Moma Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Chciałbym zapoczątkować dyskusję o marce MOMA. Choć wiele z ich modeli nie pretenduje do miana butów klasycznych, to jednak jest parę moim zdaniem perełek. Mam kilka par i muszę powiedzieć, że jakość tych butów jest porównywalna do Barkerów z niższych lini czy Meerminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcous Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Chciałbym zapoczątkować dyskusję o marce MOMA. Choć wiele z ich modeli nie pretenduje do miana butów klasycznych, to jednak jest parę moim zdaniem perełek. Mam kilka par i muszę powiedzieć, że jakość tych butów jest porównywalna do Barkerów z niższych lini czy Meerminów. perełki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepo Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Serio? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonkrulewicz Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 To chyba desperacka próba nabicia postów, żeby można było stworzyć temat w dziale "sprzedam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Spokojnie, oprócz postów i stażu, wymagana jest jeszcze zgoda Moderatora 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Posted March 30, 2016 Author Report Share Posted March 30, 2016 Widzę dużo bezpodstawnej podejrzliwości. Argumenty cholernie merytoryczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Chciałbym zapoczątkować dyskusję o marce MOMA. Choć wiele z ich modeli nie pretenduje do miana butów klasycznych, to jednak jest parę moim zdaniem perełek. Mam kilka par i muszę powiedzieć, że jakość tych butów jest porównywalna do Barkerów z niższych lini czy Meerminów. Zaprezentuj zatem te perełki, chętnie zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Posted March 30, 2016 Author Report Share Posted March 30, 2016 Zaprezentuj zatem te perełki, chętnie zobaczymy Mnie się podobają te oksfordy http://www.ebay.pl/itm/MOMA-MOMA-16605-Splendid-grigio-/172127482854?var=&hash=item281398f3e6:m:m07N_rlBvAccJ1cD0_nlOaQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koval Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 I nie przeszkadza Ci, że w nowych butach podeszwa się rozwarstwia?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Posted March 30, 2016 Author Report Share Posted March 30, 2016 Wyjaśniałem to z producentem. W wielu modelach robią takie nacięcie, mówią, że to taki styl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hargin Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Masakra.... 1300zł za takie potworki ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupin Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 To obuwie szyte? Na stronie nie widnieje żadna informacja o ewentualnej metodzie szycia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolekcjoner21 Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Oglądałem kiedyś buty Moma we włoskim sklepie, niestety większość nadawała się do wątku "Źródła obuwniczej brzydoty", choć 2 -3 pary, które wziąłem do ręki (najmniej brzydkie), sprawiały wrażenie niezłej jakości, szczególnie skóry. Na obronę mogę jedynie dodać, że na żywo wyglądają lepiej niż na ich stronie, bo tam w większości koszmary niewyobrażalne! http://www.moma.it/it/m-ss-2016/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hush Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 "W wielu modelach robią takie nacięcie, mówią, że to taki styl :)" @wiltom Jakie to ma znaczenie przy takim stylu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Oglądałem kiedyś buty Moma we włoskim sklepie, niestety większość nadawała się do wątku "Źródła obuwniczej brzydoty", choć 2 -3 pary, które wziąłem do ręki (najmniej brzydkie), sprawiały wrażenie niezłej jakości, szczególnie skóry. Na obronę mogę jedynie dodać, że na żywo wyglądają lepiej niż na ich stronie, bo tam w większości koszmary niewyobrażalne! http://www.moma.it/it/m-ss-2016/ Jest i wersja na lato. Moma, jeśli ją masz, pokaż jak się prezentują, bo może na żywo wyjdzie lepiej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beny23 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Niezłe cichobiegi. Mnie zastanawia kto kupuje takie wypaczenie obuwnicze?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denior Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Niezłe cichobiegi. Mnie zastanawia kto kupuje takie wypaczenie obuwnicze?! Może rzymski legionista, rekonstrukcja historyczna, te sprawy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parmigiano Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 We Włoszech jest całkiem spora grupa producentów butów mieszcząca się w takich klimatach.Ceny potrafią mocno zaskoczyć,czasami mam wrażenie,że czym buty mocnie udziwnione tym cena mocniej szybuje w góre:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupin Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 "W wielu modelach robią takie nacięcie, mówią, że to taki styl :)" @wiltom Jakie to ma znaczenie przy takim stylu? @Hush to zwykła ciekawość wynikająca przez wszystkim z prezentowanej na ebay-u ceny Styl pozostawiam bez komentarza. Oglądając zdjęcia na stronie producenta stwierdziłem, że nie zakupię żadnych z prezentowanych tam butów Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 No i popsuliście wszystko, a kolega Moma chciał przecież dobrze dla Moma. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajac Poziomka Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Szkoda, że wątki bardziej merytoryczne nie mają takiego powodzenia jak ten Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Chyba nie ma sensu tego kontynuować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts