 o 18:05, Szydlowsky napisał: @lubo69wszystko się zgadza o ile to nie joggery 😁 U mnie jedne z ulubionych 😉 /Patine/ Fajne, klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Heinrich Dinkelacker 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Model Wien? Niskie podbicie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s @lubo69 dokładnie. Kupiłem kiedyś dwie pary i jasne chyba sprzedałem Tobie, tak mi się wydaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 15 godzin temu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi