+Immune+ Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Miejsce moim zdaniem słabe - wolałbym piwo w jakieś przytulnej spelunie. Widać macie parcie na Nowy Świat/Chmielną jak zawsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Jak znasz jakąś spelunę w pobliżu to zarzuć.. może pawilony wewątrz NŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Piwiarnia przy wodzie na Kępie Potockiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Panowie Kępa potocka jest strasznie daleko. Czeska Baszta, godzina 20.00, zejście na solec, na samym dole jest kebab, piętro wyżej czeska baszta. Jak sama nazwa wskazuje piwo z Czech. Jeden przystanek tramwajem od Nowego Światu! Są tam także przyjemne zakąski np smazeny syr, utopenec http://pl-pl.facebook.com/pages/Czeska- ... 626?v=info Wieżyca A-22 Mostu im.Ks.J.Poniatowskiego, 00-385 Warszawa (wejście z betonowych schodów mostu, na przeciwko Centrum Handlowego Arkada od strony ulicy Solec, po przekątnej Carrefour Express, I piętro kondygnacji wieżycy mostu). "Na przeciwko baru na piwnego maniaka czekają 3 przeładowane po brzegi lodówki ze złocistym płynem. Co w nich znajdzie? Krakonosy, Otakara, Zavisa, Hradebniego, Dudaka, Krala Sumavego, Extra z Janacka, Demona Polotmavego, Breznaka, Louny, Zlatopramena, Chotebora, Pardubickiego Portera, Chodovary, Tambory, Postrizinske piwa, Eggenbergi, Bernardy, Klastery, Kozle, Staroprameny, piwa z Cernej Hory, piwa z Vyskova." Pasuje? Jeśli miejsc nie będzie, albo nie będzie nam pasowało to możemy pójść na śledzika do knajpy Solec 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Pod palma od 20 i zdecydujemy co dalej? Na Hozej jest kilka fajnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Demokracja cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Termin dzisiejszy zaproponował kolega bigbadwolf viewtopic.php?f=7&t=977&start=38 więc może kazać mu wybrać? Bardzo mi się czeska propozycja Zakiego podoba. Żeby nie było że zawsze się z nim spieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Pod palma od 20 i zdecydujemy co dalej? Na Hozej jest kilka fajnych miejsc.OK, tak zróbmy będzie prościej jak już się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Panowie, the clock is ticking. Moze faktycznie spotkajmy sie pod palma, jak proponuje +Immune+, po czym zdecydujemy, gdzie sie stamtad udajemy. Zaki - stamtad jest tez blisko do Poniatowszczaka, wiec Twoja propozycja na pewno bedzie miala spore szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Panowie ja optuję za czeską basztą, bo co będzie jak zacznie mocno padać? Jest i ciekawie i oryginalnie, a o to chodzi w naszych spotkaniach. Bierhalle to faktycznie temat oklepany, a pod palmą wszyscy się nie schowamy. Jeśli będzie mocno padać to spotkamy się w czeskiej baszcie, jeśli nie to pod palmą. W deszczu nie będzie czasu na ustalenie, czekanie na spóźnialskich i wylądujemy na jakimś kiepskim fabrycznym piwie, podanym bez piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Ja byłem opóźniony już na starcie 1,5 h i dałem sobie spokój z wyjściem z domu. Zrobiłem zdjęcia butów od TJ i zaraz wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Działo się, oj, działo... Jak to dobrze, że nie dałem się namówić kolegom na śledzika, bo chyba bym dzisiaj nie wstał. Kolega +Immune+, jak to się mówi, made my day, przynosząc mi parę kapitalnych czarnych wiedenek, które dotarły do Warszawy w piorunującym tempie. Tak więc, kto obserwował nasz stół, mógł zobaczyć grupę (wciąż jeszcze) młodych dżentelmentów raczących się czeskim piwem i z uwagą studiujących napis 'Rendenbach' na podeszwie Nowych, Wspaniałych Butów niżej podpisanego i przeglądających próbniki wełen, kaszmirów i tweedów (very cool stuff), które przyniósł Zaki. Można by pomyśleć, że to zwyczajny, wręcz pospolity widok, ale nie - do tego stopnia, że jeden z klientów pubu podszedł do mnie i bardzo grzecznie zapytał WTF was going on here. Może nie tymi słowy, bo naprawdę był miły, ale wyraźnie wzbudziliśmy małą sensację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Na śledziku było spokojnie. Obyło się bez mocnych trunków, za to poszły podwójne porcje Szarmantem dnia został jednogłośnie kolega +Immune+ jako mafioso z Chicago w dwurzędówce seeersukcer, jasnych spodniach i białych bucksach. Czekamy na zdjęcie w cjmdns, żeby inni też mogli docenić stylizację. Właściciel piwiarni na koniec krzyknął: "Szlachta wychodzić", co może wskazywać na rodzaj odbioru społecznego jaki wywołujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Jeden z siedzących przy stoliku obok, już ośmielony, podszedł i przepraszając zapytał jaką reprezetujemy grupę/siłę/opcję (nie pamiętam jakiego dokładnie słowa użył) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Pub w baszcie to świetne miejsce z wyśmienitym piwem. Śledzik trochę się przedłużył i zostaliśmy z Immune nagle sami, nawet nie wiem kiedy reszta ekipy się zawinęła z Dr. Szarmantem na czele BTW - kolega ze spotkania zainteresowany monkami sassetti - proszę info na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Filip, ja do domu nie dotarlem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 To gdzie jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Pewnie w pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Siedze zmasakrowany w pracy.. ..i pomyslec, że tamta taksowka miala mnie pierwotnie zawiezc do domu. Obiecuje, już nigdy wiecej debilnych pomyslow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Prosto z imprezy pojechałeś do pracy? To o której się skończył ten śledzik? Siedze zmasakrowany w pracy.. ..i pomyslec, że tamta taksowka miala mnie pierwotnie zawiezc do domu. Obiecuje, już nigdy wiecej debilnych pomyslow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Ja dotarłem po 3 do domu - i to tylko dlatego, że znalazłem szybko taksówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Siedze zmasakrowany w pracy.. ..i pomyslec, że tamta taksowka miala mnie pierwotnie zawiezc do domu. Takie historie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Hehe, zorganizujcie kiedyś takie spotkanie pod kątem przyjezdnych też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 To głupio zapytam- co było między śledziem a pracą? Ja zwlokłem się z łóżka o 14... cierpię bardzo i dziś nie przyłożę się do pomnażania narodowego bogactwa. P.S. Pożyczyłem 30 zł na taksówkę, ale nie wiem od kogo... Komu mam oddać panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Wziąłeś ode mnie, jak jeszcze miałem pieniądze. A tak chciałem sobie po powrocie z urlopu uszyć marynarkę. To głupio zapytam- co było między śledziem a pracą?Dwa kluby, go-go i jakaś speluna na Puławskiej, o której istnieniu nie miałem wcześniej pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi