artb Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 11 minutes ago, blekit said: proszę o potwierdzenie obecności, żebym wiedział na ile osób zrobić rezerwację. Potwierdzam, Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Potwierdzam, Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Potwierdzam, Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Podajemy adres: ul. Ofiar Oświęcimskich 19 (duża brama wejściowa) schodami na drugie piętro, lokal ma numer 200a, na drzwiach logotypy wiec łatwo trafić Mapka: https://goo.gl/maps/GvrE4eWvHRp W razie gdyby ktoś nie mógł trafić (raczej niemożliwe) numer bezpośrednio do mnie (Tomasz) : 666038484 PS. Kontynuacje mamy po sąsiedzku Oczywiście także potwierdzam do rezerwacji - Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Potwierdzam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Potwierdzam - Piotr i to pomimo weekendowej wizyty teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Ja niestety nie dam rady, życzę udanego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Rezerwacja w Kontynuacji zrobiona Do zobaczenia w sobotę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Dziękuję wszystkim obecnym za miło spędzony wieczór i mam nadzieję, że takie spotkania zaczną się odbywać z większą regularnością Szczególne dzięki dla @Andells za możliwość zwiedzenia pracowni. Ja jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem i gorąco kibicuję Twojemu projektowi! Fajnie będzie, jeśli Wrocław przestanie w końcu być pustynią w obszarze szycia miarowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Również wielkie dzięki wszystkim za przybycie, ze swojej strony : z pewnością do następnego ! Wielkie dzięki również za ciepłe słowa! Oczywiście na kolejne spotkanie z cyklu BwB Wrocław już teraz zapraszamy do nas na "małe tkaninowe co nie co" w ramach "aperitif" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 To i ja się przyłączę Wielkie dzięki dla Wszystkich za znakomite spotkanie i przemiłe popołudnie/wieczór. Oby częściej! @Andells, podobnie jak @blekit trzymam kciuki za Twój projekt! pzdr. O.v.K. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Kolejne wielkie dzięki, dla wszystkich uczestników spotkania z wyróżnieniem dla @Andells. Życzę biznesowi wszystkiego najlepszego i będę z zaciekawieniem śledził jego rozwój. Oby tym spotkaniom udało się nadać jakiejś regularności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Koledzy, planujemy kolejne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Jesteśmy na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Taka mała sugestia, dosyć odległa czasowo ale warta przemyślenia. 24-25 czerwca odbywa się festiwal rumu we Wrocławiu może warto skorzystać z okazji i się spotkać przy okazji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Jak najbardziej za. Termin 24-25 wydaje się sympatyczny, jednak jest zbyt odległy bym mógł go zasugerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Może 13 maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 19 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 13 maja brzmi całkiem sensownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 My sie dostosujemy Wiec 13 maja jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Ja tym razem niestety się nie stawię. Belki starszego sierżanta i dodatek do żołdu same się nie zdobędą, o Legii Honorowej nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 5 minut temu, O.v.K. napisał: Ja tym razem niestety się nie stawię. Belki starszego sierżanta i dodatek do żołdu same się nie zdobędą, o Legii Honorowej nie wspominając Starszy sierżant jest słaby. Podwójnie złamane życie. U podchorążego jest przynajmniej gwiazdka nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 W "moich czasach" podchorążych nie było, a feldfebel to prawdziwa władza w kompanii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 To jak w końcu, coś się dzieje jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 Chyba umarło smiercia naturalna, moze przelozymy na inny dzien np w czerwcu ? Chetnie ugoscimy i polaczymy z ogladaniem marynarek A nastepnie mozna by sie przeniesc do jakiegos ciekawego pubu/moze jakies konkretne wydarzenie sie zbliza na czerwiec ? Jakies propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 Zabrakło chyba ostatecznego hasła/organizatora Ja jestem otwarty na terminy może być np. 20 maj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi