proceleusmatyk Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Widzę mnóstwo guzików i łyżkę do butów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Widzę, że ta przypadłość dotyka coraz szersze grono forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 To epidemia - nie zdziwię się jak ktoś na własną ręke "wyprodukuje" łyżkę do butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
combat100 Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 saphir.pl mi by się 43 wkładka przydała złożyłem niedawno zamówienie na multirenowacja, ale nie wiem dlaczego na pw nie mogłem napisac w sprawie tego rabaciku dla forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Witaj! Nowi użytkownicy forum mają zablokowaną opcję wysyłania PW. Bodajże, po 3 postach na forum blokada ustępuje Jeżeli chodzi o wkładki skontaktuj się z nami mailowo - damy radę pozdrawiam d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar Tholomai Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Witaj! Nowi użytkownicy forum mają zablokowaną opcję wysyłania PW. Bodajże, po 3 postach na forum blokada ustępuje Jeżeli chodzi o wkładki skontaktuj się z nami mailowo - damy radę pozdrawiam d Po 5 postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 O i sprawa jasna Wiek postępuje, pamięci nie starcza (operacyjnej też - RAMu dokupię) haha Dzięki za sprostowanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Fotorelacja w obcym języku, ale od czego mamy google translator http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=10788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 saphir.pl mi by się 43 wkładka przydała złożyłem niedawno zamówienie na multirenowacja, ale nie wiem dlaczego na pw nie mogłem napisac w sprawie tego rabaciku dla forumowiczów. Byłem pewien, że coś się uchowało w rozmiarze 43. Niestety po obniżce cen - wymiotło Przykro mi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Ciekawy wpis i zestawienie: http://www.hangerproject.com/closet/blo ... omparison/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 Dla zainteresowanych - dodatkowy rabat do zgarnięcia w rofilu FB: http://www.facebook.com/multirenowacja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 W dniach 11-13.09.2012 będziemy obecni z naszą ofertą na Międzynarodowych Targach Poznańskich w Salonie Obuwia, Skóry i Wyrobów Skórzanych. Wydarzenie to odbywa się w ramach Targów Mody Poznań Fashion Fair. Znajdziecie nas Państwo w Pawilonie 7 / Stoisko 12 pod szyldem MULTIRENOWACJA.PL W Salonie Obuwia, Skóry i Wyrobów Skórzanych BTS swoją ofertę prezentują producenci i dystrybutorzy: [*:1nvz9j06] obuwia [*:1nvz9j06] galanterii skórzanej [*:1nvz9j06] odzieży skórzanej [*:1nvz9j06] skór [*:1nvz9j06] dodatków obuwniczych i kaletniczych [*:1nvz9j06] maszyn Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z naszą ofertą handlową i wypróbowania prezentowanych produktów. http://bts.mtp.pl/ Trochę fotek z poprzednich Targów: http://multirenowacja.blogspot.com/search/label/Targi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Szukam pudełek na pastę do butów (mogą być puste) o wymiarach: 5 cm (szer.), 1,5 cm (gł.). Nie jestem pewien, jaka to pojemność, ok. 20-25 ml. Przydałyby mi się w podróży, a mam tylko dwa takie. Na stronie Saphira niestety takowych nie znalazłem. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 A mogą być słoiczki? Jak do Pommadierów Saphir lub Shoe Cream Tarrago? Co tam chcesz włożyć. Ile sztuk potrzebujesz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Pudełka wypełnię woskiem, ew. kremem - wyglądają tak samo jak zwykłe 50- i 100-mililitrowe. Mam takie sprytne pudełko w kształcie walca, dzięki któremu akcesoria nie walają się po torbie. Mieści dwa takie malutkie pudełeczka na wosk, miniszczotkę i szmatkę. Były tam dwa inne zbędne akcesoria, które wyrzuciłem, dzięki czemu mam miejsce na jeszcze 4 pudełeczka (jak się uprę). Więc przydałyby się 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Sprecyzujmy Puszki po pastach - 50 lub 100ml są OK A słoiczki 25ml: Takie: Lub takie: Odpadają? Nie obiecuję że będzie, ale zajrzę do takiej jednej szafki. Jak coś znajdę dam znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Kup w markecie najtańszą pastę do butów w metalowej puszce, zawartość wyrzuć i wyjdzie taniej niż sama przesyłka od Saphira. No chyba, że puszka musi być marki Saphir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 haha - genialne Nie mam pojęcia dlaczego na to nie wpadłem Chyba problem rozwiązany. Jeżeli jednak obstawiasz puszki z pszczołą to przy okazji jakiegoś zamówienia w uwagach dopisz "+puste puszki/słoiczki po pastach saphir - uzgodniono z saphir.pl" Ewentualnie zgłoś się na priv - dogadamy się jak będzie Ci wygodniej. Jak możemy, pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Ok, zaprezentuję, o co chodzi Słoiczki niestety nie pasowałyby do tego walca. Z kolei w zwykłym sklepie chyba nie będzie puszek o tak małej pojemności :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Tak czy inaczej. Zobaczę w tygodniu co tam mamy i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Na zbyciu mamy kilka takich pustych puszek. Jeżeli pasują, proszę o priv dogadamy detale. Innych niestety brak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Kolejna para "butów Nike'a" od Saphira przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Niech to szlag Znowu pudełka zastępcze w użyciu? Pewnie pożar był i spaliły się normalne ... eeee słabe ... ukradli ... eeee też nie ... na poczcie zamienili - tak Oni takie numery robią Zrobimy z tym porządek, zrobimy ... jeszcze trochę i nie będzie wpadek :) Ale z czego wtedy będziecie się śmiali? hehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Nie no, to tylko pudełko jednak do transportu, więc nie jest to jakaś ujma. ale pośmiać się zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierre Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Hehe mnie też zaskoczyło pudełko najek, myślałem że jestem dzięki temu wyjątkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi