damiance Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Koledzy, lista potencjalnych testerów jest w procesie "ciągłej" aktualizacji. Niebawem pojawią się nowe testy, produktów i usług kolejnej firmy. Miedzy innymi będzie do przetestowania usługa dopasowania marynarki z wieszaka, z ingerencją wykraczającą poza "skrócenie rękawów" - w związku z tym poszukujemy kandydata na testera, z własną marynarką. Tester nic nie płaci za usługę, testuje i ponosi ryzyko Nie można wykluczyć, że w tym wątku będziemy uskuteczniać poszukiwania testerów w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Jakie przeróbki wchodzą w grę? Zwężenie ramion również? Jeżeli tak, to chętnie zgłosiłbym się do testu z marynarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Mam marynarkę, która przydaloby sie wytaliowac, zwezic rekawy i je skrocic. Talze rowniez sie zglaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Mam jedną marynarkę (byle jaką muszę przyznać), którą spisałem na straty bo jest za duża mniej więcej o rozmiar, także jeżeli ryzyko jest spore to mogę się podjąć, w razie niewypału nie będzie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Czy są preferencje lokalizacyjne zamieszkania testera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Zgłaszam się jeżeli można wysyłać/przywieźć ze sobą z USA Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 To ja tez sie zgłaszam na testera . Marynarek do przeróbek mam 5 , wiec jest w czym wybierać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Niedawno miałem kłopot z marynarką, ale już załatwiłem we własnym zakresie. Gdzie można się zapisać na przyszłe testy? Jeśli tu - zgłaszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 na poprawki czekają dwie marynarki oraz płaszcz.... Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 30 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Koledzy, dziękuję za zgłoszenia. Ostatecznie zobaczymy co z tym pomysłem na test zrobić. Kto jest z Warszawy lub bliskich okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Jeżeli Łódź to bliska okolica to jeszcze ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Ja też Łódź/Warszawa Mam do poprawki za dużą marynarkę letnią Barutti. Sporo do wytaliowania, rękawy do poprawy byc może ramiona tez będą wymagac korekty. Jeszcze ze dwie marynarki nie są idealnie dopasowane ale zakres poprawek byłby mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Wawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Także Łódź/Warszawa. Niedawno okazyjnie zdobyłem bawełnianą marynarkę ale okazała się być słabo dopasowana. Zamiast sprzedawać, chętnie poeksperymentuje. Plusem bądź minusem może być fakt, że byłby to mój pierwszy kontakt z krawcem jeśli chodzi o bardziej rozbudowane przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksnagalski Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Jeżeli byłby potrzebny tester z Poznania - zgłaszam się Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzewyozdobne Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 Tester z Lublina obecny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awokado Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 Szukacie jeszcze testerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi