Crampooo Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 A co panowie powiecie o marce Vesari? Planuję zakupić garnitur tej firmy z okazji studniówki, matury Miał ktoś styczność z tą marką? Słyszałem że jest to marka z grupy Vistula, ale nie wiem jak bardzo odbiega jakością od starszej siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 niziutka półka, materiały z domieszką wełny, mizerne wykonanie i wzornictwo - nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crampooo Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 znajdę coś lepszego za 800zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Mnie Luigi Vesari kojarzy się z ponadczasowym wzornictwem, którego czas się nie ima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rattaman Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Ubrania casualowe i sportowe. Sporo sztucznych materialow i czesto dosc krzykliwy design (wielkie napisy itp.). W Polsce widzialem jeszcze w RC. Sporo robią w ChRLD. Do czego się przyznają tutaj: http://www.armatadimare.com/gb_en/company/ Nie jest to żaden szał ani żadna wielka marka. Mnie od nich odstrasza to, że metka jest bodaj dwujęzyczna, a jednym z tych języków jest polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 znajdę coś lepszego za 800zł? bez większego problemu kupisz garnitur z wełny - jedż do dowolnego centrum outletowego - wiekszość sklepów męskich w sieci Factory wprowadziło dodatkowe zniżki (aplikacja Qpony na smartfon) na poziomie 20-25%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2014 Panowie, mam takie trzy marki do zidentyfikowania. 1. Avant Garde (Niemcy) 2. Trama Amedeo (chyba Włochy) 3. Butterworth &Robert (Anglia) O tej ostatniej trochę informacji znalazłem,, lecz nic szczególnego poza podstawowymi informacjami, gdzie się znajduje. Nic o jakości, cenie produktów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Czy ktos zna moze marke Drescott Clothes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan_Z Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Slyszał ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JayJay Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Znacie buty Paolo Sartori? www.calzaturificiosartori.it/ Na forum pojawia sie dwa razy bez komentarzy praktycznie. Ostatnio znalazłem w TKMaxx całkiem ładne broguesy w dobrej cenie i zastanawiam się nad ich zatrzymaniem, tylko nie jestem w stanie odpowiednio ocenić jakości buta niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPHISTO FAN Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Pewnie wychodzę na głupka odpisując na ten post, który zapewne jest jedynie półżartem , ale napiszę tylko, że J.M. Weston to taka sama legenda jak brytyjski Crockett and Jones lub Church's. Jeżeli chodzi o półkę jakościową RTW to jest to najwyższa półka butów RTW dostępnych na rynku, z wyłączeniem butów RTW szytych przez najlepsze na świecie zakłady szewstwa miarowego. Wczoraj pewien Paryżanin powiedział, że markę J.M. WESTON spotkała przykra sytuacja. Ponieważ ze względu na prestiż, jakość i cenę stała się ulubioną marką szefów półświatka narkotykowego i przestępczego... Przez to straciła u innych klientów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 BMW wśród butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Rozumiem, że w Paryżu szefowie półświatka narkotykowego i przestępczego są osobami powszechnie rozpoznawalnymi, szczególnie wśród innych klientów marki? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPHISTO FAN Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Rozumiem, że w Paryżu szefowie półświatka narkotykowego i przestępczego są osobami powszechnie rozpoznawalnymi, szczególnie wśród innych klientów marki? Pozdrawiam. Tak, a u nas to nie:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Witam ostatnio w TK maxx znalazłem fajne chinosy firmy Vigano, na metce niby "made in Italy". Ktoś zna może tę firmę, jaka jakość ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Też próbowałem się coś dowiedzieć w wątku TKMAXX. Kupiłem 'kanty' tej firmy. Robią b. dobre wrażenie. Spodnie uszyte akurat w Rumunii, ale inne oglądane były 'made in Italy'. W sieci dużo ciekawych wzorów tej firmy (ale raczej na stronie firmowej, a słaba oferta w sklepach). Duży rostrzał cenowy. Moje znalazłem w jakimś sklepie w USA za 500$ (chyba na zasadzie jak włoskie to modne, a jak włoskie i modne to musi być drogie). Na Ebay.it bardzo dziwna sytuacja, bardzo mała podaż i niskie ceny (50euro). Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Slyszał ktoś coś? http://www.mq.se/herr/varumarken/black/ patrząc po cenach to średnio niska półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Też próbowałem się coś dowiedzieć w wątku TKMAXX. Kupiłem 'kanty' tej firmy. Robią b. dobre wrażenie. Spodnie uszyte akurat w Rumunii, ale inne oglądane były 'made in Italy'. W sieci dużo ciekawych wzorów tej firmy (ale raczej na stronie firmowej, a słaba oferta w sklepach). Duży rostrzał cenowy. Moje znalazłem w jakimś sklepie w USA za 500$ (chyba na zasadzie jak włoskie to modne, a jak włoskie i modne to musi być drogie). Na Ebay.it bardzo dziwna sytuacja, bardzo mała podaż i niskie ceny (50euro). Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka możesz dać namiar na stronę firmową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Znalazłem dwie: http://www.vpipants.com/ http://www.vigano20050.com/ a na fejsie: https://it-it.facebook.com/VPIPANTS są również te dwie strony i chyba dotyczą tej samej firmy. część spodni metkowawna Vigano' część VPI. Nie rozkminiałem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Z tego co wyczytałem VPI lina bardziej młodzieżowa Tu jeszcze fejs https://www.facebook.com/ViganoSrl https://www.facebook.com/Outlet-Vigano-154911484883050/?skip_nax_wizard=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Bardzo jestem ciekaw opinii doświadczonych kolegów. Dziś np. kupiłem intensywnie granatowe bawełniane spodnie tej firmy (pisałem w wątku dedykowanym). Wyglądają porządnie, porownywalnie z Hiltl. Oglądam zdjęcia bardzo różnorodnych kolorów, krat itd i będę zaglądał do TK. Może się trafią. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 6 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2016 Kolejny włoski 'wynalazek' z TKmaxx. Ładnie wykończone. Materiał średnio mi się podoba (dekatyzowana(?) bawełna + 3% elastanu, może być efekt 'wyświechtania') ale faktura i kolor (ciemniejszy niż na foto) fajne. W odróżnieniu od omawianych wyżej Vigano nie ma tu możliwości poszerzania nogawek. Innych minusów moje niedoświadczone oko nie widzi. Spotkaliście się z ta marką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 W TK Maxx widuję nieraz rzeczy włoskiej firmy Circolo 1901. Ktoś zna tą firmę, jak z jakością ich wyrobów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Koledzy, pytanie z natury detektywistycznej. Byłem na spotkaniu z klientem który miał koszulę ze świetnie skrojonym kołnierzykiem button down. Nie wypadało mi się pytać o jej markę, ale zauważyłem na kieszeni piersiowej dyskretny symbol- romb i wpisane w środek G lub C. Czy ktoś może wie czy to symbol jakiejś marki czy może monogram? Dodam, że klient jest Holendrem. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 50 minut temu, michal. napisał: Koledzy, pytanie z natury detektywistycznej. Byłem na spotkaniu z klientem który miał koszulę ze świetnie skrojonym kołnierzykiem button down. Nie wypadało mi się pytać o jej markę, ale zauważyłem na kieszeni piersiowej dyskretny symbol- romb i wpisane w środek G lub C. Czy ktoś może wie czy to symbol jakiejś marki czy może monogram? Dodam, że klient jest Holendrem. Ktoś coś? gant? http://www.logo-designer.co/clothing-brand-gant-reveals-new-logo-and-visual-identity/ pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi