White Haven Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Chyba się w końcu skuszę na "nano". Z ciekawości - z kartką papieru też by tak zadziałało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Tak - na szkoleniach dla personelu sklepu często pół kartki impregnuje się NANO, a drugie pół nie. Dalej puszczasz kilka kropel wody, które po zaimpregnowanej części perlą się i szybko "uciekają z kartki", by wyhamować i wchłonąć się na tej nieimpregnowanej Obstawiam, że test możesz zrobić nawet na tak chłonnym papierze jak papier toaletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 ... a z czystej ciekawości sprawdziłem ... tylko po co ktoś miałby to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Minimum jedną całą puchę na takie zabawy straciłem Bardzo polecam na zamszaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Skoro tak nie przepuszcza wilgoci możnaby zrobić test w wątku o antyperspirantach Tak już poważnie pisząc, mój ostatni argument w temacie "dlaczego nie kupię zamszaków" chyba został obalony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Działa również na tekstyliach: ... aczkolwiek trzeba mieć świadomość, że taka impregnacja trzyma od kilku dni do kilku tygodni w zależności od materiału, warunków i sposobu użytkowania. Można sobie zaimpregnować na dobrą sprawę niemal wszystko, np. krawat i na kolacji włożyć go do wina lub zupy jak lubisz robić show A jak często należy impregnować nano protectorem obuwie wykonane z zamszu aby osiągnąć najlepsze rezultaty? Jakie czynniki mogą mieć wpływ na trwałość impregnacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Ciężko uogólniać. Zależy od skóry, warunków, sposobu użytkowania. Trwałość powłoki w warunkach miejskich to powiedzmy od kilku dni do kilku tygodni Wczoraj bodajże napisał jeden z klientów, który zaimpregnował kilka kurtek, Miał nadzieję, że impregnacja będzie trzymała dłużej, ale jak ocenił trzyma 1-2-3 tygodnie. Nie ukrywamy tego faktu - trzeba mieć tego świadomość. W przypadku licówek najskuteczniejsza jest impregnacja tłuszczowa, natomiast na zamsze i nubuki, zwłaszcza te, których koloru nie chcemy zmieniać na dzień dzisiejszy w mojej ocenie nie ma nic lepszego od NANO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Nie ma jeszcze w ofercie, bo jak zwykle okoliczności nie pomagają, ale przedpremierowo daję info, bo sporo osób długo zwodziłem w temacie Sznurowadła woskowane na razie w 2 długościach: -90cm -120cm *75cm pojawią się "zaniebawem" Każdy, kto cokolwiek będzie zamawiał na multirenowacja.pl lub patine.pl i wpisze w "uwagach do zamówienia" długość oraz kolor sznurowadeł z dopiskiem "GRATIS BWB" otrzyma parę w prezencie, przy czym w zamian liczę na info zwrotne co do jakości i zadowolenia. Przykład: "Sznurowadła woskowane 90cm żółte - GRATIS BWB" Kolory jak w załączeniu. Akcja trwa do wyczerpania zapasów przeznaczonych na rozdawnictwo. O zakończeniu poinformuję w tym wątku. P.S. W ofercie sprzedażowej sznurowadła pojawią się na przestrzeni 1-3 tygodni. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Przy okazji składania zamówienia na łyżkę do butów Saphir - na moją prośbę - dostałem również gratis zielone sznurowadła (za co przy okazji bardzo dziękuję). Wykorzystałem je do zamszowych chukka i jestem bardzo zadowolony z tego jak się sprawują. Okazały się nieco dłuższe i delikatniejsze od tych, które oryginalnie były w butach (budżetowe Massimo Dutti). Mimo tego bardzo dobrze trzymają węzeł, co w moim przypadku jest sprawą rzadką (odkąd tylko pamiętam buty bardzo często mi się rozwiązywały - kiedyś nawet, gdy jako dzieciak grałem w klubie, sam trener mi buty wiązał, bo na boisku wciąż mi się rozwiązywały ). Tak więc - sznurowadła polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 haha ... To musiał być bardzo dobry trener, bo znam takich co to by zbesztali i zmieszali z błotem Dzięki za opinię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Trener był niezły, ale to zawodnik, któremu buty wiązał, był gwiazdą drużyny . Ja dziękuję za tradycyjnie fachową obsługę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Dzięki za gratisowe sznurówki do zamówienia. Przekazałem w użytkowanie przedstawicielowi młodzieży męskiej gimnazjalnej - jeśli to przetrwają, możesz spokojnie sprzedawać jako sznurówki do zadań specjalnych. Na razie młodzież nie narzeka, a wręcz bełkocze aprobatywnie coś w stylu "Spoko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Krótka recenzja moich sznurówek. Używam ich w swoich zimowych butach, i to bardziej "potężnym" modelu, niż eleganckich trzewikach. Są bardzo fajne w takim sensie, że zarówno łatwo się rozwiązują, jak i mocno trzymają węzeł. Natomiast, gdybym nie wiedział, że są woskowane, to bym się tego nie domyślił (mam takie w kolorze beżowym). Niestety też piją wodę jak zwykłe materiałowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 W ofercie sprzedażowej sznurowadła pojawią się na przestrzeni 1-3 tygodni. czas się kończy a serio, kiedy można liczyć na wrzucenie do oferty? potrzebuję kilka par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Niestety, sprawa się nieco odwleka z przyczyn ... przeróżnych Jeżeli jesteś zainteresowany i masz konkretne typy, podeślij zamówienie mailem, skalkulujemy i podeślemy do akceptacji. Przepraszam za niedogodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Zabawy z Nano robią się modne https://www.youtube.com/watch?v=05aKHx5wK3M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Przepraszam, że tyle to trwało ... ostatecznie są w końcu dostępne:PŁASKIE WOSKOWANE SZNUROWADŁA w 15 kolorach i 3 długościach (75 cm - 90 cm - 120 cm) http://www.multirenowacja.pl/sznurowadla-woskowane-plaskie-flat.html W ramach zadośćuczynienia za czas oczekiwania na ogarnięcie tematu - kod rabatowy dla Forumowiczów na 25%: sznurowane25bwb Do aktywacji w koszyku sklepowym. Ilość użyć: 5 Kto pierwszy, ten lepszy Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Nie mogłeś tego podać w niedzielę jak złożyłem zamówienie? Przy poprzednim wziąłem 2 pary i potwierdzam że są bardzo fajne, zielone super pasują do butów które właśnie maluję. W weekend powinienem je skończyć to wrzucę jak wyglądają te sznurówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Gdyby to tylko ode mnie zależało, to podałbym to już z miesiąc temu, albo i wcześniej Niestety, ciąg niefortunnych zdarzeń No, ale nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 Uprzejmie donoszę, że do zgarnięcia jest kilka ciekawych kodów rabatowych do sklepu multirenowacja.pl Detale na Profilu Facebook multirenowacja.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 2 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2014 Zdarza się komuś stosować nano do butów ze skóry licowej? Jestem ciekaw jak to wpływa na ich późniejszą pielęgnację. Czy też generalnie lepiej to sobie zostawić na zamsz/nubuk, a licówki traktować tłuszczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2014 Nano matowi licówkę. Przy butach eleganckich, na których półpołysk lub połysk jest pożądany proponuję pozostać przy pastach i kremach, a Nano zostawić do zamszaków, nubuków i tekstyliów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 2 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2014 Ja również Empirycznie dojrzałem do tego już dość dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2014 Popieram moich dojrzałych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Uprzejmie donoszę: Nowy wpis blogowy + rabaty dla FANÓW http://blog.multirenowacja.pl/2014/09/10/szybka-renowacja-porfela-tarrago-color-dye/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi