Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W podziękowaniu za kilka lat miłej współpracy oddajemy naszym Kientom, Fanom i Czytelnikom ponad 10 000 PLN w nagrodach!

Detale w linku:

http://blog.multirenowacja.pl/2014/10/20/nagrody-dla-naszych-klientow-fanow-i-czytelnikow/

Poza YANKO butami, YANKO paskiem, portfelami EXOXE, czy wieszakami HANGER PROJECT do zgarnięcia również kilka znaczków BWB :)

Zapraszamy!

post-17-0-17988600-1413896798_thumb.jpg

post-17-0-78725400-1413896798_thumb.jpg

post-17-0-36870100-1413896799_thumb.jpg

post-17-0-02388700-1413896800_thumb.jpg

post-17-0-71371800-1413896800_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 2
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy kremy różnych kolorów można ze sobą mieszać? ? Wiem pytanie trochę dziwne... otóż skóra jednych z moich butów ma generalnie kolor średni brąz ale z dosyć wyraźnym odcieniem bordowego/wiśni... jest to skóra z polskiej (niemieckiej) garbarni jaka miał min. TJ. Zależy mi na zachowaniu tego koloru. Mieszanka np kolor 039 z 010 (takie akurat mam w domu) Może rozwiązaniem jest kolor 026? z domieszką? Może jakiś inny kolor z palety Terrago lub Saphira. Bezbarwny krem? Będę wdzięczny za sugestie... Niestety jestem w tej części facetów, którzy z kolorami są na bakier... W załączeniu zdjęcia butów. Trudno uchwycić prawdziwy kolor...

post-4563-0-01714600-1424104339_thumb.jppost-4563-0-14175400-1424104340_thumb.jp

Opublikowano

Możesz mieszać :) Czasem jest to wręcz wskazane. Pomimo szerokiej palety kolorów, czasem pozostaje wrażenie, że jednak jakiegoś koloru brakuje, albo jakiegoś akcentu w kolorze - wtedy mieszanie to dobre rozwiązanie. Ponadto, samym mieszaniem możesz zrobić fajne efekty kolorystyczne a'la patynowanie, ale tu trzeba mieć już troszkę więcej wprawy.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Nie bawiłbym się w mieszanie.  Zanim dobierzesz kolor, wydasz majątek na kremy a stosowanie innych kolorów daje czasem ciekawsze efekty niż tego, który wydaje nam się właściwy. Osobiście pociągnął bym po nich kremem bordo. Uwielbiam czerwony refleksy, które uwidaczniają się dopiero w pełnym słońcu. Jeśli się nie spodoba, zawsze możesz je "wyzerować".

• Oceniam pozytywnie 1
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czy są istotne różnice pomiędzy nano protectorami Tarrago a Saphir?

Opinie są rozbieżne. W przypadku NANO akurat Tarrago moim zdaniem rozbiło bank ... ale to tylko moja opinia, której lepiej, by Francuzi nie usłyszeli ;)

Czy dobrze kojarzę, nubuk i zamsz nimi pokryte nie zmieniają głębi koloru, w przypadku lica staje się bardziej matowe?

W 95% przypadków jest tak, jak napisałeś. Rzadko, ale zdarzają się skóry, które reagują dość dziwnie, np. w modelu Helly Hansen Forester - dlatego zawsze polecam próbę na małym skrawku przed użyciem każdego środka do skór. 

• 1 rok później...
Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎02‎-‎07 o 15:06, saphir.pl napisał:

Trochę okazjonalnych promocji:

-40% -35% -30% -25% -20% ... różne takie perełki można tam znaleźć :) 

http://multirenowacja.pl/category/akcesoria-wieszaki

Jak dobrać rozmiar wieszaka na koszule gdzie mierzone koszule od szwa do szwa mają średnio 45-46 cm czyli dokładnie pomiędzy rozmiarami M/L ... lepiej wziąć większe czy mniejsze?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@FONos,

przeadresuj proszę zapytanie na e-mail sklepowy. Jak trzeba to support w razie wątpliwości pomierzy co trzeba i prześle dokładne informacje.

@pi_senny,
ten pierwszy to skuteczniejsza technologia NANO, aerozol, większe opakowanie. Ten drugi to standardowa technologia, atomizer, nieco mniej skuteczny, mniejsze opakowanie. 

• 1 rok później...
Opublikowano

Czym usunąć plamy (zrobione perfumami oraz czyścikiem do okularów) z brązowych rękawiczek, w kilku miejscach porobiły się ciemne plamy. Czytałem że kosmetyki do butów nie nadają się do rękawiczek. Może w ofercie mają Państwo jakieś środki?

rekawiczka.JPG