damiance Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Koledzy, lista potencjalnych testerów jest w procesie "ciągłej" aktualizacji. Niebawem pojawią się nowe testy, produktów i usług kolejnej firmy. Miedzy innymi będzie do przetestowania usługa dopasowania marynarki z wieszaka, z ingerencją wykraczającą poza "skrócenie rękawów" - w związku z tym poszukujemy kandydata na testera, z własną marynarką. Tester nic nie płaci za usługę, testuje i ponosi ryzyko Nie można wykluczyć, że w tym wątku będziemy uskuteczniać poszukiwania testerów w przyszłości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszT. Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Jakie przeróbki wchodzą w grę? Zwężenie ramion również? Jeżeli tak, to chętnie zgłosiłbym się do testu z marynarką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szego Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Mam marynarkę, która przydaloby sie wytaliowac, zwezic rekawy i je skrocic. Talze rowniez sie zglaszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzyDe Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Mam jedną marynarkę (byle jaką muszę przyznać), którą spisałem na straty bo jest za duża mniej więcej o rozmiar, także jeżeli ryzyko jest spore to mogę się podjąć, w razie niewypału nie będzie szkoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dar Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Czy są preferencje lokalizacyjne zamieszkania testera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beny23 Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Zgłaszam się jeżeli można wysyłać/przywieźć ze sobą z USA Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi78 Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 To ja tez sie zgłaszam na testera . Marynarek do przeróbek mam 5 , wiec jest w czym wybierać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkiusz Posted May 28, 2016 Report Share Posted May 28, 2016 Niedawno miałem kłopot z marynarką, ale już załatwiłem we własnym zakresie. Gdzie można się zapisać na przyszłe testy? Jeśli tu - zgłaszam się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PantaRhei Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 na poprawki czekają dwie marynarki oraz płaszcz.... Warszawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted May 30, 2016 Author Report Share Posted May 30, 2016 Koledzy, dziękuję za zgłoszenia. Ostatecznie zobaczymy co z tym pomysłem na test zrobić. Kto jest z Warszawy lub bliskich okolic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanctim Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Jeżeli Łódź to bliska okolica to jeszcze ja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yacoob Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Ja też Łódź/Warszawa Mam do poprawki za dużą marynarkę letnią Barutti. Sporo do wytaliowania, rękawy do poprawy byc może ramiona tez będą wymagac korekty. Jeszcze ze dwie marynarki nie są idealnie dopasowane ale zakres poprawek byłby mniejszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkiusz Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Wawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesniowski Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Także Łódź/Warszawa. Niedawno okazyjnie zdobyłem bawełnianą marynarkę ale okazała się być słabo dopasowana. Zamiast sprzedawać, chętnie poeksperymentuje. Plusem bądź minusem może być fakt, że byłby to mój pierwszy kontakt z krawcem jeśli chodzi o bardziej rozbudowane przeróbki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksnagalski Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Jeżeli byłby potrzebny tester z Poznania - zgłaszam się Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzewyozdobne Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Tester z Lublina obecny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awokado Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Szukacie jeszcze testerów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts