Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

saphir.pl mi by się 43 wkładka przydała :)

złożyłem niedawno zamówienie na multirenowacja, ale nie wiem dlaczego na pw nie mogłem napisac w sprawie tego rabaciku dla forumowiczów.

Byłem pewien, że coś się uchowało w rozmiarze 43. Niestety po obniżce cen - wymiotło :(

:(

Przykro mi.

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

post-73-13658922562091_thumb.jpg

W dniach 11-13.09.2012 będziemy obecni z naszą ofertą na Międzynarodowych Targach Poznańskich w Salonie Obuwia, Skóry i Wyrobów Skórzanych. Wydarzenie to odbywa się w ramach Targów Mody Poznań Fashion Fair.

Znajdziecie nas Państwo w Pawilonie 7 / Stoisko 12 pod szyldem MULTIRENOWACJA.PL

W Salonie Obuwia, Skóry i Wyrobów Skórzanych BTS swoją ofertę prezentują producenci i dystrybutorzy:

[*:1nvz9j06] obuwia

[*:1nvz9j06] galanterii skórzanej

[*:1nvz9j06] odzieży skórzanej

[*:1nvz9j06] skór

[*:1nvz9j06] dodatków obuwniczych i kaletniczych

[*:1nvz9j06] maszyn

Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z naszą ofertą handlową i wypróbowania prezentowanych produktów.

http://bts.mtp.pl/

Trochę fotek z poprzednich Targów:

http://multirenowacja.blogspot.com/search/label/Targi

pozdrawiam

Opublikowano

Szukam pudełek na pastę do butów (mogą być puste) o wymiarach: 5 cm (szer.), 1,5 cm (gł.). Nie jestem pewien, jaka to pojemność, ok. 20-25 ml. Przydałyby mi się w podróży, a mam tylko dwa takie. Na stronie Saphira niestety takowych nie znalazłem. Ktoś coś?

Opublikowano

Pudełka wypełnię woskiem, ew. kremem - wyglądają tak samo jak zwykłe 50- i 100-mililitrowe.

Dołączona grafika

Mam takie sprytne pudełko w kształcie walca, dzięki któremu akcesoria nie walają się po torbie. Mieści dwa takie malutkie pudełeczka na wosk, miniszczotkę i szmatkę. Były tam dwa inne zbędne akcesoria, które wyrzuciłem, dzięki czemu mam miejsce na jeszcze 4 pudełeczka (jak się uprę). Więc przydałyby się 4 :)

Opublikowano

haha - genialne :)

Nie mam pojęcia dlaczego na to nie wpadłem :)

Chyba problem rozwiązany. Jeżeli jednak obstawiasz puszki z pszczołą to przy okazji jakiegoś zamówienia w uwagach dopisz "+puste puszki/słoiczki po pastach saphir - uzgodniono z saphir.pl" :)

Ewentualnie zgłoś się na priv - dogadamy się jak będzie Ci wygodniej.

Jak możemy, pomożemy :)

Opublikowano

Niech to szlag :P

Znowu pudełka zastępcze w użyciu?

Pewnie pożar był i spaliły się normalne ... eeee słabe ... ukradli ... eeee też nie ... na poczcie zamienili - tak Oni takie numery robią :)

Zrobimy z tym porządek, zrobimy ... jeszcze trochę i nie będzie wpadek :):)

Ale z czego wtedy będziecie się śmiali? :) hehe

pozdrawiam