Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapoczątkować dyskusję o marce MOMA. Choć wiele z ich modeli nie pretenduje do miana butów klasycznych, to jednak jest parę moim zdaniem perełek. Mam kilka par i muszę powiedzieć, że jakość tych butów jest porównywalna do Barkerów z niższych lini czy Meerminów.

Opublikowano

Chciałbym zapoczątkować dyskusję o marce MOMA. Choć wiele z ich modeli nie pretenduje do miana butów klasycznych, to jednak jest parę moim zdaniem perełek. Mam kilka par i muszę powiedzieć, że jakość tych butów jest porównywalna do Barkerów z niższych lini czy Meerminów.

perełki ?

Opublikowano

Zaprezentuj zatem te perełki, chętnie zobaczymy

Opublikowano

Oglądałem kiedyś buty Moma we włoskim sklepie, niestety większość nadawała się do wątku "Źródła obuwniczej brzydoty", choć 2 -3 pary, które wziąłem do ręki (najmniej brzydkie), sprawiały wrażenie niezłej jakości, szczególnie skóry. Na obronę mogę jedynie dodać, że na żywo wyglądają lepiej niż na ich stronie, bo tam w większości koszmary niewyobrażalne! http://www.moma.it/it/m-ss-2016/

Opublikowano

Oglądałem kiedyś buty Moma we włoskim sklepie, niestety większość nadawała się do wątku "Źródła obuwniczej brzydoty", choć 2 -3 pary, które wziąłem do ręki (najmniej brzydkie), sprawiały wrażenie niezłej jakości, szczególnie skóry. Na obronę mogę jedynie dodać, że na żywo wyglądają lepiej niż na ich stronie, bo tam w większości koszmary niewyobrażalne! http://www.moma.it/it/m-ss-2016/

Jest i wersja na lato.

Moma, jeśli ją masz, pokaż jak się prezentują, bo może na żywo wyjdzie lepiej ;)

22603_intr4111_nero_arizona_nero.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

"W wielu modelach robią takie nacięcie, mówią, że to taki styl  :)"

@wiltom Jakie to ma znaczenie przy takim stylu? :)

@Hush to zwykła ciekawość wynikająca przez wszystkim z prezentowanej na ebay-u ceny :)

Styl pozostawiam bez komentarza. Oglądając zdjęcia na stronie producenta stwierdziłem, że nie zakupię żadnych z prezentowanych tam butów ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.