Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajemy adres: ul. Ofiar Oświęcimskich 19 (duża brama wejściowa) schodami na drugie piętro, lokal ma numer 200a, na drzwiach logotypy wiec łatwo trafić :)

Mapka:

https://goo.gl/maps/GvrE4eWvHRp

W razie gdyby ktoś nie mógł trafić (raczej niemożliwe) numer bezpośrednio do mnie (Tomasz) : 666038484 

PS. Kontynuacje mamy po sąsiedzku ;) 

Oczywiście także potwierdzam do rezerwacji - Tomasz

Opublikowano

Dziękuję wszystkim obecnym za miło spędzony wieczór i mam nadzieję, że takie spotkania zaczną się odbywać z większą regularnością :)

Szczególne dzięki dla @Andells za możliwość zwiedzenia pracowni. Ja jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem i gorąco kibicuję Twojemu projektowi! Fajnie będzie, jeśli Wrocław przestanie w końcu być pustynią w obszarze szycia miarowego :) 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Również wielkie dzięki wszystkim za przybycie, ze swojej strony : z pewnością do następnego ! :) Wielkie dzięki również za ciepłe słowa! Oczywiście na kolejne spotkanie z cyklu BwB Wrocław już teraz zapraszamy do nas na "małe tkaninowe co nie co" w ramach "aperitif" ;)  

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Kolejne wielkie dzięki,

dla wszystkich uczestników spotkania z wyróżnieniem dla @Andells. Życzę biznesowi wszystkiego najlepszego i będę z zaciekawieniem śledził jego rozwój.
Oby tym spotkaniom udało się nadać jakiejś regularności.

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
5 minut temu, O.v.K. napisał:

Ja tym razem niestety się nie stawię.

Belki starszego sierżanta i dodatek do żołdu same się nie zdobędą, o Legii Honorowej nie wspominając ;)

Starszy sierżant jest słaby. Podwójnie złamane życie. U podchorążego jest przynajmniej gwiazdka nadziei ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba umarło smiercia naturalna, moze przelozymy na inny dzien np w  czerwcu ? Chetnie ugoscimy i polaczymy z ogladaniem marynarek ;) A nastepnie mozna by sie przeniesc do jakiegos ciekawego pubu/moze jakies konkretne wydarzenie sie zbliza na czerwiec ? Jakies propozycje ?