Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
18 godzin temu, Manul napisał:

Prawdę mówiąc , to moim zdaniem niespecjalnie to wygląda.

Rozwiń proszę myśl. Niespecjalnie wyglądają u kolegi brązowe buty do granatowego garnituru czy fakt, że założył oksfordy brązowe zamiast czarnych na ślub/wesele? IMHO taki brąz do granatu siedzi bardzo dobrze, a co się tyczy drugiej części to ma wrażenie, że popadamy w zbyt daleko idącą skrajność. Nie dość, że jak kolega napisał ślub o 17:00, to jeszcze uważam, nie można dać się zwariować i brązowe buty nie byłyby błędem nawet na ślubie rodziny/znajomego o godzinie 14:00. Oczywiście mówię tu za siebie.

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano
3 godziny temu, JDC napisał:

Rozwiń proszę myśl. Niespecjalnie wyglądają u kolegi brązowe buty do granatowego garnituru czy fakt, że założył oksfordy brązowe zamiast czarnych na ślub/wesele? IMHO taki brąz do granatu siedzi bardzo dobrze, a co się tyczy drugiej części to ma wrażenie, że popadamy w zbyt daleko idącą skrajność. Nie dość, że jak kolega napisał ślub o 17:00, to jeszcze uważam, nie można dać się zwariować i brązowe buty nie byłyby błędem nawet na ślubie rodziny/znajomego o godzinie 14:00. Oczywiście mówię tu za siebie.

Nie podoba mi się ten zestaw. Moje subiektywne odczucie.

Opublikowano
17 godzin temu, Paweł_Kupras napisał:

Powrót w wątku bo dłuższej nieobecności. Niestety loginu nie pamietam ?

Brogsy by Poszetka

Jakiś nowy projekt się szykuje czy po prostu Crownhille ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Jakub84 napisał:

Fajnie wyglądają. Kiedy można się spodziewać więcej szczegółów? 

Nie chce robić za dużego off topic, ale jest szansa ze już w ten poniedziałek. Informacje pojawią się na pewno w nadchodzącym tygodniu w wątku Poszetki na tym forum. 

Opublikowano
10 godzin temu, musa19 napisał:

do dżinsów chyba wolałbym derby?

Moje derby longwingi z barkera jeszcze chwile poczekają. Ale patrząc na pogodę już nie długo. A do dżinsów będą jak znalazł :D 

Tymczasem dzisiaj na formalnie. Pierwszy raz na nogach.

16B777C7-69EB-4B6B-8B8C-CF0AFF983A8E.jpeg

2624878D-ECA3-4478-A384-B38031748603.jpeg

5A0B0961-0785-4823-B3D4-48FF088F6A09.jpeg

3E14A92F-2328-472E-8CF3-9623A225BECE.jpeg

• Like 6
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
11 godzin temu, Paweł_Kupras napisał:

Moje derby longwingi z barkera jeszcze chwile poczekają. Ale patrząc na pogodę już nie długo. A do dżinsów będą jak znalazł :D 

Tymczasem dzisiaj na formalnie. Pierwszy raz na nogach.

Kryptoreklama - widziałem na stronie już dwa modele :) jak wypada kopyto pod względem tęgości? To takie klasyczne F? Jak wypada w stosunku np do Yanko 915 czy Meermina Hiro/Olfe? 

Opublikowano
7 godzin temu, JDC napisał:

Kryptoreklama - widziałem na stronie już dwa modele :) jak wypada kopyto pod względem tęgości? To takie klasyczne F? Jak wypada w stosunku np do Yanko 915 czy Meermina Hiro/Olfe? 

Podobne do kopyta capital od Loake. Zawsze miałem rozmiar 8,5 uk na tym kopycie. Ale obecnie cenie sobie większy komfort niż mocne dopasowanie i tutaj wziąłem 9 uk. Co do meerminy miałem buty na kopycie Hiro ale większość sprzedałem. Były mi za wąskie w palcach. Zostały tylko zamszowe oksfordy bo one dość mocno puściły. Buty w moim odczuciu „true to size”, można śmiało brać w dotychczasowym rozmiarze.

Lotniki tez się pojawią na stronie ale czekają na zdjęcia. Reszta tez będzie miała lepsze. Jak na razie 3 modele pojawią się w ofercie(brogsy, lotniki, tasele).

Opublikowano
15 godzin temu, Paweł_Kupras napisał:

Podobne do kopyta capital od Loake. Zawsze miałem rozmiar 8,5 uk na tym kopycie. Ale obecnie cenie sobie większy komfort niż mocne dopasowanie i tutaj wziąłem 9 uk. Co do meerminy miałem buty na kopycie Hiro ale większość sprzedałem. Były mi za wąskie w palcach. Zostały tylko zamszowe oksfordy bo one dość mocno puściły. Buty w moim odczuciu „true to size”, można śmiało brać w dotychczasowym rozmiarze.

Lotniki tez się pojawią na stronie ale czekają na zdjęcia. Reszta tez będzie miała lepsze. Jak na razie 3 modele pojawią się w ofercie(brogsy, lotniki, tasele).

Tego się obawiałem - nosząc 6UK w Loaki Capital nie wchodzę nawet w 7UK w podbiciu. Jak mierzyłem Buckingam albo Aldwyche to stopa mi drętwiała. Czytając że kopyto Lennon w Crownhillach ma wysokie podbicie, dalej czuje dyskomfort przy 40,5. Chyba nie będą dla mnie, chyba, że loafersy. Wpadnę kiedyś zmierzyć :)