Moma Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Chciałbym zapoczątkować dyskusję o marce MOMA. Choć wiele z ich modeli nie pretenduje do miana butów klasycznych, to jednak jest parę moim zdaniem perełek. Mam kilka par i muszę powiedzieć, że jakość tych butów jest porównywalna do Barkerów z niższych lini czy Meerminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Chciałbym zapoczątkować dyskusję o marce MOMA. Choć wiele z ich modeli nie pretenduje do miana butów klasycznych, to jednak jest parę moim zdaniem perełek. Mam kilka par i muszę powiedzieć, że jakość tych butów jest porównywalna do Barkerów z niższych lini czy Meerminów. perełki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Serio? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 To chyba desperacka próba nabicia postów, żeby można było stworzyć temat w dziale "sprzedam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Spokojnie, oprócz postów i stażu, wymagana jest jeszcze zgoda Moderatora 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moma Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Widzę dużo bezpodstawnej podejrzliwości. Argumenty cholernie merytoryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Chciałbym zapoczątkować dyskusję o marce MOMA. Choć wiele z ich modeli nie pretenduje do miana butów klasycznych, to jednak jest parę moim zdaniem perełek. Mam kilka par i muszę powiedzieć, że jakość tych butów jest porównywalna do Barkerów z niższych lini czy Meerminów. Zaprezentuj zatem te perełki, chętnie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moma Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Zaprezentuj zatem te perełki, chętnie zobaczymy Mnie się podobają te oksfordy http://www.ebay.pl/itm/MOMA-MOMA-16605-Splendid-grigio-/172127482854?var=&hash=item281398f3e6:m:m07N_rlBvAccJ1cD0_nlOaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 I nie przeszkadza Ci, że w nowych butach podeszwa się rozwarstwia?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moma Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Wyjaśniałem to z producentem. W wielu modelach robią takie nacięcie, mówią, że to taki styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Masakra.... 1300zł za takie potworki ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 To obuwie szyte? Na stronie nie widnieje żadna informacja o ewentualnej metodzie szycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Oglądałem kiedyś buty Moma we włoskim sklepie, niestety większość nadawała się do wątku "Źródła obuwniczej brzydoty", choć 2 -3 pary, które wziąłem do ręki (najmniej brzydkie), sprawiały wrażenie niezłej jakości, szczególnie skóry. Na obronę mogę jedynie dodać, że na żywo wyglądają lepiej niż na ich stronie, bo tam w większości koszmary niewyobrażalne! http://www.moma.it/it/m-ss-2016/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 "W wielu modelach robią takie nacięcie, mówią, że to taki styl :)" @wiltom Jakie to ma znaczenie przy takim stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Oglądałem kiedyś buty Moma we włoskim sklepie, niestety większość nadawała się do wątku "Źródła obuwniczej brzydoty", choć 2 -3 pary, które wziąłem do ręki (najmniej brzydkie), sprawiały wrażenie niezłej jakości, szczególnie skóry. Na obronę mogę jedynie dodać, że na żywo wyglądają lepiej niż na ich stronie, bo tam w większości koszmary niewyobrażalne! http://www.moma.it/it/m-ss-2016/ Jest i wersja na lato. Moma, jeśli ją masz, pokaż jak się prezentują, bo może na żywo wyjdzie lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Niezłe cichobiegi. Mnie zastanawia kto kupuje takie wypaczenie obuwnicze?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Niezłe cichobiegi. Mnie zastanawia kto kupuje takie wypaczenie obuwnicze?! Może rzymski legionista, rekonstrukcja historyczna, te sprawy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 We Włoszech jest całkiem spora grupa producentów butów mieszcząca się w takich klimatach.Ceny potrafią mocno zaskoczyć,czasami mam wrażenie,że czym buty mocnie udziwnione tym cena mocniej szybuje w góre:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 "W wielu modelach robią takie nacięcie, mówią, że to taki styl :)" @wiltom Jakie to ma znaczenie przy takim stylu? @Hush to zwykła ciekawość wynikająca przez wszystkim z prezentowanej na ebay-u ceny Styl pozostawiam bez komentarza. Oglądając zdjęcia na stronie producenta stwierdziłem, że nie zakupię żadnych z prezentowanych tam butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 No i popsuliście wszystko, a kolega Moma chciał przecież dobrze dla Moma. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Szkoda, że wątki bardziej merytoryczne nie mają takiego powodzenia jak ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Chyba nie ma sensu tego kontynuować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi